2009-01-31

usch för idrottshemtentan

Nu har jag städat färdigt och även pluggat lite på idrottshemtentan, har bara 6 frågor kvar nu! Men jag fattar inte varför vi gör den? vi har ju gjort vissa delar i Naturkunskapen och vissa i Ergonomigrejen med Bosse. Men aja jag hoppas få godkänt på den iallfall.

Känns skönt att sitta i sitt nystädade rum faktiskt, skämdes lite igår när Emil E var här och det var lite stökigt. Men nu ska jag strax lämna mitt rum för att hämta Nicke Nedved. Vet inte riktigt vad vi ska göra men att kika fotboll och lira pes är ingen högoddsare.

Give me a Coke.. Please!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-31

Floppande Dr. Bombay och storstädning

Igår var det Dr. Bombay på Silk som gällde. Emil E kom hit och vi spelade lite Nintendo Wii och Guitar Hero och hade allmänt skoj. Sen gick vi ner på stan och in på Silk och underbart folk var där denna kvällen kan jag säga. Nästan bara 90or och många man kände så det var ett stort plus!
Det som var helt katastrofdåligt var Dr. Bombay. Han körde typ 3 låtar playback och inget extra. Ne fy fan, gör om - gör rätt!

Nu håller jag på och storstädar och det kommer bli bra känner jag. Det behövdes verkligen och nu känner man lukten av nått rengöringsmedel i hela mitt rum.

Snart dax för en mixsallad.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-30

Utgång

Ikväll blir det utgång som gäller och man hoppas få se Dr. Bombay! Legenden! men det är tryck som satan så vi kommer säkert inte in så då blir det konrad som gäller troligen. Kommer vi inte in där då spyr jag.. typ
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-30

Snart stan

Nu sitter jag i skolan och jag är rätt trött, vet inte varför men la mig sent igår så det kan ju vara en vettig anledning. Idag har vi jobbat med manuset och jag är stolt över min grupp! Jag känner mig inte den mest kreativa idag men såna dagar får man ha ibland. Vi letar även skådespelare till våran film så om du som läser detta känner att du är en skådespelare så hör av dig.

Om en dryg timme så ska jag ner på stan med Anton och vet inte riktigt vad vi ska göra där men en vettig grej är väl att kika på kläder? Jag känner mig rätt logisk med den slutsatsen. Kläder behöver jag inte köpa då jag redan har köpt två tröjor och 5 t-shirtar denna månaden.

Jag känner att en Pepsi skulle sitta fint nu, jag är inne i en Pepsiperiod tror jag.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-30

Uppe med tuppen

Känns inte riktigt äkta att använda uttrycket uppe med tuppen när man vaknar klockan 9 men jag gör det iallfall, det får vara en morgontrött tupp. Nu håller jag på att städa i mitt rum då det behövdes då lukten av en gammal gräddfilschipsdip börjat sprida sig utanför mitt rum, att hela källaren ska lukta vitlök kan inte vara bra.

Sen efter städningen ska jag bada och sen ska mästerkocken Ted upp i köket och göra Pasta Carbonara. Denna gången har jag handlat en gyllene ingrediens och det är ett paket kotlettbacon, ska bli intressant!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-30

Bosön igen!

Japp typ den 7 mars ska jag åka till Bosön på bowlingutbildning. Det var typ en ungdomsledargrej men inte säker vad det är men Västmanland vill skicka mig iallafall. Sist jag ar där så bodde jag i rummet Kajsa Bergqvist så jag hoppas nu att hon verkligen är där, blev lite besviken sist.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-29

Betygsättning - Caesars och Oasis

Artist: Caesars
Medlemmar i bandet: César Vidal, Joakim Åhlund, Klas Åhlund, Daniel Lindqvist och Nino Keller.
Typ av gig: Förband
År: 2009
Personliga favoritlåtar:   Candy Kane, Jerk It Out och Over For It Started
Kommentar om spelningen:
Detta är det bästa förbandet jag hört någon gång, kanske inte säger så mycket då jag inte ens kännt igen de tidigare förbanden jag sätt. Caesars har sin stil och jag skulle säga att det är lite mixat av några sköna svenska rockgruppen. De känns som man slaget ihop Broder Daniel, The Plan och Sugerplum Fairy. Blandingen är skön, inspierande och underbart att ha som förband. Det gav fart, känsla och framförallt glädje innan Oasis.

Caesars var mycket bättre live än jag trodde och blev ändå ett hyfsat drag i Globen. Blev lite besviken på synthljudet på Jerk It Out men annars var det bra!
Betyg:
KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel
6 av 10 Kiwifåglar

Artist: Oasis
Medlemmar i bandet: Liam Gallagher, Noel Gallagher, Andy Bell, Gem Archer och Chris Sharrock
Typ av gig: Storspelning på europaturne
År: 2009
Personliga favoritlåtar:   Slide Away, Dont Look Back In Anger, Rock N' Roll Star, Champange Supernova, Lyla, The Shock Of The Lightning, The Masterplan, Songbird, Morning Glory, I'm The Walrus. 

Kommentar om spelningen:
Oasis var riktigt jäkla bra och flera låtar var högklassiga! Intron var givet och det var Fucking In The Bushes och då började glädjeruset bland publiken. Folk började hoppa runt, ramla, jubla, skrika ja göra allt som blev en jävla stämmning och den ökade med 100 % när Rock N' Roll Star började, som var en av de klart bästa låtarna under spelningen.
Sen blandades det och gav rätt rejält under spelningen och de låtarna som var absolut toppklass är de som jag skrivigt upp som favoritlåtar men det jag kan nämna är att Slide Away var helt underbar! Den klart bästa låten de spelade och att den akustiska versionen av Dont Look Back In Anger var helt suverän!

Betyg:
KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel
KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel
9 av 10 Kiwifåglar

Postat i Vardagslunken | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-29

Skolan

Sitter i skolan nu efter en tung och tröttsam morgon. Jag vaknade klockan halv tolv ungefär då jag tydligen inte hört mina fyra larm på telefonen!? så jag tvekade om jag skulle till skolan men nu sitter jag här ändå. Det betyder att jag har käkat en macka från Café Koppar idag som frukost/lunch. Jag är hungrig och trött, dock jävligt glad. 

Oasis var riktigt jäkla bra igår! Men jag har inte samma extaskänsla som efter tidigare konserter men den var riktigt bra! Jag vet inte varför jag har den känslan men så är det, dock är jag väldigt nöjd med kvällen och den var riktigt najs! Men jag måste också erkänna att Liams röst inte är som de tidigare albumen, men det är 15 år sen så jag förstår att den ändrats. Dock passar den fortfarande och jag längtar till nästa gång ett album, konsert eller till jag sätter på en låt på min tele med Oasis!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-29

Nyss hemkommen från Oasis i Globen

Fy fan vilken underbar konsert måste jag säga! Den slog alla mina förväntningar och den var ändå rätt känslosam för min del, glädjen som rusade upp genom kroppen när Morning Glory, Dont Look Back In Anger, Fucking in the bushes och alla andra kom tillsammans med känslan "nästan gråter av lycka" när Champange Supernova spelades. Den var fin och allt var underbart!

Bästa låtarna idag var Rock And Roll Star, Dont Look Back in Anger och Champange supernova. Även Slide away var fan grym. Dock måste jag lägga till ett minustecken, vi stod säkert 40 minuter för att lämna in saker i garderoben! Vi kom dit och hamnade långt fram ikön men spelade fan ingen roll för vi var tvungna att byta garderob två gånger!!??

Mer om konserten kommer imorrn: då blir det både kiwifåglar för hela dagen, för Caesars som var förband som gjore det bra för övrigt och sist och inte minst.. Oasis!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-27

Klockan är 22:05 och nyss kommit hem från skolan.

Ja det stämmer bra, kom nyss hem från en dag med skola + skoluppgift ikväll som var att sända ett musikprogram i radio tillsammans med Malin J. Bandet som var med var alltså Johnny Rex och var helt underbara live i studion, jag tror de kommer komma långt! Hoppas det iallfall.

Jag skötte tekniken i studion och tyckte jag lyckades rätt hyfsat med liveinspelningen eftersom jag aldrig gjort något liknande förrut. Snackat flöt på bra och det kändes som ett program som var skönt att lyssna på.

Imorron är det Oasis!!!!!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-27

Radio

Klockan 20:00 sänder jag radio tillsammans med Malin och jag är lite taggad faktiskt. Johnny Rex kommer till studion och jag hoppas många lyssnar på oss!

93.7 MhZ är frekvensen och Närradion är kanalen.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-27

Filmdax

Nu ska bara veta vilket filmprojekt vi håller på med nu. Det är jag, Johannes, Erik, Patric och Emil L som ska göra en film och den kommer vara helt nyskapande och verkligen helt unik.

Arbetsnamnet jag har valt till filmen är antingen "The Destiny" eller "God".

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-26

Brogården är underskattat!

Idag så var Emil, Emil, Patric, Cissi och jag och fikade på Brogården efter shoppingturen med "Osten". Brogården är faktiskt underbart mysigt att sitta på och fikakvaliten är också hög. Det bästa med allt är att man sitter lite lite mörker, i olika rum så man får en känsla över att ingen sitter och stör sig på en.

Mer sånt!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-26

Johnny Rex gästar studion

Imorgon så sänder jag och Malin Johansson vårat musikprogram på Västerås Närradio 93.7 MhZ och med i studion kommer vi ha med självaste Johnny Rex. Johnny Rex som vann rockkarusellen förra året och ska bli kul att få in grabbsen i studion för roligt snack, skön musik och intressanta diskussioner om rock.

Tiderna som gäller är: 20-21
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-26

Shopping, Shopping och ännu mera Shopping!

Idag så gick jag ner med Emil Östholm på stan, vi skulle kika lite grejer och helt plötsligt kom vi in på Carlings. Där jag fick hjälp av hela två stycken av personalen och jag testade skjortor, t-shits och tröjor. Tillslut gick jag därifrån med kläder som var värda ca 1900 kronor.

Jag vill tacka Carlings för deras hjälp och inspiration, inte många gånger man träffat så ivriga människor som vill hjälpa en. Så Carlings är lätt månades företag kanske till och med årets företag! Bilder på kläderna kommer kanska komma upp också
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-26

trött

Nu sitter jag i skolan och är lite lagom seg eftersom jag sovit typ 3,5 timmar inatt. Öst vann efter straffar förresten även fast det inte var så spännande. Varför kan man inte göra något liknande i svensk hockey? en match bestående av de bästa Elitserie/Allsvenska spelarna. Tänk er en kedja med:

Mattias Modig

Marcus Ragnarsson          Kenny Jönsson

Fredrik Bremberg         Jaroslav Hlinka        Johan Harju

Eller junisvarianten:

Jacob Markström

Viktor Hedman         Erik Karlsson

Magnus Pääjärvi-Svensson          Lars Eller          Mattias Tedenby

Idag vet jag inte vad ja ska göra, blir nog kanske en sväng på stan och att plugga. Inte omöjligt med att man somnar tidigt idag heller.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-26

8-8

Nu är andra perioden slut och Henke Lundqvist fick spela hela perioden och släppte in hela 6 mål! Rätt mycket men det är ju ploy. Malkin bjöd på ett underbar mål som verkligen måste vara förnedrande för den finska målvakten Niclas Bäckström, inte svensken. Berglund gjorde mål i junismatchen också. Kul att det går bra för "Bulan" och han kommer bli stor.. riktigt STOR!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-26

4-2

Nu har första perioden blivit färdigspelad i Montreal och tror det är Nord som leder Allstarmatchen. Resultatet är iallfall 4-2 och Henrik Lundqvist står fortfarande som båsöppnare. Bäst hittils i matchen har Alex Ovechkin varit med sin geniala passar, tekniskt kunnande och sina unga påhitt. Fick se lite blilder från gårdagens showande och riktigt läckra bilder där också.

Snart börjar andra perioden. Mer om matchen och andra hockeytankar då, men måste bara säga en sak. Att Mike Modano spelar tycker jag är riktigt coolt, han var en av de spelarna man kommer ihåg från man började följa NHL.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-25

Jag känner mig..

det känns konstigt bara för tillfället. Jag sitter framför datorn och har svårt att koncentrera mig och det ända som händer är att folk skriver på msn. Jag har typ ångest över skolan, religonprov, idrottshemtenta och radioprogram. Samtidigt som det kommer hända asmycket denna vecka:

Radioprogram Tisdag
Religonprov och Oasis på onsdag
Jobb eller Dr. Bombay på Fredag.

jag känner mig, trött, konstigt, yr, depp, glad ja lite allt möjligt
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-25

Kväll

Nu har jag nyss kikat filmen och den var helt klart sevärd. Johnny Knoxville är helt klart en bra skådis och inte bara grym i Jackass och hon tjejen som var med i filmen, vilken pärla!

Nu sitter jag och laddar inför NHLs Allstar match. Synd att inte Lidström är med dock
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-25

Filmdax.. strax

Nu ska jag strax åka till ICA ettan för att handla lite smått till filmen jag ska se. Den heter The Ringer och självaste Johnny Knoxville är med i filmen, mest därför jag ska se den. Han är helt underbar i Jackass så bara hoppas denna är lika kul fast det tror jag inte egentligen.

Ikväll är det NHLs Allstar match också som jag ska se, men mer om den senare
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-25

Sverige är Världsmästare!

Ja nu har jag nyss kommit hem från Rocklunda och sätt Sverige spela till sig VM Guldet. Matchen var rätt tråkig och båda lagen säkrade hemmåt och ville inte bjuda varandra på chanser. Det passade Sverige bättre än vad det gjorde för ryssarna. Sverige gjorde två riktiga drömmål och ena gjorde Marcus Bergwall på ett jätteskott utanför straffområdet och det andra drömmålet gjorde västeråsaren Anders Östling som soloåkte genom försvaret och avgjorde för Sverige.

Grattis Sverige till VM Guld och nu är det dags för VSK att vinna SM!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-25

usch

urk vad dåligt det gick idag på matchen. Vi vann med jag spelade som en liten kissemiss ungefär - KATastrof. Men jag får trösta mig med att snart är det VM Final i bandy.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-25

Bowlingmatch

Kul att jag försov mig nyss, vaknade 9 och har samling halv 10 på Bellevue. Dock hinner jag med att bloggen, smått otroligt. Vi möter BK Frisk för andra matchen irad och vi vann förra, jag tror vi vinner större idag och jag hoppas det blir en rolig och välspelande match.

Efter det blir det nog att tagga inför VM Finalen i bandy som går i ABB Arena, jag tror på Svenskt guld ikväll... Eller iallafall hoppas
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-24

Kvällslur

Nu ska jag ta och lägga mig och sova några timmar och jag sätter klockan på 02:15. Då undrar ni vad ska Mr. Ted göra då? Jo jag ska se Svenska fotbollslandslaget spela mot USA i en träningslandskamp. Ska bli intressant att se de spelarna som är med då alla är så olika och har den rätta potentialen.

Fast nu blev jag tveksom om jag ska kolla på matchen, känns som jag inte kommer orka. Aja den som lever får se!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-24

Ta det lungt ibland

Sitter nu och lyssnar på en av mina absoluta favoritlåtar. Det är Timbuktu som släppte denna låten tidigt i sin karriär och låten heter "Ta det lungt". Den rekommenderar jag verkligen till alla som gillar bra musik. Jag sitter här och funderar vad som händer, kanske ska sova tidigt så jag kan gå upp och kolla på USA - Sverige klockan 02:25 inatt. Har ju bowlingmatch imorrn klockan 10:00 så vill vara hyfsat pigg iallafall.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-24

Svensk torsk & tatto

Sverige fick pisk, smörj ja allt av Frankrike idag, att Sverige skulle torska visste jag men sättet man gjorde det på var ju hemskt. Jag är sjukt besviken på Doder, han har varit grym hela turneringen och nu såg man han inte alls. Frågan är gjorde han ens mål?

Jag funderar även om jag ska boka tatueringstid nu. Jag har ju cash och vill tatuera mig, men det är ju ett rätt stort beslut ändå så jag vill vara säker. De flesta har nog sätt hur jag vill ha min tatto men de som inte har det får väl kontaka mig på nått sätt.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-24

Vad gör ni Sverige?

Nu har jag precis sätt första halvleken i handbollen, Frankrike - Sverige. Frankrike har lekt med Sverige hela första halvlek och jag ställer mig frågan? Doder vad gör du? eller vad gör du inte rättare sagt, Källman börja ta lägena. Kim Andersson skjut för fan du är ju nästan igenom.

Nu kör vi andra halvlek och skickar tillbaka ostarna till Frankrike.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-24

Matdax

Strax ska jag åka till Bistro 65 och köpa mig en riktigt smarrig och härlig kebabpizza. När den är hämtad ska jag avnjuta den till Sverige - Frankrike i Handbolls VM. Jag tror det blir en höjdarmatch som kommer bli spännande in i det sista, men nu är det dax att åka.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-24

Vad händer?

Nu sitter jag hemma igen efter att ha kikat lite bowling på Bellevue. VSKs A-lag kommer troligen vinna men jag stack efter två serier och vårat farmarlag vann. Imorgon lirar jag och tror på vinst, mitt mål är att komma över 700 som jag hade de senaste matcherna och klarat det varje gång.

Men vad händer nu? Jag är hungrig, trött ångest över idrottshemtentan och att mitt rum är stökigt. Har försökt få tag i Anton hela dagen så om du ser detta får du gärna höra av dig då det inte skulle vara fel med lite Pes.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-24

Dagen efter

Det första jag måste säga är att jag verkligen inte har någon fantasi. De två förra rubrikerna till mina inlägg har haft ordet underbart i sig. Jag kanske ska börja slå upp lite synonymer för att variera mig.

Som sagt igår var asnajs och var nog den roligaste kvällen jag haft på länge, så därför kommer nu den första festrecensionen som jag kommer ha dagen efter nu varje gång jag dricker. Det kan bli allt från en konsert på Pluto till en sunkig hemmafest i en inrökt lokal.

Skivrecension: Hemmafest på Rönnby


Arrangör:
Malin och Hanna (kan varit fler)
Datum: 23/1 - 09
Folket: Kopparlundare, VLT Ung, Carlforska och Wenströmska (Kan varit andra där också)
Musiken: Tänkte inte så mycket på musiken faktiskt då jag snackade med mycket folk. Men det jag hörde var en härlig variation av gamla klassiker som Jackson Five tillsammans med lite nyare partymusik.

Egna Reflektioner:
Malin och Hanna gjorde det bra och var ett klart lyckat arrangemang, valet av folk som kom dit är ett stort plus och den ända riktiga svagheten var att festen var som sagt på Rönnby. Svårt med bussar och tider, dock löste det sig bra ändå. Ölspelen löste av varandra i köket som det ska göras på en fest och inne i vardagsrummet var musiken och det var där man drog massa råa skämt som jag inte vill nämna i bloggen.

Men jag tackar Malin, Hanna och alla deltagare för en underbar fest!

Betyg:
KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel
KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel
10 av 10 Kiwifåglar
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-24

Helt underbart!

Nu sitter jag hemma igen efter att ha partat gärnet på Rönnby. Det började med att jag träffade Hanna och Malin, vi skulle ta bussen till Rönnby för att parta hela kvällen. De började bra med hela 3 missade bussar så vi gick halvvägs till Rönnby innan vi väntade på bussen, dock hade vi kul hela tiden.

Tillslut kom vi på bussen och där satt Emil Ö så vi blev glada och ännu taggade för festen. Vi kom dit och jag spelade kort typ  ett par timmar, några konstiga ölspel som var rätt kul. Största överaskningen var när David kom till festen och det visste jag inte så han började spela kort med oss. Sen träffade man massa sjukt underbara människor, det ända som var dåligt med denna kvällen att det blev inge fyllemat men allt annat var perfekt.

Gott och dricka, Tack Malin!, Underbara festkompisar, Oväntade festkompisar och sist och inte minst min så kallade "Grand Finale"... Min Red Stripe som är en öl från Jamaica.  Nu blir det lite msn sen sova. Cheers!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-23

Riktigt underbar dag!

Dagen började med att man tog sig till skolan för att sedan tillsammans med KGarna åka till Sveriges Radio på studiebesök, det var intressant och jäklit kul! Vi fick även vara med i radio idag, Micke Reuter (stavning?) som är en lokalkändis och har varit med bland annat i hål i väggen och massa annat skulle vara med i ett program. Han fick för sig att vi skulle köra körslaget så vi fick vara kören till han i radio. Han körde sin ryska rollfigur Ivan, och det är säkert härlig radio.

Sen var det ner på stan med Malin och Hanna som gällde. Jag gick och köpte ett par nya hörlurar till min Iphone för reapriset 695 kronor. Sen gick vi till Blue Moon Bar och körde afterwork, tacos och billig öl. Nu har jag nyss kommit hem från systemet med brorsan och blev lite smått och gott. Blev rom, Jäger och Öl.

Nu ska jag käka en panpizza och sedan göra mig iordning och sen dra till Malin och festa gärnet!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-22

Oasis om 6 dagar!

Nu är det bara 6 dagar kvar till Oasis, det är helt sjukt. Ett av mina absoluta favoritband kommer till Globen och jag kommer vara på plats, förhoppningsvis långt fram på ståplats. Jag och mina kära Oasisfantaster (Emil L och Emil Ö) kommer åka till Sthlm för att röja på Oasis, jubla med Oasis, sjunga med Oasis och sen förhoppningsvis dricka lite pilsner och sedan dra hem till Västerås igen.

Jag längtar redan!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-22

Handbolls VM

Känns som min blogg har blivigt ännu mera sportig än vad den tidigare vart, det betyder att det nästan har blivigt sport för er alla. Jag vet att vissa hatar det men samtidigt borde vissa gilla det.

Jag var och tränare bowling på Bellevue så hade bara en aning och följde resultet i Kroatien - Sverige i handbollen och såg att det var jämt. Nu när jag kom hem såg jag sista kvarten och jag han se att Kroatien var riktigt RIKTIGT jäkla bra. Men blev lite bekymrad över det svenska spelet, när Kroatien trycker på så spelat Sverige för tajt och borde flyttat bak spelet någon meter från 9-meterslinjen. Men skit samma, vi fick ett bra resultat och nu väntar nya matchen i mellanrundan.

Det som väntar för mig är ett mysigt bad med Oasis i bakgrunden.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-22

Lönefredag!

Idag fick jag reda på min lön jag får imorrn. Nu kommer jag vara så typiskt osvensk och säga att jag kommer få dryga 7000 imorrn på kontot och känns helt jävla underbart! Jag tror dagen imorrn kommer vara bland de roligaste på länge, jag hoppas på det iallfall.

Nu ska jag dock till Bellevue och träna bowlingungdomar och sedan träna själv. Sen blir det hem och planera morrondagen lite, vad jag ska ha från spritmonopolet, vad jag ska shoppa på stan, när jag ska göra allt och grejer.. så hejz!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-22

Skolan

Nu sitter jag på skolan på våran Rörliga bild. Jag och Madde har pluggat lite manus men det är Madde som gör mest, jag känner mig lite trött och så. Imorgon ska vi till Sveriges Radio på studiebesök och det ska bli intressant och roligt. Jag tror hela Fredag blir kul, studiebesök på Sveriges Radio, Shoppa, bandy (Kanada - USA) och förhoppningsvis supa också!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-22

Bandy VM: Mongoliet - Kanada!

Ja nu har man sätt sin första B-VM match och säkert en kamp mellan bland de sämsta landslagen i världen men jag är imponerad. Jag trodde att nivån skulle vara lägre men Kanada och Mongoliet bjöd på offensiv och rolig bandy. Båda lagen som tränat mest hockey under åren och har inte haft möjlighet till några perfekta bandyförhållanden ,som i Västerås, kunde ändå spela bra bandy.

Ikväll är det dock handboll, Sverige - Kroatien! Jag hoppas och tror på en svensk vinst och att man knäpper de 12 000 tokiga kroatiska fansen på näsan och tar ett steg närmare VM Guldet.

Förresten... Jag hatar fortfarande Kanada, trotts de spelar bra bandy!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-22

Bandydax strax strax strax

Nu ska jag ta och ringa Malin strax då vi ska ta och kika lite bandy innan skolan idag. De matcher de bjuds på är Holland - Estland och Mongoliet - Kanada. Jag tror det är Mongoliet - Kanada som är inne i ABB Arena så det är inte omöjligt att det är den matchen vi fastnar för. Jag kommer ta med kameran så får se om det bjuds på några bilder eller kanske tillochmed någon filmklipp från matchen.
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-21

Bandy VM: Sverige straffade Ryssland!

Morrondages rubrik lär vara "Sverige straffade Ryssland!", det beror på att Sverige vann över straffar mot Ryssland inför de 5000 åskådarna som tagit sig till Zinkensdamm i Stockholm. Jag såg bara andra halvlek som var som baken, delad. Sverige ägde första delen och kvitterade på hörna och sedan öste Ryssland på resten men det var alltså Sverige som gick segrande ur straffläggningen.

Jag var skeptisk till Hedqvist deltagande innan turneringen men nu förstår jag verkligen varför han är med. En riktig skytt och en rollspelare som behövs i dagens Sverige. Han var bland de bättre idag och spelar han så här och resten höjer sig nått snäpp blir det VM GULD i Abb Arena på söndag!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-21

Bandy VM och på fredag är det lön och shopping!

Gud vad jag vill att det ska vara fredag, då får jag min lön och då ska jag ner och shoppa lite. Det jag behöver handla in är saker främst till med garderob och en sak till mobilen. Det skulle inte sitta fel att köpa någon schysst skjorta men jag tycker det är så jäkla svårt att hitta någon snygg. Sen blir det att kika efter jeans, skor, tröja ja lite smått och gott. Det blir även att inhandla ett par nya hörlurar till Iphonen då de har gått sönder.

Jag har nyss kikat på en film med min favorit skådis Nicolas Cage. Den heter Bangkok Dangerous och var helt okey, absolut inte en av hans bästa men duglig onsdagsfilm. Nu däremot ska jag kika på andra halvlek i Bandy VM då det är de två giganternas kamp, Sverige - Ryssland. Enligt Sportbladet så leder Ryssland med 2-1 efter första halvlek så jag hoppas Sverige vinner nu.

Jag är faktiskt sugen att se lite bandy, kanske jag ska se en match innan skolan imorrn. Kan välja mellan Holland - Estland och Mongoliet - Kanada. Någon som vill följa med?

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-20

Ett inlägg om Bandy, Handboll och Hockey

Hejsan bloggen! Först vill jag bara säga att är det någon som gör smygreklam för min blogg? antalet besökare idag har typ ökat med 200 %!?

Som sagt Bandy VM är igång för fullt på Rocklunda området och Sverige vann idag för övrigt med 15-3 över Norge. Men det jag tycker det sjuka är att Sverige har 3 bra bandyklubbar i detta land: Edsbyn, VSK och Sandviken. Men hur ser fördelningen ut på spelare? Jo Edsbyn har 5 spelare, VSK har 0 spelare!? och Sandviken har 3 spelare. Hur går det till? Hur kan inte Anders Bruun, Magnus Joneby eller varför inte ungdomarna Tobias Holmberg, Viktor Engström eller Stefan Edberg ta plats i truppen? Jo deras plats fylls upp av spelare som deras bäst-före-datum har gått ut på, tex. Marcus Bergwall, Stefan Erixon med mera. Men vinner vi guld så är ni förlåtna.

Igår så slog jag på teven och Sverige spelade mot Spanien i Handbolls VM, och spelade underbar handboll! Var längesen jag såg en så bra handbollsmatch och längesen jag såg SVERIGE spela en bra handbollslandskamp, senast måste varit när Staffan Olsson, Magnus Wislander, Johan Pettersson och grabbarna dominerade totalt! Men jag tror Sverige kan komma långt i VM då vi har topparna som man behöver i handboll. Vi har en världsklass målvakt och det såg alla igår när Sjöstrand gjorde drömräddning på drömräddning. Vi har även en mittnia av världsklass, Dalibor Doder, som gjorde massa mål igår. Jag tror på en topp 5 placering, gärna topp 3 och framförallt gärna topp 1!

Idag var jag på hockey och såg VIK - Borås i ABB Arena. Det var helt bedrövligt men vill vara kommentera junioren Dennis Rasmussens insatts. Han var den klart bästa spelaren idag och fortsätter han spela så här kommer han bli nästa Alfredsson eller någon av de stora. Han kämpar 100% hela tiden och det viktigaste: Gör poäng! Idag gjorde han ett mål och en assist! Bra kille - fostra han väl VIK!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-19

Söndagen

Imorse var man och lirade lite bowling på Bellevue som jag skrev i ett tidigare inlägg. Vi vann matchen stort och jag spelade helt okey och klarade mitt mål som var över 700 på fyra serier. Efter det så var det Bandy VM, Sverige - Finland, som gällde med Anton och Patrik. Sverige var helt överlägsna dock väldigt långt kvar för att kunna hitta rätt spel som behövs när bättre motståndare som Ryssland kommer.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-18

Bowling och Bandy VM

Nu ska jag snart slänga mig i badet och sedan ska jag upp till Bellevue för att spela lite bowling, det är match mot BK Frisk. Har inte spelat på länge nu men ska bli kul.
Efter det är det bara hem och byta om för då ska man till ABB Arena Syd för att kolla på invigningen av Bandy VM och sen kika Sverige mot nått lag, tror det är Finland.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-16

Vill ha Money!

Nu tror alla fotbollssupportrar att detta är något slags manifestation att jag vill att VSK värvar Richard Money som tränare i VSK, men till er ofotbollssupportrar kan jubla. Det handlar om att jag vill ha pengar då jag har faktiskt minus på kontot. Hurra!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-16

Bowling är ju rätt kul faktiskt

Idag var det träning på Bellevue igen, efter mitt lilla juluppehål på grund av jobbet i december. I höst var bowling inte så jättekul, tappade lite glädje och så. Men nu är det tillbaka och det är riktigt kul att spela igen och det roligaste är att det går bra att spela också!

Det är nog det viktigaste i alla idrotter, hitta balansen mellan kul och träning.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-14

Onsdag: 00:15

Ja nu är det alltså Onsdag. Fast i min värld är det Tisdag då jag inte har gått till sängen och krypit mig ner bland täcken, kuddar och madrasser. Istället sitter jag vid min dator och tråkar, MSN är uppe och tankevärksamheten rullar på. Imorrn är det skola sen gå på hockey, se Greg Jacina krossa Prestberg... typ?

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-13

193 minuter av gäspningar, sömn och undrar varför jag gör detta?

Idag skulle jag laga mat själv och så då både morsan och farsan jobbade. Då hyrde jag en film också för att kunna avnjuta min egengjorda Lax med potatis. Jag hyrde "Korsriddarna" då mitt intresse av korstågen och religonhistorian kändes helt rätt en dag som denna.

Filmen var dock sjukt jävla dåligt, tänk att jag spenderat 19 kr och ca 3 timmar av mitt liv på att se den? Nej fy fan Arn är sjukt mycket bättre, till och med Kingdom of heaven var bättre.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-12

Cityringen runt

Nu har jag och Malin gått våran klassiska promenad runt Västerås city, eller iallafall cityringen runt. Trevligt som vanligt och ämnen som skolan, religion, studenten, födelsedagar och annat smått och gott nämdes under promenaden. Att tillägga så nämdes namnet Blondinbella bara en gång under hela tiden, nytt rekord!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-12

lugna puckar

nej detta är inget sportinlägg om hockey även fast man kan tro det. Det har varit mycket hockey nu på sistonde, J-VM, VIK, Elitserien och denna fantastiska Silly Season. Men det jag menar med lugna puckar är att det känns rätt lungt nu, var nere på jobbet nu igen och fick beröm över mitt jobb i December av en av cheferna och vi snackade och garvade i 20 minuter typ. Skönt att komma ner att umgås med polarna på jobbet fast man inte jobbar, lite KG känsla.

Nu ska jag snart hoppa i badet sen ut och gå med Malin, kanske blir att sätta på VIB - Falun på teven också.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-11

Skivrecension: Tingsek - World Of Its Own



Artist: Tingsek
Medlemmar i bandet: Magnus Tingsek + Support
Album: World Of Its Own
År: 2006
Skivbolag: V2 Music Scandinavia AB
Personliga favoritlåtar:   1. Good Way Of Life   2. Proud To Be Part Of These Days   3. So Real   5. Right This Way   6. World Of Its Own   9. Someone Else  
Kommentar om skivan:
Klart mitt bästa skivköp någonsin! Magnus Tingsek är inte bara en underbart ödmjuk person som bjuder på sig själv och delar med sig av sina framtidsvisoner och planer utan även en helt sjukt musikalisk. När jag sätter en genre över Tingsek så kommer jag in på akustisk rock tillsammans med olika reagge och soul inslag. Denna skiva är helt perfekt att ha i mp3 när du är ute och går och tänker, eller när du ska koppla av med en varmt och skönt bad.

Betyg:
KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel
KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel

10 av 10 Kiwifåglar

Postat i Albumtoppen | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-11

konstigt

Hejsan alla!
Jag känner mig på konstigt humör idag. Helgen har gått så jävla snabbt men ändå ganska segt, vet inte varför. Jag känner noll sug för skolan imorrn och har ångest över idrottshemtentan. Jag måste göra färdigt den men orkar verkligen inte, känns så jävla drygt.

Samtidigt är jag förvirrad för jag inte vet vad som händer efter och innan studenten. Jag känner mig förvirrad i allt jag gör och inte gör, vill jobba. Ja ni hörde rätt! jag längtar tills jag jobbar nästa gång.

Ikväll ska jag iallafall basta, kika film och sen sova.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-10

Lördag

Hejsan alla!
Idag var det ner på stan som gällde med Anton för han skulle byta lite saker. Jag gjorde mitt första "kläd" inköp år 2009 och det hoppas jag säger en del av året. Årets första köp blev ett par Lacoste Flip Flop för 90 kronor, 70 % rea!

Så jag hoppas att få använda de flitigt under detta år, fast om man är realisktiskt så blir det några veckor i sommar max. Men nu har jag varit hemma hela kvällen och segat, börjar bli lite rastlös. Han iallfall med att basta ikväll igen, för skönt!

Imorgon ska jag fixa lite i rummet, ska storstäda samtidigt som jag ska testa och ändra lite strukturen i rummet. Spännande sa Bill Tröttsamt sa Bull.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-10

Under ombyggnad!

Hejsan alla!
Jag ville bara säga ifall att bloggen ser konstig ut och likande så är det för jag testar, mixtrar ja förbättrar bloggen helt enkelt. Jag vill strukturera upp den mer så man lätt kan gå tillbaka till tidigare inlägg och liknande, ett exempel på det är att jag nu har en ny kategori till vänster där alla skivrecensioner ligger samlade.

Jag vill gärna ha tips: Vad tycker ni om bloggen? vad bör förbättras och vad är bra?
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-08

Backlund i NHL?!

Inatt ska Mikael Backlund vara med i Calgary Flames trupp hemma mot NY Islanders. Då frågar jag vad händer? Mikael Backlund har varit bra i två J-VM turneringar, riktigt jäkla bra för jag till och med säga. Men när det gäller Västerås IK och hockeyallsvenskan har han varit blekare än vad ett grått papper är.

"Mickis" är som bäst mot juniorer som inte spelar lika fysikt och fult som seniorspelare, det är vad många har kommit fram till i Västerås. Att han nu istället för att kunna bli bättre på att möta seniorspelare i Sverige så ska han nu spela i NHL mot spelare som är ungefär 100 gånger bättre, större och starkare än i Sverige.

Jag är skeptisk säger jag bara, men däremot blir jag förvånad och jäkligt glad om han lyckas. 
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-08

VIK Vinst

Idag vann VIK över Almtuna med stabila 4-2. Bäst i VIK idag tycker jag två kedjor var, talang och gubbkedjan. Talangkedjan med poängkungarna Pär Arlbrant och Niklas Olausson tillsammans med teknikern Sebastian Meijer gjorde en bra match som vanligt. Gubbkedjan bestånde av Patrik Juhlin, Stefan Hellkvist och Henrik Nordfeldt gjorde också en riktigt bra match och visar ibland att gammal är äldst.

VIK hade två nyförvärv på banan, Greg Jasica och Sebastian Ström. Båda skötte sig bra och visade att de tillförlaget, Ström gjorde två assist och Greg visar att han är en energispelare. Men det tråkiga är att Sebastian Ström utgick skadad i tredje perioden. Det såg ut som en tandskada men kan även varit ett brutet nyckelben enligt rapporter från sittplats.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-06

Skolandax strax strax strax

Japp nu är det skola om typ 11 timmar. Jag sitter vid datorn, trött och det känns för tidigt att sova. Jag har fan somnat 4 varje kväll nu ett tag och nu detta? Äh fy fan säger jag bara.

Hata Kanada också förresten
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-06

Silver och Backlund drar

Inatt blev det silver alltså, vill inte reflektera över matchen men måste nämna en sak. Hur långt kan man gå för att vinna VM Guld? Att köra över motståndarmålvakten 4a gånger, skrika skit över 19 åringar och att vara allmänt osportsliga, vill ni vara så Kanada? är det erat kännetecken?

När jag hörde Kanada innan turneringen tänkte jag på hårt arbetade spelare som kör raka vägen in på mål och ett land med sån hockeytradition. Den bilden har försämrats rejält tack vore denna matchen, men det gäller att tänka framåt mot nästa J-VM och vart spelas den då? Jo i KANADA???!!! bra att IIHF varierar spelplatsen.. pajasar. Domarinsattsen vill jag inte ens refelktera över. De är ju domare, det vet väl alla att det inte finns några bra domare.

Mikael Backlund lämnar VIK nu också och ska spela juniorhockey i Kanada. Bra för alla parter, Backlund har inte varit bra i VIK och VIK har inte varit bra för Backlund. Nu värvar VIK Greg Jacina istället och jag hoppas han kan visa att Kanada inte är överkörningar av målvakten och massa osportsliga grejer.
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-05

Hockey Hockey Hockey

jag är taggad och klockan är så lite, blir stressad haha. Städar lite i mitt rum av rastlöshet, undrar om jag ska sätta på bastun? Bastu + Hockey = bra!. Bastu + VM Guld = Äckligt bra!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-05

J-VM Final inatt!

Börjar tagga för finalen, så här såg det ut förra året när Västeråsaren Mikael Backlund avgjorde i förlängningen mot Ryssland i semifinalen.

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-05

Poker

Nu har jag lirat lite poker också. Spelade en turnering med 109 deltagare, jag kom på 20e plats det måste vara godkänt iallafall. Sen blev det lite heads up mot Anton och han vann 2 och jag vann 1, mina riverkort var underbara! Jag spelade även heads up mot någon annan tönt och jag vände från ett underläge med 3000 marker till vinst. Sköönt! Jag kanske ska bli pokerproffs?

Godnatt!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-05

Ted Nilsson Movienight!

Oh Yeah! nu tror alla att jag har haft världens största filmkväll utan att bli bjudna. Det hade varit jäkligt kul om man varit massor med folk här men det är med sorgsna bokstäver jag skriver att jag var helt ensam på Ted Nilsson Movienight!

Började med att se The Condemned och avslutade med Fight Club. Mer om filmerna kommer nedan och tillbaka är mina vackra kiwifåglar som betygsätter filmerna, som vanligt från 1-10. Båda filmerna höll väldigt bra klass och båda är bland de bästa filmerna jag sätt på väldigt långe. Mycket bättre än det bästa skiten som går att hyra på Ica kan jag säga.

The Condemned



Jack Conrad väntar på dödsstraffet i ett korrumperat fängelse i Centralamerika. Han "köps" av en stenrik TV-producent och förs till en avlägsen ö där han måste slåss till döden mot nio andra dödsdömda mördare från världens alla hörn med frihet som pris till den ende överlevande. Producenten filmar hela evenemanget och visar morden utan censur över Internet.

Betyg:

KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel

7 av 10 Kiwifåglar


Fight Club



Vår berättare lever ett vanligt liv och hatar det. En dag träffar han Tyler Durden som anser att det bara är genom smärtan och kampen som en man kan känna att han lever. Tillsammans startar de en hemlig klubb där unga män får utlopp för sina frustrationer genom slagsmål.

Betyg:

KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel

8 av 10 Kiwifåglar
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-04

SVEERIGE!

VM FINAL! VM FINAL! VM FINAL! ja ni har läst rätt vi har i VM FINAL! Alla svenskar var grymma och blir imponerad över våra unga svenska talanger. Min blogg får därför hylla de svenska färgerna ett tag!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-03

Ja jag vet. Hösten är borta

Men snart kommer våren år 2009 versionen komma. Bloggen har stått rätt stilla ett tag men nu är jag taggad igen som få!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-03

Greg Jacina



VIKs provspelare från Kanada. Welcome Mr. Jacina!
Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-03

Nu är det dags! - VM Guld för Sverige!

Slovakien spöade USA ikväll och det betyder att Sverige kommer imorgonkväll möta Slovaken istället för favorittippade USA i semifinalen. Att Sverige slipper en av favoriter gör ju hur mycket som helst!

Ett Sverige som krossat alla nationer hittils kommer möta ett lag de redan vunnit mot. Ett lag som Per Mårts förhoppningsvis har koll på. Jag säger att finalen redan är ihamn och att vi på måndag möter Kanada. I finalen kommer det bli tufft och det är då våra stärnor: Oskar Möller, Jakob Markström, Viktor Hedman och grabbarna måste prestera på topp.

Jag tror på SVENSKT VM GULD till junisarna. Skulle vara helt underbart att sätta Sverige på förstaplatsen igen! 
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-02

TV köpes

Nu är det så att jag är på jakt efter en ny tv. Skulle vara fint med en ca 40 tums plasma så man kan använda den som dataskärm, underbart! Någon som vill ge mig?
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-01-02

2009 - Vad kommer det innehålla?

När man sitter och tänker på vad detta året kommer innehålla så är det svårt att komma fram till något vettigt. Det jag vet kommer hända är:

28 Januari - Oasis i Globen
Februari - Håkan Hellström i Bombardier Arena
Mars - 19 år
April - Studentkryssningen
Juni - Studenten

Resten är helt luddigt, dimmigt, svart, ja det är svårt att säga vad som kommer hända. Efter studenten vad ska man göra? Ska man fortsätta målet att bli journalist och försöka komma in på högskola i Sundsvall eller skaffa heltidsarbete och egen lya i stan? Ska man plugga något annat eller kommer man bli arbetslösstudent som sitter hemma hos mamma och fikar?

Många frågor men icke många svar

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Kategorier

5 Senaste Posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.