2009-06-27

Bloggen börjar dö ut

Man är bara mindre och mindre sugen på att blogga känns det som, det kan bero på värmen men så är det iallfall. Det kommer komma typ ett inlägg i veckan om jag inte blir enormt sugen igen! Ikväll är det iallafall Promoe och är är så sjukt taggad! Sitter och hör P3 Live nu som sänder från Promoes gig på Peace and Love i Borlänge, Kungligt!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-18

Första arbetsveckan avklarad!

Måste säga att jag är förbannat dålig på att blogga förtillfället, har ingen motiviation känns det som. Nu har jag jobbat första veckan på Västerås Sommarradio 93.7 MHz och imorgon kan ni höra på mitt första program! Det är jag och Johanna som gjort ett midsommarspecial tillsammans med min arbetsgrupp. Blir helt okey eller njaa funkar iallfall.

Ikväll blir det att ta en öl med brorsan och käka med familjen, ska bli underbart kul faktiskt :-) sen ikväll kanske Jocke kommer över och det blir också najs!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-13

Studenten!

Nu är studenten tagen fast blir inget långvarit festande, börjar jobbet på måndag direkt.
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-08

Valet

Nu ska jag vara lite otypisk Svensk och säga med stolthet vad jag röstade på, mitt val stod mellan två partier och de var Piratpartiet och Socialdemokraterna. Mitt val hamnade tillslut på Piratpartiet som en demostration till de andra partierna, Nu när de insätt att Piratpartier fått mycket röster när de sattsat på internet och liknande kommer alla nästa val ha med det i deras program. Då kommer jag rösta på Socialdemokraterna om inte Piratpartier helt plötsligt har andra frågor än just internetfrågan.

Kollade också upp på aftonbladets valsajt hur rösterna ligger fördelat över landet. När man kommer upp i Norrland ligger Socialdemokraterna på över hela 50 % av rösterna. När man sedan kollar över Lidingö och Danderyd så liger Moderaterna på 50 % av rösterna. Också roligt att se att Junilistan är grymt stora i Norrland medans de inte är någonting i Mälardalen.
Postat i Vardagslunken | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-06

Några händelser

Vi hade våran utklädnadsshow i onsdags och vilken show det blev! Är jätte stolt över klassen att vi lyckades så pass bra och lovorden vi fick efter är också riktigt härliga! Var sedan en riktigt rolig stund på stan med massa återträffar med gamla polare och massa galna upptåg.

I torsdas var jag på årsmöte med VSK Bowling och då tog jag beslutet att säga upp min bowlinglicens. I höst så pluggar jag förhoppningsvis någonannanstans så det gäller att börja förbereda. Tyvärr är det jättetråkigt att sluta men har inget val, jag hann med 9 fantastiska år i VSK bowling, och inte omöjligt att jag kommer tillbaka.

Igår så var det lärarmiddag med Kopparlunden (Studenterna + Lärarna). Var fantastiskt rolig och väldigt kul att man kan umgås utan skolarbetet och kunna ta en bärsa tillsammans. Roligast var alla tal av lärarna som också gjorde iallfall mig lite deppig, snart är det över. Tre fantastiska år på Kopparlunden är snart över, det har gått för fort.

KROSSA DANMARK!!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-02

Katastrofpolisen

Imorgon så är det utklädnadsshowen på schemat och vi ska vara så kallade kravallpoliser eller nja närmare katastrofpoliser kanske haha. Showen tycker jag är riktigt bra och tror vi kommer få ihop den bra, synd att scenerna är lite korta kanske fast det är svårt och jag tycker manusgruppen gjort det riktigt bra!

Idag har jag kämpat som en dåre med alla filmer och jag riktigt hatar exporteringar.. usch. Vill inte sitta vid de datornerna imorgonbitti och typ dampa.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-01

Friskoletrofén

Idag var det Friskoletrofén och allt rullade på jättebra tyvär så spelade vårat lag dåligt men så är det ibland. Kul att arrangemanget gick bra iallfall och tack alla som var med och hjälpte till.

Nu ska jag gå och sova bort min förbannade huvudvärk/brännskador efter det vackra vädret
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Kategorier

5 Senaste Posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.