2010-04-29

En sjukt bra konsert!

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-04-27

Back in the days

Idag har det verkligen känns som för ett par år sen, bara massa kul saker som jag gjorde för typ några år sen. Vi började eftermiddagen med att spela brännboll och fotboll i klassen vilket var underbart kul! Längesen man fick trixa lite boll med roliga personer.

Sen så vann jag på min första långenlapp på flera månader. Håvade in 328 kronor på tre svenska fotbollsmatcher, så jäkla enkelt!

Efter det så sände jag radio själv inom programet En halvtimme med... på Studentradion.nu. Var kul att sända själv även fast det är tuffare, men blev bra igen när Versus satte igång klockan 21:00. Vi hade Per i studion och snackade Åland/Finland och massa rockmusik!

En mysig dag som ska avslutas med.. ja nått skoj iallafall!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-04-27

Så slut

Vill bara först ursäkta att det inte varit så stor aktivitet här på sistone och det beror främst på att jag känner mig helt slut varje dag. Jag tror det är allergi och den gör mig otroligt seg, slut och allmänt dålig. Jag hoppas det går över snart då det inte är nå kul alls!

I helgen är det Valborg och alla färdas till Uppsala, fast inte riktigt. Jag drar nog hem till Västerås i helgen fast har inte bestämt nått hundra än. Det kommer nog bli kul i vilket fall!

Nu ska jag sova, usch. Inte skoj!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-04-24

Legendarisk hockeyklubb försvinner

http://blogg.vk.se/uploads//images/if-bjorkloven.gifKlassiska Björklöven från Umeå begärdes i onsdags i konkurs. Det är efter ett antal dålia säsonger borde sportsligt men främst ekonomiskt som styrelsen för föreningen tog beslutet. En annan klassisk förening får lov att börja om på nytt tack vare slarv av de "kunniga" personerna i styrelsen. Jag fattar inte hur man lyckats gå så långt att man begär laget i konkurs, det här är flera års handlingar som gör detta. Något måste ha kunnat skett innan?

Västerås IK
och AIK gjorde samma sak början på 2000-talet och frågan är om Björklöven orkar göra en likadant. Det är tuffare klimat nu men jag hoppas verkligen det. Björklöven som tog SM guld 1987 borde vara minst i Allsvenskan.

Nu tillkommer istället Sundsvall i Allsvenskan och det är ett riktigt nedköp, nej minska hellre ner serien tack!

Mer om fallet finns på: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/allsvenskan/article6995855.ab
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-04-21

Varför inte?

Jag satt här och tänkte precis skriva ett hyfsat långt inlägg men kände att jag väntar med det tills ikväll eller imorgon. Istället tänkte jag, varför ska jag inte bjuda er på lite skön musik som kan förgylla en annars regning dag.

The Verve - Bittersweet Symphony (Glastonbury 2008)

Oasis - The Masterplan (Live at Wembley)

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-04-18

Jag lider med dig Eddie Gustafsson

Eddie Gustafsson är andra målvakt i Svenska fotbollslandslaget och håller annars till i den Österrikiska ligan och laget Red Bull Salzburg. I dag åkte han ut för en skada som kommer göra att han blir borta många många månader. Jag tror till och med att han tappade sin landslagsplats på grund av skadan, då när han kommer tillbaka kommer någon annan imponerat så pass mycket att han inte platsar länge.

När Eddie ska rensa undan en boll så kommer en motståndare in sent och stämplar Eddie över smalbenet. Enligt Sportbladet så värkar smal och vadbenet vara helt av. Jag lider med dig och hoppas att du tillfriskar snart!

Här kan du se skadan, men jag varnar känsliga tittare. Vissa bilder kan vara ytterst obehagliga.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-04-16

Manusförfattare

Det är precis det jag ska bli har jag tänkt, har haft en filmidé i skallen nu ett par månader och nu ska jag försöka få ner ett manus. Jag räknar med att den ska filmas i höst i så fall och att jag har hela sommaren på mig att arbeta med manuset. Idén är enkel, lite revolutionerade men ändå klassisk!

Vill inte avslöja något här men tar man kontakt med mig så kan jag ge en förklaring. Kan bli bra, kan bli jäkligt bra!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-04-13

Det måste vara sommar?

Vilket väder! Har varit ute nästan hela dagen och solat och gud vad skönt det har varit. Jag har riktiga sommarkänslor inom mig och vill egentligen bara ut och spela fotboll, dricka öl och festa omkring i Västerås hamn. Jag kommer avsluta kvällen med grill på terassen och sända ett superprogram på Versus. Kom ihåg att lyssna på studentradion.nu klockan 21:00 då det blir Peace and Love VS. Roskilde.

Men fram till dess kan ni avnjuta dessa låtar:
Bob Marley & The Wailers – Three Little Birds
Da'ville – My Grade
Fool's Garden – Lemon Tree
Miss Li – Gotta leave my troubles behind
The Rolling Stones – Jumpin' Jack Flash
The Rolling Stones – Wild Horses - 2009 Re-Mastered Digital Version
The Soundtrack of Our Lives – Instant Repeater '99
Tingsek – World Of Its Own
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-04-13

Sol!

Idag har det varit skinande sol hela dagen och man har utnyttjat det till max måste jag säga. Satt och tog en glass med Alexander, Frida och Jesper vid strömmen och det var riktigt najs. Sen blev det en öl på Världens Bar med Hovet för att fira och sist blev det fotboll, IFK Norrköping - Öster, som avslutning.

IFK vann med 3-0 mot ett Öster som inte imponerade någonstans. Det känns mindre bra att IFK Norrköping möter VSK nästa vecka i Svenska Cupen. Mitt kära VSK kommer få det tufft, men vore kul om vi kunde skrälla lite. Dagens fulaste unge har jag också korat idag, han hade på sig en popcornlåda på huvudet och gick runt och spelade på en kongas. Riktigt ful var han måste jag säga, blev nästan äcklad.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-04-11

Grillen är invigd!

När man vaknar upp och inser att det är en stor varm sol på himmlen så kan man inte vara ledsen. Har spenderat hela dagen i solen med bara massa mys. Vi invigde min och Alexanders nya grill och det blev kalasgott! Igår så var det 90-talsfest Trappan och Tezz var här från Linköping och hälsde på, var en sjukt trevlig kväll med massa roliga inslag.

Roligast var dock när jag, Tezz, Tobbe, Felix, Rickard och Andreas fastnade i en hiss och satt fast där en halvtimme. Så blev en halvtimme hissfest innan man svepte lite fulvin och drog vidare till Trappan. Fantastiskt inslag!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-04-10

Ey bro?

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-04-09

Allergi?

Kan det vara så att allergitiderna är här? Jag har i flera dagar nu känt mig konstig och har ont i huvudet. Kanske dags att röra sig till Apoteket för att köpa lite piller som hjälper. Eller kanske bara ska knäcka en öl istället, båda brukar faktiskt hjälpa.

Jag trotsar dock min huvudvärk och lyssnar lite på David Guetta och ska strax till Trappan för att sänka några kalla. Lite fredagsmusik kanske vore grymt?

David Guetta – Montenegro
Adam Tensta – My Cool

Ali Payami vs Aquagen & Warp Brothers – Blade - Ali Payami Original Radio
Embee – Upside Down
Daft Punk – Digital Love
Kalle Baah – You Are My Angel
Leeroy – Je N'ai Jamais Choisi (Feat Féfé)

Looptroop Rockers – Gotta Be A Way
Kasabian – Club Foot
Maskinen – Aldrig Vart i Malmö

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-04-08

Hitta en sak på Wikipedia

Kolla vad jag hittade:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Ted_Nilsson
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-04-07

Plugg, Plugg och återigen Plugg

Fick tillbaka skrivuppgiften i förrgår och blev tvungen att komplettera lite, så det kom till en till grej i ett redan fullt schema. Idag så satt jag med gruppen och svarade på våran opponering och vi skulle också jobbat med våran utställningsidé men det gick inget vidare tyvärr.

Stack hem och pluggade på skrivuppgiften och gud vad lätt det går när man vet vad man ska göra. Missförstod första frågan och ja, det blev en jävla skillnad. Full fart med Hovet nu också, massa planering och liknande. På fredag ska vi gå och leta sponsorer och får se hur det går. Håller på för fullt med Hovets nya hemsida också, den blir nog GREAT!

Nu ska jag dock dra mig till Nautilus för att pumpa lite. Ska rekommendera ett par låtar bara:

Organism 12 – Diamanttårar
Promoe feat. Andreas Grega, Timbuktu & Supreme – Mammas gata
Mofeta & Jerre – Allt jag vet
Jay-Z – 99 Problems

Deadmau5 – Strobe

Daft Punk – One More Time/Aerodynamic

The Smiths – Panic
U2 – Sometimes You Can't Make It On Your Own

Knekta Kungar – Det Är Bara Musik

Movits – Äppelknyckarjazz


Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-04-05

Norrettan

Nu när Norrettan i fotboll snart har premiär så tänkte jag försöka på mig ett tips men det känns ruggit svårtippat. Sirius och Vasalund kommer vara med i toppen och kämpa sen blir det nog jämt om resten. Dalkurd är svårt att placera, kan sluta lite hur som helst där känns det som.

Jag tror på lagmaskinen VSK iår och hoppas att några unga spelare blommar ut, då kan det gå riktigt långt. I botten är det ruggit jämt och tror att plats 11-14 kommer vara ett getingbo som avgörs sista omgången.

1 IK Sirius
2 Vasalund
3 Valsta Syrianska
4 VSK
5 Dalkurd
6 Umeå FC
7 Arameiska
8 Syrianska IF
9 Gröndal
10 BK Forward
11 Boden
12 Hammarby TFF
13 Carlstad United
14 Östersund
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-04-04

Västerås & Timbuktu!

Nu har jag varit i Västerås sen i torsdags och det är så sjukt skönt att vara tillbaka i hemstaden. Målet med helgen var att få träffa så mycket av polarna som möjligt, mysa med familjen och se Timbuktu på Silk. Allt är nu uppnått även fast det finns många jag vill träffa som jag inte har hunnit, jag får ta bilen sen och hälsa på lite folk känner jag.

Igår var det Påskafton och Timbuktu på scen tillsammans med Supreme (Looptroop Rockers) och det var sjukt jäkla bra. Det var mycket folk, varmt, Timbuk var under live och sen Supreme på det är som gräddet på moset eller fisken i handsken. Bästa låtarna var Mammas gata, The botten is nådd, För länge sen, Alla Vill Till Himmelen Men Ingen Vill Dö.

Ska bli kul att se Timbuk på Peace and Love i sommar fast då med Chords och Helt Off. Fantastiskt!
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-04-01

The Imaginarium of Doctor Parnassus

http://photogallery.filmofilia.com/data/media/16/the_imaginarium_of_doctor_parnassus_poster_10.jpg

Fy satan vilken jäkla bra rulle, bra skådespelare, skönt manus och ja fantastisk film! Just du som läser detta inlägg borde se filmen om du inte har gjort det. har du gjort det? Gör det igen!

Kolla bara på skådespelarlistan:
Heath Ledger
Johnny Depp
Jude Law
Colin Farrell
Lily Cole
Christopher Plummer
Peter Stormare
Tom Waits
Verne Troyer


Det som verkligen höjer filmen är att man fått med så många bra skådespelare, främst pga att Heath Ledger avled under inspelningen och många ville hjälpa till för att hylla han. Men vad sjukt bra alla är och har fått en ny kärlek tror jag. Lily Cole kan vara den snyggaste filmtjejen jag har sätt på länge, MUMS! Sen att Tom Waits spelar djävulen är nog pricken över i.

Se den för fan!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Kategorier

5 Senaste Posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.