2009-03-31

Festivalkoll

Nu så här på våren ska man ju börja kolla upp festivaler för att se vilken eller vilka man ska åka på. Därför skrivet jag ut de största festivalerna inom ett område jag kan sträcka mig att åka till och vilka artister som lockar mig dit.



Hultsfredsfestivalen
Stad:
Hultsfred
Artister som lockar mig är: The Killers, Kings of Leon, Sahara Hotnights, Timbuktu, Thåström, Dropkick Murphys, Mando Diao, Lars Winnerbäck och Franz Ferdinand

Kommentar:
Hultsfred är väldigt intressant iår med de två heta banden The Killers och Kings of Leon. Blandningen mellan de svenska artisterna tillsammans med de utländska är riktigt heta iår. Dock saknar jag något riktigt bra band till i en annan kategori en rock, varför inte electrobandet Daft Punk?



Peace & Love
Stad:
Borlänge
Artister som lockar mig är: Chris Cornell, Håkan Hellström, Lars Winnerbäck, Mando Diao, Miss Li, Moneybrother, Mötley Crue, Pete Doherty, Promoe, The Soundtracks Of Our Lives, Thåström, Timbuktu och Turbonegro.

Kommentar: Väldigt mycker mer artister på Peace & Love men samtidigt mycket skit också som inte jag skulle vilja se men Borlängefestivalen  har verkligen bredden! Det finns allt men det saknas några toppar också.. visst man har fått brittpopens kung Pete Doherty, Audioslavesångaren Chris Cornell och pudelrockarna Mötley Crue men det saknas ett jätteband som många tycker om: typ Foo Fighters eller Red Hot Chilipeppers.



Way Out West
Stad:
Göteborg
Artister som lockar mig är: Arctic Monkeys
Kommentar: Way Out West kan ha fått ett av de bästa banden av alla festivaler iår. Arctic Monkeys vore helt underbart att få se live men det som inte lockar är resten av artisterna, det finns väl några till man skulle vilja se men inga som jag åker till Göteborg för att se. Way Out West skulle nu behöva plocka in lite fler band för att öka intresset, typ band som Mando Diao, The Hives, Håkan Hellström eller Pete Doherty.


Roskildefestivalen

Stad: Roskilde
Artister som lockar mig är: Coldplay, Håkan Hellström, Oasis, Pet Shop Boys, Röyksopp, Slipknot, Kanye West
Kommentar: Oj oj oj vilket utbud säger jag bara. Roskilde är alltid kända för att ha grymma artister och iår så finns det verkligen guldkorn i startfältet. Coldplay och Oasis som både är världskända, heta och har väldigt mycket fans, båda var i Sverige under vintern och drog fullt hus i globen. Sedan att de fyller upp med spännande, roliga och framförallt artister som man skulle vilja se även fast man inte så intresserad av musiken som tex. Pet Shop Boys, Slipknot och Röyksopp är bara grymmt! Sedan för att avsluta det hela så har man fått dit Kanye West som pricken över i:t!


Vilken skulle jag välja då? Jo jag skulle i första hand välja Roskildefestivalen pga av Coldplay och Oasis. Sen är det tufft om andraplatsen, den står mellan Hultsfred och Peace & Love. Sist hamnar iallfall Way Out West även fast ett av mina favoritband spelar där.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-31

Promoe till Västerås!


När jag skulle ner på stan idag för att träffa min kära vän Bille så gjorde jag en härlig upptäckt. Det satt affischer med Promoe på stan och ÄNTLIGEN tänkte jag! Efter Västeråsarens reportage med CosM.I.C där han sa att Promoe skulle komma dit efter han släppt sitt (sina)  nyaste album så har jag bara väntat på att han ska komma hit och det blir alltså nu i April!

Promoe kommer förmodligen köra mycket nya låtar från sina nya album, Kråksången och hans "Engelska-Gratis-Skivsläpp". Låtar som han med all säkerhet kommer köra är singlarna "Detta har hänt", "New Day" och "Blind". Eftersom Promoe inte varit ensam på hemmaplan på länge kommer han säkert blanda in sina gamla hits: "These Walls Don't Lie", "Long Distance Runner", "Dog Day Afternoon", "Songs of Joy", "White Mans Burden" & "Post Cards".

Jag tror också att ett antal Looptroop låtar kommer att spelas då både Supreme och CosM.i.C finns i lokalen. Extranummren kommer bli några av Looptroops kändaste: "Long Arm of the Law", "Fort Europa", "Chana Masala", "Looking for Love" och "Bandit Queen". Jag tror han inte kommer köra något från Looptroop Rockers nyaste då det skulle nog bryta av för mycket.

Jag förväntar mig en störtskönkväll innehållandes ett grymmt uppträdande av Promoe/Looptroop. Skön musik i högtalarna ifrån CosM.I.C och Supreme och massa jäkla god alkohol!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-30

Gäsp

Jag måste först be om ursäkt till alla ni läsare där ute för min blogg inte varit lika aktiv eller attraktiv som tidigare men det beror på att jag har haft sjukt mycket att göra nu senaste dagarna/veckan. Har börjat jobba igen på Strike, gjort högskoleprovet, gått i skolan, kikat idrott ja och alla andra grejer man gör.

Just nu sitter jag och är astrött verkligen och känner att det är snart dax att sova men är bara tvungen att rikta lite kritik till stadens hockeylag först. Hur fan lyckas ni VIK? VIK som ligger sist i kvalserien har spelat bara jämna matcher hittils (förrutom mot Rögle) och ändå placerat sig sist, vad beror det på då? Jo att spelarna inte håller måttet, varje match bjuder någon på en tavla, indianare, katastroftabbe eller liknande.

Johan Thalberg är den personen jag riktar mest kritik till nu. Jag skulle fan gått fram till dig på högskoleprovet och be dig plugga speluppfattning istället. Idag så gör han två jätte tavlor som ledde till 1-2 och 1-3. Det vill säga matchen dog tack vore hans förbannade tavlor. Skärp er nu VIK, Skärp er nu för fan!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-30

Miljömedvetna i en timme

I lördagskväll klockan 20:30 till 21:30 så deltog ungefär en miljard människor i världens största manifestation för bättre klimatpolitik. Dessa människor släckte ner sina hem för att visa sitt stöd till världsnaturfonden WWF:s miljömanifestation, Earth Hour. Syftet med manifestationen är inte att spara energi utan att uppmärksamma och skicka ett budskap till beslutfattarna i världen för att nu i december så äger FN:s klimatförhandlingar rum i Köpenhamn.


Dock är det inte bara privatpersoner som kommer att släcka ner sina hem utan delar av städer, företag och skolor kommer släckas ner för att sprida budskapet vidare. Earth Hour har uppmärksammats mycket i alla medier och har haft en sådan påverkan att miljötimmen blivit den senaste flugan över hela världen och slagit stort bland alla ungdomar. På Rudbeckianskagymnasiet i Västerås så har eleverna suttit upp en propagerande banderoll inför Earth Hour och diskussionerna kring manifestationen har varit heta på internet med många åsikter om manifestationen. Den hetaste diskussionen har varit mellan de som varit för och emot Earth Hour, många anser timmen vara ett lysande exempel för att påverka medans många tycker det bara är onödigt då de är skeptiska om det kommer påverka politikerna.


Jag tror politikerna kommer bli påverkade för att de inser hur många som faktiskt bryr sig om miljön men att det kommer leda till att vi kommer minska våra koldioxidutsläpp med 80 % känns väldigt tveksamt. En manifestation av denna kaliber ger ett symboliskt värde men jag tycker att många som kommer att delta har en sådan dubbelmoral så jag blir en aning skärrad. Väldigt många släckte ner sina hem under lördagskväll för att sedan när timmen gått förbi så tände man lamporna igen, ställde in popcornen i mikron, kokade kaffe och slog på Wallander på tv4 plus. Så varför deltar personer fast de vet att de inte kommer förändra sitt beteende? Jo många ser sin chans till "förlåtelse" denna timme och släcker ner sitt hem och sedan kan inte klaga, de deltog ju i världens största manifestation för bättre klimatpolitik.


De största vinnarna under Earth Hour är garanterat företagen och media. Företagen som ställde upp fick direkt bra kritik från alla håll och fick bra reklam då man fick se företagens namn bredvid artiklar om ämnet.  Media fick ett ämne som 1 miljard människor vill läsa om vilket gjorde att man säkert sålde mycket mer lösnummer än vad man gör normalt och medierna blev direkt mer miljövänliga då de skriver om miljöfrågor som ger publicitet och goodwill utåt.


WWF:s Earth Hour blev väldigt lyckad och att en miljard människor gör något tillsammans är otroligt mäktigt. Nu gäller det för WWF att få den miljarden människor plus resten av världen att börja tänka mer miljövänligt. Men WWF kan inte göra det själva utan nu är det dags för oss alla att ta tag i saken, nu har vi för en gångs skull visat att vi bryr oss om vår planet vi bor på och varför inte göra det till en vana i vardagen? Jag kan erkänna att jag inte deltog i manifestationen då jag inte vill bli en människa med dubbelmoral för jag vet att jag inte kommer att bli mer miljömedveten. Men när dubbelmoralen kommer försvinna och ersättas med en gemensam och långsiktiglösning så kommer jag inte att tveka utan att ställa upp direkt.

Skrivet av Ted Nilsson
Skoluppift till ämnet textkommunikation

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-28

3.5

Det är antalet timmar jag har sovit inatt efter jobbet, 3.5 timmar. Det roliga är att jag ska gå om 30 min för att göra högskoleprovet och nått som är ännu roligare är att jag ska jobba igen klockan 18:00 till klockan 02:30. Wiho!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-27

Bowling & Nervös?

Igår var det bowlingträning igen och det var första gången på två veckor så hade inga förhoppningar innan träningen, men jag måste säga att jag är sjukt nöjd! Började först med att träna ungdomarna och jag blev stolt över de, alla har utvecklats något enormt! Sen började jag träna själv och fick spela med en av Västmanlands bästa spelare och föredetta Elitseriespelaren Pelle Jansson. Vi spelade två manna mot Robban Tillenius - Mange Rytty & Martin Vasell - Alex Ridderström. Jag och Pelle vann rätt stort då han blev bäst inviduellt och jag blev näst bäst inviduellt av alla 6 spelare. Så jag är nöjd!

Om några timmar ska jag åka till jobbet igen! Ska bli ruskigt kul och skönt att tjäna lite cash igen men samtidigt är jag lite nervös. Har inte jobbat sen juldagen så kommer bli ovant, man blir ju nervös i ovana situationer.

Nu ska jag bada! Hej!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-26

Vår Vår Vår!

Fan vilket underbart väder det är ute för tillfället! Det ska jag fira med en promenad och ska bli ruskigt skönt att få götta sig i solen ett tag. Ikväll ska man till Bellevue för bowlingträning men lite deppt fan, Herr. Thåström spelar ju i Västerås ikväll och har inte pengar för att se han, kul! nej inte ett dugg
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-25

Tack Erik och Jobb!

Idag så var det skola igen och man börjar bli lite skoltrött fast en dag som denna var det svårt att vara skoltrött. Imorgon fyller Sandra 20 år så ett stort grattis till dig! För att fira detta skulle Erik bjuda henne på Kladdkaka och vi mediaelever fick också smaka. Det förgyllde verkligen min dag, Tack Erik! och Grattis Sandra!

En annan sak som förgyllde mitt liv idag var när Janne från Strike ringde. Jag ska få jobba igen på fredag och lördag och det ska bli ruskigt kul att få jobba igen! Det verkade även på han så det kan bli mycket jobb i sommar vilket är ett jätteplus då jag tar Studenten om bara 80 dagar!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-25

En GULD match!

Väl runt arenan så försökte vi alla VSK:are att hitta till rätt entré och tillslut hittade vi den efter att ha gått runt hela arenan. Vi gick upp på läktarna och då ungefär 90 minuter till match så var det lugnt och relativt lite folk på läktarna. Då gick jag och Anton för att kika runt på Studenternas, det slutade med en hamburgare och en Coke. Sen gick vi tillbaka till läktarna och nu gick tiden snabbt fram till matchstart. Spelarna kom in i bakgrunden av VSK klackens skönsång och ett antal bengaler och rökbomber från VSK sidan av läktaren.

Matchen började iallafall i ett bra tempo och lite böljande spel fram och tillbaka, dock tycker jag VSK var lite hetare än vad Edsbynspelarna var. Men VSK fick dock inte göra första målet utan det fick Edsbyliraren Edling göra som oroväckande lätt kunde klippa in den från 30 meters håll. VSK vek dock inte ned sig utan fortsatte att trampa vidare och det gav tillslut resultat då finalensgigant Tobias Holmberg fick på bandysveriges bästa skott på bra många år från 30 meters håll rakt upp i krysset.

Resten av matchen var jämn dock så agerade VSK:arna på ett bra sätt och visade den rätta viljan, ambitionen och kvaliteten ett SM GULD lag ska ha. När vi kommer fram till den 80e matchminuten så stor det 4-4 efter att Patrik Anderbro gjort sina två sista mål i karriären och att Jonas Nilsson fått smälla in en boll. Nervositeten på läktaren var helt sjuk och alla stod och hoppade, skrek nervöst och mina fingrar börjar darra bara jag tänker på det.

Men i 85e minuten så klev han fram för andra gången ikväll, Jonas Nilsson. Han går in och avgör finalen och lyckan var helt sjukt enorm på läktarna, jag kunde inte tro det jag såg. VSK, mitt älskade grönvitt!, ledde SM FINALEN med bara 5 minuter kvar av matchen. Men nu blev det som jobbigast också, Edsbyn letade hörna på hörna men fick aldrig hål på VSK målvakten Daniel Kjörling. Stopptiden hade nu också kommit ut till oss på läktaren och vi hörde att det var 3 minuters tillägg.

Så alla började stå på innerplan när det gått 2.40 av tilläget och glädjen var nu helt enorm! Dock så blåste aldrig domaren och tydligen var det 5 minuters tillägg, som tur är gjorde Edsbyn inget mål och VSK blev SVENSKA MÄSTARE i bandy 2009. Alla började springa in på isen och glädjen, tårarna, lyckan syndes över hela isen.

Mer om efter slutsignalen, hemresan och kvällen i andra delar.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-24

En GULD eftermiddag.

Efter lunchbörjaren på Max så tog jag, Anton och Erik en liten snabbvisit i Uppsalacentrum för att se vad som erbjöds och vi hittade inte så mycket så blev verkligen en snabbvisit. Då gick vi tillbaka till puben och alla VSK:are som var där och firade.

När vi kom in på puben var det så mycket folk att man knappt kunde röra sig, efter att ha tänkt igenom möjligheterna så beslutade vi att stå utanför puben med de 50 VSK:arna som stod där för att få lite plats. VSK ramsorna ekade inne i Uppsala och polisbevakningen var enorm kan jag säga. Men efter alla öl och allt drickande så kände vi att det var dags för en liten pisspause igen och då började vi att gå till Max igen, kön till toaletten på puben var nog kanske 30 man lång.

När vi gjort våra behov på Max så såg vi min brorsa Eddie, Tommy och Niclas sitta där och käka så vi hängde med de ett tag. Det slutade med att Tommy tappade ur sin dricka på Niclas och vi gick därifrån för att gå till Puben. På väg till puben så cirkulerades det runt en den Edsbynfolk och vi började skrika lite på de, mest Eddie och Tommy. Det tyckte inte Polisen om och de tog ett snack med de medans jag och Anton började snacka lite skit med en annan Polis från Uppsala, han var rätt trevlig och tyckte det var kul med Västeråsframgångarna.

När vi kom till Puben så var det inte långt kvar till vi skulle börja marschera till Studenternas IP för att se SM finalen. Alla flaggor började komma upp, mer Västeråsare anslöt till klungan VSK:are och medtagna spriten började korkas upp. Tillslut kunde en klunga på flera hundra killar och tjejer begesig till arenan och ramsorna skreks över Uppsala. Det roliga är att varenda Uppsalabo nog stannade upp och spanade in oss, man kände sig som en liten gullig apa på zoo som alla vill se.

Vi kom fram till arenan och snart var det dags för SM FINAL! Mer om matchen kommer i nästa inlägg.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-23

En GULD förmiddag!

Alltihopa började klockan 08:15 hemma hos mig när Anton kom över, det var dags för en liten bandyfrukost dock utan alkohol. Jag slängde i mig macka med köttbullar och rödbetssallad innan vi skulle börja dra oss iväg till bussarna och som tidigare avgick bussarna från legendarenan Arosvallen.

Båda hade med oss en kasse med lite härlig dricka och för min del var det öl och det som var kvar i min Captain Morgan flaska. Jag hade dock glömt köpa Cola till den så vi skulle skynda oss till Shell innan, men det var då det hände. Jag halkade på gräset och blev tvungen att springa hem och byta byxor.

Tillslut kom jag till bussarna svettig som få och träffade upp Anton som köpt colan och gått i förväg till bussarna. Jag och Anton hamnade på buss nummer två av fyra tillslut men vi fick dock inte sitta bredvid varandra. Stämningen på bussen var bra och alla längtade till att få komma till Uppsala och slå sig ner på en pub mitt i stan. Första pisspausen kom dock utanför Uppsala vid den klassiska "Cocosbollparkeringen". Där köpte vissa lite cocosbollar men jag blandade iordning min Rom & Cola istället. Sen började bussarna åka igen och nu väntade alla på att få invadera Uppsala, ramsorna sjöngs för fullt i bussen och tillslut var vi där.

På plats i Uppsala intog vi en pub som till Tobbe och Niclas stora glädje var inred i Guns N' Roses stil. På puben jobbade även en gammal Big Brother deltagare vid smeknamnet "Larsa". Han fick nog hälla upp ett antal bärs till törstiga VSK:are. Vi hängde på puben ett tag sen drog jag, Anton och Erik till Max där man lite smått kaxade med Edsbynfansen och avnjöt en härlig lunchbugare

Detta var förmiddagen och eftermiddagen/matchen kommer i nästa del och avslutar allt med festen på kvällen i sista delen.

Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-22

SM GULD!

Mitt älskade VSK vann igår SM GULD efter massa jävla års väntan. Igår var den lyckligaste dagen i mitt liv och aldrig haft så kul, varit lycklig och ja VSK är SVENSKA MÄSTARE!

Nu har jag dock ont i axeln så orkar inte skriva om hela dagen nu, det kommer senare.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-20

Framtida liv?

Sitter nu framför datorn nu med en Billys panpizza och en Red Bull+Jäger nu. Är detta mitt framtida liv som partande student kanske?
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-20

Hej då Mamma och Pappa!

Nu har morsan och farsan åkt till Malmö över helgen och det betyder att huset är mitt för en helg! Känns skönt att få ta hand om sig själv och så. Så vad händer denna helg då, jo det blir att vara med Jocke ikväll. Imorgon blir det SM final i bandy som gäller där jag ska skrika på VSK hela dagen! Söndag blir nog antagligen chill då det här kan blir en hård helg, om inte annat dyr helg.

Nu ska jag käka frulle! Skål!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-18

Det sämsta jag sätt!

Ikväll så var jag och kikade på lite kvalseriehockey i ABB Arena Nord. Det var Skånelaget och Elitserielaget Rögle BK som gästade Västerås. Rögle kom till spel med landslags och backgiganten Kenny Jönsson, andra intressanta spelare var bröderna Abbot.

Förväntningarna innan var en jämn match men det blev total utklassning av Rögle. VIK var det sämsta jag sätt på väldigt många år och det var inget lag som var på banan ikväll, det var 22 spelare som försökte dribbla sig igenom ett elitserieförsvar! Pinsamt är det ordet som kommer närmast till hands när jag tänker på dagens match. En fråga tänker jag också på, vart tog våra poängmaskiner vägen? Pär Arlbrandt försökte men lyckades inte med nått, Niklas Olausson syndes inte till på hela matchen. Värt att notera är att våra andra poängplockare: Sebastian Meijer, Stefan "Loppan" Hellkvist, Peter Öberg och resten var totalt osynliga också.

Några Västeråsare som ska ha en eloge är 4-kedjan, Stefan Holmgren - Greg Jacina - Marcus Söderqvist som var den klart bästa kedjan idag och alla jobbade stenhårt från början till slut. Det fanns även tre backar som jag vill ge ett plus till och det är: Jonas Leetma, Niclas Lundgren och Andreas Lindh. De försökte och de lyckades även med sina tacklingar och passar till skillnad från resten av gänget.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-18

När blev vi vänner?

Är bara tvungen att kommentera "Facebooksyndromet". Nu undrar ni alla: Vad är det för något? Svaret är såpass enkelt att det är att alla addar varandra som vänner fast att man bara vet vilka varandra är utan att ens sagt ett ljud till den andra. Från början var det väl trevligt när lite folk addade en men nu tycker jag allt bara blivigt så ironiskt.

Varje dag har jag nya vänförfrågningar och jag vet vilka de är, jag vet även att jag inte sagt ett ljud till de och de har absolut inte sagt ett ljud till mig. Så vart går gränsen för vänskap? när man vet vilka varandra är eller när man känner varandra?
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-18

Vår!

Jag är på sånt bra humör idag så det är helt sjukt! De främsta anledningarna till det är självklart VSK:s vinst igår och att de spelar SM FINAL på lördag och så gör vårsolen ute att man verkligen njuter av livet! Jag vill att det ska vara sol, varmt och skönt året om så man slipper den jävla kalla snön.

Nu ska jag lämna skolan för att hem och städa! Cheers!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-18

Studenternas nästa!


Nu har mitt lyckorus lagt sig för stunden så ska ta och sammanfatta matchen nu lite smått. Jag började tagga inför matchen tidigt på eftermiddagen genom att lyssna på VSK låtar, finns några gamla klassiker som t.ex. VSK-visan, Avslag och 100 %. Sen kom Oliver hit och vi började röra oss mot Rocklunda ungefär klockan 18:00.

Det gick smidigt att komma in och på läktaren började nervositeten komma och den kom verkligen, men det berättar jag mer om sen. Tillslut kunde matchen starta inför storpubliken, 6000 åskådare, och förväntningarna var stora på dagens match. VSK tyckte jag började klart bäst men det VSK saknade var två bra forwards, de var helt osynliga. Men VSK tog ledningen med 1-0 och det var Ted "Super Ted" Andersson som kunde raka in den och jublet steg i hallen. Draget från oss i klacken var stundtals lysande men perioder av nervösa Sandviken anfall kunde tysta oss rätt rejält.


Sandviken lyckades iallafall kvittera och det stod 1-1 i halvtid. I halvtid gick jag, Oliver och Anton som dök upp innan matchens början till kioskerna för att inhandla lite härlig Cola. Sen upp på läktaren och nervositeten bara ökade och nu kände man verkligen av stämningen i hallen.

20090317 Västeråsjubel och Sandvikendepp efter semifinal 5 i bäst av 5 mellan Västerås och Sandviken, i Västerås på tisdagskvällen. Västerås vann med 4-3 och är klara för final på lördag. Foto: Maja Suslin / SCANPIX /

Andra halvlek var en riktig pina fast att VSK spelade mycket bra bandy, främst via VSK:s målkung: Michael Carlsson. Andra spelare som var lysande i andra halvlek var Patrik Anderbro, Ted Andersson och de unga spelarna som stod upp bra mot Sandvikens bjässar. Nervositeten med 20 minuter kvar var det värsta jag varit med om! Jag blir skakig bara jag tänker på det, fy fan vad nervöst det var. Men man började märka att vi tar det här! Vi går till final!




Efter slutsignalen var jublet enormt och glädjen bland spelarna och publiken var enorm! Många supportar sprang ner på isen men jag valde att stanna på läktaren. Jag var gråtfärdig och om någon kollade kunde de säkert se några tårar rinna ner från mina ögon. Det var den lyckligaste stunden i mitt liv! Nu blir det att ladda om till lördag då det vankas SM FINAL på Studenternas i Uppsala mot de regerande mästarna Edsbyn.
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-17

SM FINAL!!

VSK är i SM FINAL! Jag gråter, så lycklig är jag! Nu dricker jag även en Newcastle för att fira, jag älskar dig min kära sportklubb. VSK, JAG ÄLSKAR DIG!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-17

Avgörandet!

Ikväll så kommer avgörandet, vilket lag kommer gå till SM final? VSK eller Sandviken? Jag hoppas verkligen att mitt älskade grönvitt tar och besegrar "pingvinerna" ikväll eller besegrar är ett för enkelt ord, Krossar passat bättre. De matcherna jag har sätt av semifinalserien har varje gång varit likadana. Här är de punkterna VSK måste följa för att vinna:

1. Fortsätt briljera Tobias Holmberg! - VSK:s klart bästa spelare och har gått från supertalang till landslagsklass!

2. Säkra bakåt Edberg & Bruun - VSK:s två back giganter Stefan Edberg och Anders Bruun måste ikväll få stopp på Sandvikens kontringar. Klarar de det så är mycket vunnet!

3. Fortsätt trampa Micke & Ted! - VSK:s något äldre och rutinerade spelare, Ted Andersson & Michael Carlsson, måste fortsätta trampa framåt och skapa på egen hand. Sandviken vet inte hur de ska hantera de när de kommer med fart!

4. Fortsätt som tidigare Kjörling! - Daniel Kjörling har imponerat i tidigare matcher på Sandviken och det behövs igen för att knipa Mossbergs eller Muhréns målchanser.

5. Vakna nu forwards! - VSK:s forwards har varit näst intil osynliga under matcherna, dock  förra matchen gjorde Jonas Nilsson 3 mål men det kompenserade Patrik Anderbro och Klas Nordström med att de inte syndes på hela matchen.

Nu tar vi pingvinerna! Heja SPORT!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-16

Santiago!

Idag efter skolan så var jag sugen på att kika film och det blev en av mina favoritfilmer, GOAL!. Filmen handlar om Santiago Munéz som flyr från Mexico till USA med sin familj. I USA som illegalinvånare blir han en talangfull fotbollsspelare och blir upptäckt av den engelska ex scouten Glen Foy.

Han åker över till England för ett provspel med Newcastle United och i början är det kämpigt och allt går emot han men den slutar lyckligt! Det mest imponerande i filmen är att de fått mig sig storstjärnor som: Alan Shearer, Zinedine Zidane, David Beckham, Steven Gerrard, Raul, Milan Baros och sist och absolut inte minst: Sven-Göran "Svennis" Eriksson.

Bra film för alla fotbollsintresserade och en bra film för att tjejer som gillar latinopojkar!

             
Zinedine Zidane      David Beckham        Steven Gerrard 

    
 Raul                           "Svennis"
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-15

Urk: Sandviken - VSK

ont i huvudet, trött, helt slut. Ja det är tungt att åka på en bandy semifinal en söndag och att VSK och domarna var dåliga gjorde det hela inte mycket bättre. Man började på Bistro 65 med en bärs och kebab innan resan till Sandviken skulle ske.

Sen på bussen fortsatte man dricka lite öl, lite JD+Cola och massa skönsång. Man kom upp till arenan och jag kände mig riktigt klyftig när jag stod på läktaren utan jacka i bara en tröja, ju mer av matchen som gick desto kallare blev det. VSK tog snabbt ledningen i matchen men sen var det bara magplask känns det som. Sandviken avgjorde när VSK hade 3 eller 4 spelare i utvisningsbåset. Sen var det ett rent helvete.

Resan hem frös jag som aldrig förr och ville bara somna in. God Natt!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-15

VSK till SM FINAL?

Idag är det dags för den dagen många VSK:are har väntat på ända sen förra säsongen. Idag kan nämligen bli SM FINALKLART. Det är Sandviken borta idag, en svår dock inte omöjlig uppgift. VSK Sports kommer åka med 2 bussar idag och det kunde säkert blivit en tredje buss om det fanns någon. Jag tror det kommer vara grymt bra drag där uppe hela matchen, jag tror det pga alla VSK:are vet att om de torskar där upp nu gör det inget för då kan vi avgöra på hemmaplan ändå.

Jag har dock en känsla i kroppen nu, en riktigt jäkla bra känsla! Jag tror VSK vinner idag och kommer ikväll vara klara för Studenternas IP i Uppsala. När de väl är klara, oj oj oj vilket firande det kommer bli! Sen om ett eventuellt SM GULD vinns också i finalen, ja då kommer festandet inte vara måttligt!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-14

Skivrecension: Håkan Hellström - Känn ingen sorg för mig Göteborg


Kända medverkande artister: Håkan Hellström, Daniel Gilbert, Timo Räisinen & Theodor Jensen
År: 2000
Skivbolag: Virgin
Personliga favoritlåtar:
  1. Känn ingen sorg för mig Göteborg   3. Ramlar  4. Nu kan du få mig så lätt   5. Vi Två, 17 År   10. Dom dimmiga dagarna
Kommentar om skivan:
Håkan Hellströms debutalbum och en av hans bästa! När jag tänker på Håkan Hellström dyker alltid låtarna "Känn ingen sorg för mig Göteborg" och "Ramlar" upp i mitt huvud.

Håkans känsla och för vissa "icke skönsång" passar in äckligt bra med kören, orkestern och bandet som spelar musiken. Man blir alltid glad när man hör Håkans svängiga låtar och alltid lika lugn när man hör hans vackra ballader.

Betyg:
KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel
6 av 10 Kiwifåglar
Postat i Albumtoppen | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-14

Dagens lag

Idag såg jag som sagt matchen mellan Manchester United och Liverpool och nu tänkte jag slå ihop de bästa spelarna från matchen till en startelva:

Reina (Pool)

Carragher (Pool) - Ferdinand (Man Utd) - Hyypiä (Pool) - Aurelio (Pool)

Ronaldo (Man Utd) - Carrick (Man Utd) - Gerrard (Pool) - Dossena (Pool)

Rooney (Man Utd) - Torres (Pool)
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-14

Manchester United söndersågat!

Vilken match säger jag återigen! Liverpool är i en sån hysterisk form så jag blir imponerad, storvinst i veckan mot Real Madrid och nu storvinst mot regerande Premier League och Champions League mästarna Manchester United. Jag hyllar alla i Pool idag och nu är de mina favoriter till att vinna Champions League, ligan tar dock United hand om ändå trots dagens förlust.
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-14

Man Utd - Pool

Nu har första halvlek slutat i toppmatchen och vilken match! Den är nog den bästa matchen jag sätt på länge och att det är mellan två topplag är ännu mera exotiskt! Cristiano Ronaldo gjorde 1-0 på straff då Reina gjort en liten liten tabbe i straffområdet. Strax efter snodde Torres bollen från Vidic och kunde säkert smälla in kvitteringen.

Sedan i slutet får Gerrard bollen i straffområdet och petar fram den en meter. Då kommer Evra i United och missar bollen och kapar Gerrard vid fotknölarna. Straff för Liverpool som Gerrard sätter säkert och firar med att kyssa klubbmärket och även kameran som filmade allt.

Nu vill jag ha mer dramatik!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-13

Tråk & Kvalserien!

Nu sitter jag hemma framför datorn igen som ett antal tidigare kvällar i mitt liv. Hade det varit för en månad sen hade jag varit på förfest eller nått liknande nu men nej nu sitter jag här.

Var med brorsan tidigare ikväll och käkade lite hos han och Sofie och Goliath var självklart med också. Vi kikade hockeyn på TV 4 Sport där Leksand mötte Södertälje. Jag tycker SSK vann rättvist efter en STORspelande målvakt vars namn är Henrik Karlsson. Överraskningarna var annars stora i serien då både VIK, som tog två poäng borta mot AIK, och Växjö, som tog en pinne borta mot Rögle, lyckades i sina matcher.

Jag säger det igen, Kvalserien är den tuffaste någonsin!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-13

Fredag!

Gud vad skönt med fredag känner jag! Denna vecka har varit jobbig med tanke på stressen i skolan, sjukdomar och tröttheten sen förra helgens sthlmsläger. Idag avslutade jag, Frida och Malin vårat projekt och jag vill bara säga att vi är den bästa gruppen! Alla är seriösa, alla har skoj och nästan alla är flitiga (förutom mig). Vi är verkligen den perfekta gruppen:

Jag - Är den som glider omkring och gör det jag är bra på och vad som känns bra. Jag är den spontana.
Frida - Den som har koll på allt, sköter kontakterna utanför skolan och jobbar alltid stenhårt!
Malin - Den som bryr sig om alla och som idag när hon hade feber men ändå åkte till skolan för att hjälpa oss!

Om någon timme ska jag till brorsan så vi kan laga potatisgratäng och fläskfilé, ska bli riktigt gött!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-12

Min hyllning till Salo!

För att hylla målvaktsgiganten så kommer här några utvalda YouTube-klipp för att visa hans storhet. Dock hittade jag bara bra på den negativasidan men så är det ibland.


Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-12

Tommy Salo!

Det är en väldigt oväntad rubrik kände jag, han har verkligen försvunnit helt sen han lämnade Frölundabåset för ett par år sen men nu dök hans namn upp i media igen. Mannen, Myten och Målvaktslegenden Tommy Salo blir IK Oskarshamns nya tränare i Hockeyallsvenskan. Jag tycker det är en grym "PR-kupp" av Oskarshamn och bara han kommer nog locka ett antal mer säsongskort till Oskarshamns matcher.

Men frågan är hur mycket ledaregenskaper och tränarrutin har Salo? Antingen blir det som OS i Lillehammer eller i Salt Lake City. Hyllningar eller Burop, jag tror på hyllningar!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-12

Mesta Mästarna!

Oj Oj jag kollade på andra delen av första halvlek på teven på ovanvåningen då jag är sjuk och inte kan gå på matchen. I halvtid stod det 1-1 och jag gick ner till datorn för att söka sommarjobb på sommarradion. Sen säger min kära kompis Emil till mig att VSK leder med 5-1 och nu är teven igång igen.

Vad har hänt med grönvitt? En till chockstart fast nu i den andra halvleken. Jag säger bara: Vi ska ta studenten! (Studenternas IP)
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-12

Ett litet inlägg

Ville bara säga att jag känner mig sjuk och att jag imorrn med sjuka mig ska leda en politisk debatt imorrn i radio. Hur ska det gå?

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-11

Personlighet

Gjorde ett personlighetstest på nätet nu, jag var väldigt skeptisk innan man när jag fick detta svaret tyckte jag det stämde rätt bra. Eller vad säger ni?

SÅDAN ÄR TED NILSSON:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".


Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.


Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.


Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


http://www.zapera.com/survey/demo/personality/

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-11

Imorgon är det Brunch och Hata Viasat!

Imorgon är det dags att sända Brunch igen på VårRadio 93.7 MHz med Johannes. Vet inte riktigt vad vi ska prata om men sportdelen kommer bestå av SM slutspelet i bandyn och hockey. Även en del om kvalserien i hockeyn ska nötas av och säkert lite Champions League. Men det blir nog bra tillslut, som vanligt!

Vart? När? Hur?

Västerås Närradio 93.7 MHz, 10-11:00. Du slår på din radio och ställer in frekvensen.

Det är ju även en Champions League omgång ikväll och det är därför jag hatar Viasat. De sänder alla sina matcher på sina egna jävla kanaler som typ 5% av Sverige har. Jag hade gärna velat sätt Inter - United, Roma - Arsenal, Barca - Lyon eller Porto - Atl Madrid idag men nej jag har inte kanalerna.

Död till Viasat!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-11

Vart kommer jag hamna?

Sitter hemma och funderar lite nu då jag är helt slut och blivigt sjuk efter gårdagens kyliga tillställningar. Det jag funderar på är högskolor, vart vill jag hamna? vad ska jag läsa? och främst kommer jag in?

Jag har skrivigt tidigare att Journalistik vill jag läsa och det stämmer fortfarande, men vet inte om jag kommer in någonstans. Det är därför jag kollar upp lite andra kurser och ett exempel på kurs är historia. Jag tycker det är intressant med historia och det känns som det kan vara bra att ha i ryggen när man ska ur i arbetslivet eller när man spelar TP hemma med familjen.

Men som sagt, vart kommer jag hamna?
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-10

Chockartat VSK!

Brr... Jag fryser som en tok här framför datorn pga. en dag bestående av en kall jävla friidrottshall och på kvällen en bandymatch. Det var VSK - Sandviken i andramatchen av semifinalserien, Sandviken vann första matchen på Jernvallen. VSK började matchen äckligt bra och chockade SAIK och gick upp till en 4-0 ledning på bara första kvarten. Sedan fick Sandviken upp sitt normala spel som enbart handlade om att passa stjärnan Magnus Muhrén, men det visade sig vara lönsamt och de gick upp till 4-3 med en minut kvar av första. Då de fick en straff på stopptid som dock kungen, Daniel Kjörling, stoppade enkelt.

Andra halvlek var ett ställningskrig som resulterade i 4-4 och matchen gick till förlängning. VSK som avslutade matchen bäst var heta och skapade halvchans på halvchans. Men det var på hörna som målkungen Patrik Anderbro kunde smacka upp bollen i målvaktens högra kryss! 

Nu är vi två vinster från Final!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-09

Mest användbara presenten!

Jag ville bara göra ett kort utlåtande innan jag kryper ner i mitt varma bad. Förra veckan, torsdag, så fick jag en födelsedagspresent av min helt underbara och söta kompis Ellen! Det var badkulor och jag blev så glad och en verkligen nyttig present!

Tack Ellen! Nu kan jag lukta ännu godare efter ett bad! :)
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-09

Opigg

Sitter i skolan nu och man känner sig sjukt trött, seg, ont i halsen och ont i huvudet. Jag skulle vilja gå hem egentligen men vi har sjukt mycket att göra både med projektet och UF. Kan inte någon bara tvinga hem mig känns det som haha.

Nu ska jag forsätta!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-08

Torsk, tråkigt efterspel men vi tar Studenternas!

När jag kom hem från Bosön så såg jag att de sände Sandviken - VSK. Jag var sjukt trött och inte så pigg så jag slängde mig i badet men hörde att det blev torsk tyvärr för grönvitt. Men eftersom VSK har 3 hemmamatcher så tror jag VSK kniper finalplatsen i Uppsala på Studenternas IP.

Men läsningen på Sportbladet var inte så kul i efterhand: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/bandy/article4597586.ab
Frustrationen var nog stort i Sandviken och ibland kan det vara svårt att hålla inne känslorna och ibland kan det gå väldigt, väldigt olyckligt. En domare i matchen fick en bandyboll kastad på sig från läktarna och två VSKare togs om hand av polisen. Jag vet inget vad som hände så ska inte kommentera saken.

Men tänker främst på VSK bandy, Ingen kul PR.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-08

Hemkommen från Bosön!

Nu har min andra helg på Bosön slutat och denna gången var inte lika rolig som innan men den var ändå helt underbar! Sist jag var på Bosön var jag bland de yngsta, om inte den yngsta. Nu var det förändrande roller och jag var nu på den övre halvan på åldersrankingen.

Jag orkar inte dra hela storyn idag men gör det nog imorrn eller nått. Men vill iallafall tacka Markus, Sofia, Emelie, Glenn, Pontus, Pontus, Nicklas, Mimmie, Tobias, Abbe, Klas, Sanna, Johanna, Lukas med flera för en underbar helg!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-06

Iblogg - Bosön

Nu ligger jag i mitt hotellrum med Markus som är min rumskompis. Idag har man tagit det lungt, käkat gott och umgåtts med trevliga bowlare. Nu njuter vi av musik och pepsi, skål!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-06

Vilken kväll!

Oj Oj Oj säger jag bara, detta måste nog varit den roligaste utgångskvällen på evigheter. Det hela började hemma hos Malin J runt 18 tiden då vi skulle fira henne då hon fyllde år igår. Jag och Emil Ö drog därifrån typ 19:10 för att vi skulle hem till mig och förfesta som tokar tillsammans med väldigt sköna människor. Det blev några KGare, annat folk och lite Gideonsberg också. Sen drog vi ner på stan och på vägen träffade vi Malin och de igen för att gå till Pluto. När man kom dit var kön typ 30 meter och studentramsorna var i fullgång. Inne på Pluto var det sjukt mycket folk då det var fullsatt och man dansade och hade kul hela kvällen lång!

Nu ska jag packa min väska inför Bosön!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-05

Tagga!

Fan nu är det dax att börja tagga för fullt! Om typ några timmar tar man och knäcker första bärsen, och några timmar efter det tar man och festar för fullt på Pluto. Nu sitter jag dock i skolan och hör Olofgörs musik i bakgrunden och det märks att han börjar tagga han också.

Nu kör vi!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-05

Grattis Malin!

Grattis Malin :)Idag fyller min kära vän Malin Johansson år! Jag hoppas du får en underbar dag med massa festande och skoj! Välkommen in i 19 års klubben! :)

De främsta minnena jag har med Malin är nog alla trevliga promenader runt cityringen, alla fester och självklart alla härliga stunder på Kopparlundsgymnasiet. Jag kan säga som så att mitt liv skulle vara mycket tråkigare utan denna tjej!
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-04

Nyttig sjukdag

Idag har jag varit hemma för jag har varit krasslig och behövde vara hemma så jag inte blev ännu sjukare. När man är sjuk då ska man vara hemma och götta sig men jag var tvungen att gå ner på stan ändå idag. Det som stod på schemat var att klippa mitt fårull jag har på huvudet och leta kläder till 100 dagarsfesten.

Jag gick till hårpunkten och var förberedd att det skulle ta tid på dropp-in:en men jag fick klippa mig direkt och det bästa var att det var en riktigt söt tjej som gjorde det också! Under tiden hon klippte fick man den där känslan "vad fan håller hon på med, ska jag verkligen se ut så här!?" men tillslut blev det kanon och borde frågat efter namnet så jag kunde gå till henne nästa gång också.

Efter det blev det jakt på kläder och fyndade en rödrutig skjorta och en röd Levis t-shirt. Temat imorgon blir rött som ni kanske märker, men det är min färg!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-04

Hemma

Idag är jag hemma från skolan då jag igår kväll kände mig sjukt jäkla krasslig. Jag har samma känsla idag också även fast den är lite mindre nu som tur är. Jag ville inte riskera att bli riktigt sjuk då det imorron är 100 dagarsfesten och i helgen är det Bosön.

Nu ska jag ta och hoppa i badet och sedan gå upp och laga lite mat. Ska även lite nostalgiskt titta på Pippi Långstrump på de sju haven tror jag, vilken kult film det är! Sen blir det att jag måste ner på stan och klippa mig, det behövs verkligen!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-03

Friskis flyter på bra


Fy fan vad chokad och grymt besviken jag blev när jag hörde att mitt kära gym, nya Friskis på Rocklunda, har haft en vattenläcka. Vart ska jag träna nu? Jag får träna på vid friidrottshallen men hur ska jag ta mig dit? buss? ny fy fan. Hoppas de hinner fixa det fort så jag kan fortsätta min intensiva träningsperiod.
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-03

Krasslig

Fan det känns som jag är på väg att sjukna in och det vill jag verkligen inte göra! Har haft det på känn nu några dagar och nu känns det verkligen som att man ska sjuka in när som helst. Men jag vill verkligen inte bli sjuk! är ju 100 dagarsfesten och Bosön i helgen.

Jag kommer nog stanna hemma imorgon så jag kan krya på mig till slutet av veckan, men fan vad segt.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-03

Sleep

Nu är det dags att hoppa ner i sängen och bara gosa ner sig till lite bra musik och sedan sova. Jag tror första låten blir Elegi med Winnerbäck, känns som en skön låt för tillfället. Imorgon bitti ska jag upp tidigt för att skjutsa morsan till jobbet så jag kan låna bilen under dagen. Efter jag lämnat henne ska jag åka till Coop och köpa lite färskt bröd tror jag, sen hem och kika Beck innan jag hämtar upp Malin innan skolan börjar.

Längtar till gymmet imorgon! Fan så sjukt rastlös efter att bara setat hela kvällen.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-02

Dance With Somebody

Nu har alla släktingar precis dragit och nu finns bara tystheten och presenterna kvar. Jag tycker det varit en trevlig kväll dock är jag väldigt trött, segt med skola igen efter en veckas lov. Jag fick nästan bara pengar och det är ett jätteplus i en fattig students händer. Dock var den absolut bästa och den största överasskningen presenten jag fick av min bror (Henke), hans sambo (Alexandra) och deras söta lilla dotter (Felicia). Det var en skiva från Media Markt och när jag öppnade såg jag att det var Mando Diaos nya skiva: Give Me Fire!

Jag är glad, lycklig och lite trött. Men nu ska jag åka till Bistro 65 för att inhandla en härligt, stor kebabtalrik utan stark sås!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-02

19 år

Nu är jag alltså då hela 19 år, men det känns inte som tidigare födelsedagar. Jag har alltid fyllt år på sportlovet så detta vara första gången någonsin jag gick till skolan på min födelsedag, konstigt. Jag fick det jag förväntade mig och tro det eller jag, jag fick mina rakgrejer jag önskade mig! Fick även lite kosing och snask.

Dock måste jag städa mitt rum innan alla kommer, så hej!
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-01

Håkan Hellström, Lars Winnerbäck & Joakim Thåström

Jag är inne i en riktigt härlig musikperiod nu. Jag brukar alltid ha lite olika och den förra måste ha varit en Promoe-period men nu är det som rubriken säger: Svenskmusik.

Då menar jag speciellt 3 personer: Håkan Hellström, Lars Winnerbäck och Joakim Thåström. Varför är det just dessa personer undrar ni? jo för deras lugna låtar är för tillfället helt himmelska! Alla tre är rätt lika varandra tycker jag, deras låttexter har ett syfte, vill berätta något och de sprider känslor.

Favoritlåtarna för tillfället:
Brännö Serenad - Håkan Hellström
Dom Dimmiga Dagarna - Håkan Hellström
Jag Har Varit I Alla Städer - Håkan Hellström
Minnen av Aprilhimlen - Håkan Hellström
Tro och Tvivel - Håkan Hellström
Hurricane Gilbert - Håkan Hellström
Klubbland - Håkan Hellström

Hugger i Sten - Lars Winnerbäck
Kom Änglar - Lars Winnerbäck
Om Du Lämnade Mig Nu - Lars Winnerbäck
Jag Fattar Ingenting - Lars Winnerbäck
Elegi - Lars Winnerbäck
Någonting Större - Lars Winnerbäck
Jag Har Väntat På Ett Regn - Lars Winnerbäck
Farväl Jupiter - Lars Winnerbäck
Innan Mörkret Faller - Lars Winnerbäck
En Tätort På En Slätt - Lars Winnerbäck
Tanken Som Räknas - Lars Winnerbäck

Brev Till 10:e Våningen - Joakim Thåström
Sönder Boulevard - Joakim Thåström
Kärlek Är För Dom - Joakim Thåström
Den Drunkne Matrosens Sång - Joakim Thåström
The Haters - Joakim Thåström
Söndagmåndagsång - Joakim Thåström
Du ska va president (Live) - Joakim Thåström
Die Mauer - Joakim Thåström
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-01

Födelsedag

Imorgon är det den 2:a mars och det vill säga är min födelsedag, för snart 19 år sen ploppade jag ut ur morsan och sa hej till världen. Så imorgon är det min 19:e födelsedag men vilken värdelös ålder att fylla? händer inget speciellt med det här året förutom att man får komma in på Pluto på fredagar. Man väntar bara på nästa år då man fyller 20 och systemet får köpa in mer öl än någonsin då jag köper upp allt.


Jag undrar vad jag får för presenter, har verkligen inte en blekaste. Det jag önskat mig är en bil, skjorta och nya rakningsgrejer. Bilen kan man nog stryka va? Skjortan tror jag inte heller jag får då det är en personlig sak som man vill köpa själv, och vem fan ger bort rakningsgrejer i present?

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-01

FULLt ös!

Igår var det party som gällde och vilket party det blev! Var vrålkul nästan hela kvällen och pricken över i:et var när vi hamnade på Fools Gold tillslut efter massa bravader. Riktigt härligt folk man umgicks med hela kvällen och ni vet vilka ni är! Nu däremot så sitter jag och försöker vakna till så jag spela bowlingmatch klockan 10:00. Man är lite småseg men det blir nog bra!

Funderar på att göra middag till morsan och farsan ikväll, vad ska man bjuda på? Förslag?
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Kategorier

5 Senaste Posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.