2008-08-31

Datorn tillbaka!

Nu har jag fått tillbaka datorn, så nu håller jag på att lägga in alla program och all musik. Nu ska jag ta en liten sammanfattning av dagarna som gått.

I Onsdags var det VSK - IK Brage. På förhand väntade sig nog alla en seger inför mycket publik på Swedbank Park. Det slutade i pannkaka och domaren förstörde matchen mer än vanligt och gav IK Brage segern. Visst VSK var kassa men hade lika gärna kunnat vinna med en RIKTIG domare. Imorrn är det nya tag Forward borta, får se om man är där på plats. Inget planerat iallafall..

VIK Hockey har träningsmatchat på bra och vann över Almtuna med 4-0 och hela 8-1 över Norska serietvåan Frisk Asker. Bästa spelare totalt sätt de två matcherna har varit Bohman, Arlbrandt, Olausson, Leetma och Holmstedt. Serien börjar om 18 dagar så blir intressant att se VIK i serien.

Idag har jag även kikat på två fotbollsmatcher, Chelsea - Tottenham och Aston Villa - Liverpool. Två rättvisa resultat och två spännande krigar matcher. Det blir även en till match idag, Fiorentina - Juventus. Nu är det dags för Juve att börja bra så man kan vinna guldet före Inter iår.

Vill avsluta bloggen med detta.

Jag älskar dig Elin! <3
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-27

Inför publikfesten: VSK - IK Brage

Idag så smäller det, pubikfest mot den anrika klubben IK Brage från Borlänge. Trots att Brage ligger illa till i serien så är det fortfarande en match som väntar storpublik, VSKs sponsorer bjuder på fri entre!

VSK kommer till start med tre nyckelspelare borta från startelvan. Den Kenyanska landslagsspelaren Titus Mulama är höftskadad, Johan "Mr. VSK" Svensson är halvskadad likaså skyttekungen Stefan Bärlin som precis kommit tillbaka från sin Norgetripp. In kommer istället Temesgen Berhane på topp och Daniel Gustavsson på högermittfältet. Det gör att snabbheten i laget ökar och ikväll kommen man få se ett snabbt spelande och tekniskt VSK.

Startelvan ser ut så här:

1. David Wikström

15. Joonas Botold    3. Jonas Stark    14. Johan Slättman    4. Oscar Pehrsson

23. Daniel Gustavsson    8. Patrik Grönvall    9. David Curtolo    10. Kalle Ljungberg

18. Martin Andertsson    17. Temesgen Berhane


Jag tror VSK vinner med 4-1 efter mål av "Temme", Grönvall, Slättman och Martin Andersson. Publiken blir 4625 åskådare och vädret blir växlande, antingen regn, moln eller sol.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-25

iblogg i ABB Arena

nu sitter jag i ABB Arena för att kika VSK mot Zorkij. Micke har gjort 2 mål och det står 2-2 efter första halvlek. Iskallt här inne I bandyhallen. Började skolan idag förresten!
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-22

iblogg

nu sitter jag med min iphone och gör min andra iblogg. anton sitter brevid och vi väntar på bussen. Min data paja igår så kan bli lite ont om inlägg här. Nu kommer bussen snart, höörs!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-20

Svensk torsk mot Franska tuppar

Ja Frankrike vann med 3-2. Att Frankrike skulle vinna är ingen skräll, det förstod man redan innan. Men det sättet Sverige ställde upp på var imponerande. Bosse Pettersson kan äta upp sin slips för jag tycker Sverige skall fortsätta spela 3-5-2 men utveckla det vidare.
Bästa spelare var Kim Källström som verkligen får till sitt register i detta spelsystem, tillskillnad mot tidigare Sverige. Mikael Nilsson gjorde också en bra match på högermitten och visar att han kan spela över hela planen. Nu har han spelat vänster/högerback och även vänster/högermittfält tror jag också.

Frankrike var okey men tycker att de borde ha några växlar till att lägga i. Dock gillar jag inte den Franska förbundskaptenen, hur fan kan man dissa Trezeguet och inte använda Evra's offensiv?
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-20

Halvtid

Vem hade alla rätt på startelvan då? Jo jag!
Jag tycker Sverige spelar riktigt bra för tillfället och spelar en kul och inspirerande fotboll. Så ska fotboll spelas och vilket djupledspel man bjuder på. De spelare som skött sig bäst hittils är Olof Mellberg, Kim Källström, Anders Svensson, Mikael Nilsson och Henrik Larsson
Vänsterkanten har varit helt osynlig, där förväntar jag mig mer av "Chippen" och Petter Hansson.

Nu ska jag fortsätta snacka med Älsklingen <3
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-20

Sverige - Frankrike

Idag så ska det "nya" Svenska landslaget i fotboll spela sin första match. Det är ostätarna från Frankrike som kommer till Göteborg för att hylla att det var 50 år sen VM spelades här och Ullevi byggdes.

Sverige kommer att spela med ett nytt spelsystem, 3-5-2. Jag tycker att Sverige har spelare som kan klara av att spela en trebackslinje men då är ju frågan, varför finns Mikael Nilsson med i truppen? Han kan inte spela så centralt en trebackslinje har. Dock kan han bli högerytter, fast där vill jag iförsig se Sebastian Larsson.

Ska bli kul att se Lagerbäcks startelva. Så här ser min ut iallafall:

Andreas Isaksson

Olof Mellberg    Daniel Majstorovic    Petter Hansson

Daniel Andersson    Anders Svensson

Mikael Nilsson    Kim Källström    Christian Wilhelmsson

Henrik Larsson    Markus Rosenberg

Kommentar: Jag tror att Lagerbäck inte vill släppa de äldre spelarna än. Tror Micke Nilsson, Daniel Andersson & Anders Svensson får fortsatt förtroende. Zlatan som är given i landslaget är tyvär skadad så Markus Rosenberg kommen in istället. Nu när man kör med tre backar så sattsar man på tre huvudstarka och riktiga mittbackar.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-19

Kalla fötter

Snart måste jag sätta på golvvärmen i mitt rum tror jag. Fryser om fossingarna som tusan, ska man verkligen behöva göra det i Augusti i Sverige?
Vad är det för land man lever i lixom, varför inte ha sol och sommar hela året. Usch vill verkligen inte ha vinter. Om ett par månader går man med jacka och grejer. Fy fan.... burrr

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-18

Förresten!

Jag glömde även nämna lite om mitt tips inför matchen som lät så här:

"Jag tror att VSK vinner med 3-0 och att Bärlin gör två mål och David Curtolo ett. Wikström håller nollan och att han gör massa bra räddningar i VSK kassen!"

Jag hade några rätt.

1. Wikström höll nollan och gjorde någon bra räddning.
2. Curtolo blev målskytt!
3. VSK vann!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-18

VSK - Valsta Syrianska: 2-0

Inför ca 1000 åskådare på Swedbank Park i Västerås kunde idag VSK ta en enkel och så viktig seger mot Stockholmslaget Valsta Syrianska. I med vinsten så ligger nu VSK tre poäng efter serieledarna Syrianska FC från Södertälje och hela fyra poäng framför Vasalund och Gröndal som ligger på 3 och respektive fjärdeplats.

Matchen började lite skakigt från båda lagen och det var ungefär vid VSKs mål som man började spela boll på riktigt. Målet gjordes av Martin Andersson som slog in en retur från Jonas Starks frispark i stolpen. Oväntat att Starken skulle slå den men det blev ett väldigt lyckat resultat.
1-0 stod det på den pyttelilla resultattavlan på Swedbank Park.

Andra halvlek började bra för VSK och fortsatte att rulla på bra och det gjorde att David Curtolo kunde rulla in bollen bakom Valsta Syrianska målvakten. Alla Valsta spelarna sprang fram till domaren och klagade men Curtan fick målet och fastställde slutresultatet 2-0.

Stundtals så var det bra tryck på läktaren och bra med sång. Dock så kan det alltid bli bättre, hoppas att det blir bättre och bättre ju mer av serien som går.

Betyg:

David Wikström, 3/5
- Höll nollan och gjorde någon giftig räddning, dock slarvig

Joonas Botold, 2/5 - Duktig med boll men slarvade mycket
Jonas Stark, 4/5 - Stabil bakåt, bra frisparksskytt
Johan Slättman, 3/5 - Stabil och räddade mycket bakåt
Oscar Pherson, 2/5 - Valpig, tappar mycket

Patrik Grönvall, 3/5 - Gjorde inte mycket väsen för sig på högerkanten, giftiga avslut!
Johan Svensson, 3/5 - Kämpen Svensson!
David Curtolo, 4/5 - Mycket boll, bra spelsinne och målskytt!
Titus Mulama, 1/5 - Inte någon av Titus bästa matcher, ibland såg man dock potentialen!

Stefan Bärlin, 3/5 - Fick inga bollar att jobba på utan fick jobba fram lägen till andra
Martin Andersson, 4/5 - Bra match av lagkaptenen Andersson och även målskytt! Stark på huvudet!

Inhoppare:
Tobias Holmgren, 2/5 -
Kämpade och slet men ingen spelare som kan förändra matchbilden
Temesgen Berhane, 3/5 - Gick in och visade att han har kvaliteter, dock missade för mycket. Borde gjort minst ett mål!
Filip Mårtensson, ?/5 - Fick spela sista 5 minutrarna. Blev dock lagkapten sista 5 då både Martin Andersson och Johan Svensson var utbytta.
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-18

Inför: VSK - Valsta Syrianska

Om en timme och tio minuter så drar VSK - Valsta Syrianska igång på Swedbank Park i Västerås. Vädret förväntas bli växlande molnighet och ungefär 15 grader, känns skönt att matchen spelas på konstgräs nu när det regnat så mycket.

VSK kommer till start utan målvakten Erik Biselius och offensiva högeryttern Daniel Gustavsson. Men laget ser riktigt bra ut ändå. Mest oväntade är att VSKs målkung Patrik Grönvall får ta över Daniel Gustavssons roll på högetmitten när han är borta.

Startelvan:

David Wikström

Joonas Botold    Jonas Stark    Johan Slättman    Oscar Pherson

Patrik Grönvall    Johan Svensson    David Curtolo    Titus Mulama

Stefan Bärlin    Martin Andersson


Jag tror att VSK vinner med 3-0 och att Bärlin gör två mål och David Curtolo ett. Wikström håller nollan och att han gör massa bra räddningar i VSK kassen!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-17

<3

Fy fan vad jag älskar dig!
Du finns i min hjärna
Du finns i mitt hjärta

Du får mig att må så bra
som att det skulle vara en skön sommardag
jag vil känna din hand i min
jag vill att du ska vara här för alltid som idag
babe kom och smek min kind

Älskar dig Elin! <3
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-17

Lars Winnerbäck - Strömsholm Slott

I Torsdagskvällen drog man iväg till Strömsholm Slott för att kika konsert med Lars Winnerbäck. Jag var sjukt taggad innan och det var även Emil med som följde med dit.

På väg dit så började regnet falla från himmlen, det var riktigt jävla spö regn. Vi satt kvar i bilen och väntade på att det skulle avta lite grann. Sen gick vi in på området för att kika runt, Emil och jag hamnade såklart i skivbutiken men det blev inget inköp även fast båda var sugna.

Klockan 18.00 kom första artistgänget på scen, det var Nour El-Refai och hennes två tjejpolare som började. De snackade sex och det var helt värdelöst.

Sen kom Emil Jensen upp på sen och han var rätt rolig och också rätt duktig. Emil tänkte göra ett skivinköp och även en t-shirt men blev inte av.

Efter han så kom Sofia Karlsson och hon var väldigt duktig och hade sjukt bra band, Peps Persson covern var sjukt bra! Dock väldigt mycket smicker till publiken, lite smörigt nästan.

Sen blev det ett jävla drag när Miss Li (Musli) kom upp på scen. Hon är sjukt duktig och har ett sjukt drag på scenen. Hennes band var nog det coolaste jag sätt någon gång, det är nått Martina och Denice skulle se. När vi skulle hitta scenkläder till vårat framträdande med The Smörflowers.
Annars så blev det bra drag på de mest kända Miss Li låtarna och ett perfekt gig inför Winnerbäck.

Sen kom Winnerbäck upp och var sjukt jäkla underbart bra! Jag tyckte konserten i Västerås var sjuk, men denna är nog den bästa konsert jag varit på. Han höll på i hela två timmar och gjorde ett ända misstag, sjöng fel en vers.
Lasse har gjort så sjukt mycket bra matrial! jag saknade 2 låtar, Ingen Soldat och Kom Änglar. Emil saknade Jag vill gå hem med dig och Eddie saknade Stort liv och Hum Hum från Humlegården.

Så 5 kända låtar var borta ändå var konserten succé! några låtar han spelade var:

Farväl Jupiter
Om du lämnade mig nu - Feat. Miss Li
Och det blåser genom hallen
Kom hem nu
Kom
Kom ihåg mig
Hugger i sten
Solen i ögonen
Elden
Dunkla Rum
Elegi
Strimmor


nu kommer jag inte på någon mer, Emil får gärna fylla på spellistan eller ni andra som var på konserten!

Betyg på konserten:
KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel
9 av 10 Kiwifåglar
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-17

Lördag!

Förlåt att det varit ont om blogginlägg nu på två dar men här kommen en sammanfattning av gårdagen.

Började med att städa och fixa lite hemma för att älsklingen skulle komma hit :), samtidigt så kikade jag tennis och snackade med henne :)

efter det gick jag ner och hämtade henne på stan och vi gick hit, käkade lite mat och kikade lite tv. var mys som fan:)

sen gick vi ner till Strike där vi skulle bowla med Jo, Jen, Car och Krantz. Jag och Elin ägde alla för alla andra fuskade! Sen gick vi iallafall hem till mig igen efteråt och snackade och chillade. Sen sov vi :)

Underbar dag!

P.S. Sammanfattning av Lars Winnerbäcks konsert kommer sen!

Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-14

Ring Snuten!

Igår var jag, Anton och farsan på hockey i Karlskoga för att kika träningsmatchen, Bofors - VIK.
Det var nog den mest ovärda resan någonsin, iklass med Katrineholm - VSK i bandy. Matchen var tråkig och det var massa strul runtom.

Resan började klockan kvart över fem typ och vi var där fem i sju typ. Innan matchstart var Anton nära att bli utkastad för en Boforssupporter putade han i bröstet. Sen på läktaren blev det strul för en VSK ramska kom igång och blev stryptag och grejer mellan Västeråsarna.

Matchen var rätt tråkig, övertända spelare gjorde att blev slagsmål och utvisningar.

Nu ska jag till Lars Winnerbäcks konsert!

Cheers
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-14

Skivrecension: Rage Against The Machine - Rage Against The Machine



Artist: Artist: Rage Against the Machine
Medlemmar i bandet: Zack De La Rocha, Timmy C., Brad Wilk & Tom Morello
Album: Rage Against the Machine
År: 1992
Skivbolag: Epic Records
Personliga favoritlåtar:
1. Bombtrack  2 Killing In The Name  3. Take the Power Back  6. Know Your Eneny  7. Wake Up  10. Freedom
Kommentar om skivan:
Tungt och bra!
Rage Against the Machine har sin speciella stil och följer den rakt igenom! Världsklass och otroligt skön taggningsmusik, en favorit på skivhyllan!
Denna skivan innehåller många av mina favoritlåtar och är en av mina favoritskivor. Vad sägs om klassiska låtarna Bombtrack, Killing In the Name och Wake Up.

Rage Against första skiva och snacka att sätta nivån på kommande album!

Betyg:
KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel
9 av 10 Kiwifåglar

Postat i Albumtoppen | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-13

FRA kampen fortsätter!

Detta är lätt den skönaste låten nu. Snacka om tajming och skön låt, "fredrik reinfeldt tomas bodström
ingen som vågar simma motströms"

Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-12

Skivrecension: The Rolling Stones - Flashpoint



Artist: The Rolling Stones
Medlemmar i bandet: Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood, Bill Wyman, Charlie Watts, Matt Clifford, Chuck Leavell & Bobby Keys
Album: Flashpoint
År: 1989-1990
Skivbolag: Rolling Stones Records
Personliga favoritlåtar:
2. Start Me Up  6 Ruby Tuesday  7. You Can't Always Get What You Want  11. Paint It Black  14. Jumping Jack Flash  15. (I Can't Get No) Satisfaction
Kommentar om skivan:
Legenderna, Kungarna, Rockens kejsare!
The Rolling Stones behöver knappast någon närmare presentation. Vad sägs som ett av världens mest kända och största band.
Flashpoint är en liveskiva från en konsert på deras turné Steel Wheels/Urban Jungle Tour. Rolling Stones leverarar och har levererat i alla år och vad sägs som favoriterna Ruby Tuesday och klassikern Jumping Jack Flash.

En av de bästa liveskivorna jag har hört och jag är imponerad som vanligt. The Rolling Stones har tagit många topplistor och kommer även högt här med!
Betyg:
KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel
9 av 10 Kiwifåglar
Postat i Albumtoppen | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-12

Främling på källartoaletten

Denna lilla varelse fångade jag på våran toalett för ett par dagar sen. Jag och min brorsa kom på ideén att han fick ställa upp som modell för oss också innan vi släppte ut den i de fria.
Kan även nämna att hans mamma var 4a gånger så stor. Cheers

Spider
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-12

Skivrecension: Broder Daniel Forever



Artist: Broder Daniel
Medlemmar i bandet: Henrik Berggren - Vocals, Pop Lars - Drums, Theodor Jensen - Guitars, Håkan Hellström - Bass, Anders Göthberg - Guitars
Album: Broder Daniel Forever
År: 1998
Skivbolag: Dolores Recordings AB
Personliga favoritlåtar: 1. I'll Be Gone  6 Whirlwind  7. The Name Is Broder Daniel  8. Love Dosen't Last  10. No Time For Us
Kommentar om skivan:
Broder Daniel, ett av Sveriges legendband känns det som. Spelar musik som jag inte hört något annat band spela någongång tidigare. Känns som lite källarrock, lite deppig också.
Dock är ju artisterna i bandet helt underbara! två av mina favoritartister spelar i bandet, en på gitarr och en på bas.

Det är nuvarande bandet The Plans frontfigur, Theodor Jensen spelar ju gitarr i Broder Daniel. The Plan som är mitt favoritband! Theodor Jensen har grym sångröst, är grym på gitarr och har sån känsla på scen.

Bassisten i Broder Daniel har lyckats väldigt bra på egenhand också, han heter Håkan Hellström och är en av Sveriges största ungdomsartister. Antingen älskar man eller hatar den galna killen från Göteborg. I mittfall så diggar jag han enormt!

Jag tycker skivan är bra, den är Broder Daniel rakt igenom! Alla låtar har Broder Daniel soundet men nackdelen är att alla låtar låter så lika. Iallafall en perfekt skiva ifall man vill lyssna på något bra..länge!

Betyg:
Kiwifågel     Kiwifågel     Kiwifågel     Kiwifågel
4 av 10 Kiwifåglar
Postat i Albumtoppen | Comment (3) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-11

Dödsfall avbröt fotbollsmatch i Stockholm

Igår var jag och kikade på Gröndal - VSK.
Vill inte skriva något om matchen i respekt till den mannen som tyvär föll ihop av en hjärtattack på läktaren. Över 1 timmes hjärt och lungräddning kunde inte rädda den största Gröndalsupporten någonsin.

Vila i Frid och fortsätt stöd laget, nu från den bästa platsen på arenan.. uppifrån!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-09

Sammanfattning: Fredagkvällen

Igår var det Fredagkväll och det betydde att man skulle till Biine och gratulera henne på födelsedagen och grilla och dricka lite gott! Stort GRATTIS på födelsedagen i efterskott Biine!
Han få stryck i biljard av Niclas, grilla, snacka och ha trevligt :)

Sen blev det till Niclas och krossa Tobbe i två raka PES 6 matcher. Han vann dock den tredje matchen, resultaten löd såhär.

Real Madrid (Tobbe) - Manchester Utd (Ted): 0-3
Arsenal
(Tobbe) - Marseille (Ted): 2-3
Inter (Tobbe) - Aston Villa (Ted): 2-0

Sen drog jag hem och snackade med älsklingen i telefon typ och sen blev det soova.

Tack alla för en trevlig kväll! Ni vet vilka ni är :)
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-08

Kinapuffar och Västerås svar på Borat!

mmm sitter och mumsar i mig Kinapuffar nu, för goa de är! Helt klart min favoritgodis!

Idag när jag, Niclas och Anton vänta på Jempa skulle komma så kom Västerås svar på Borat förbi! Han hade en exakt "baddräkt" som Borat har, tror det heter Mankini.
Han kom enbart gåendes i en sån och ni kan ju gissa hur mycket folk som kollade efter han på stan, haha
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-08

Love

Jag älskar dig!
Jag hoppas att du vill ha mig!
Känna din mun mot min, känna din kropp mot min.
Jag älskar dig babe!
Postat i Vardagslunken | Comment (5) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-07

Skivrecension: Morrisey - Ringleader Of The Tormentors



Artist: Morrisey
Medlemmar i bandet: Steven Patrick Morrissey, Boz Boorer, Alain White, Jesse Tobias, Gary Day, Michael Farrel & Matt Chamberlain
Album: Ringleader Of The Tormentors
År: 2006
Skivbolag: Sanctuary Records
Personliga favoritlåtar: 2. Dear God Please Help Me  3. You Have Killed Me  5. In The Future When All's Well  6. The Father Who Must Be Killed  12. At Last I Am Born
Kommentar om skivan:
Morrisey, legenden och sångaren från bandet The Smiths. Morrisey har kvar samma stuk och den Engelska stilen finns bevarad trotts att skivan blev inspelade i Rom, Morriseys nuvarande hemmastad.
Multihiten You Have Killed Me är min största favorit på skivan men finns många andra bra låter också.
Bästa med skivan är att alla låtar är bra och det är en bra variation mellan lugna och mer rockiga låtar!

Betyg:
KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel
6 av 10 Kiwifåglar
Postat i Albumtoppen | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-06

ICA-killen och Bärlin log med hela ansiktet!

Men är tvungen att skriva om händelsen på stan. Jag var på stan med Nicke Picke Nedved och spanade in staden och såg vad som hänt och så.

Helt plötsligt kollar jag in på resturangen som ligger i gammla Bars and Stars lokal. Där sitter den unga blonda killen som är med på ICA reklamen! Vad fan gör han här, ensam och käkar i Västerås!?

Så nästa händelse:
Känns som min blogg har fått Bärlin-feber!
På vägen hem från stan så såg vi Stefan Bärlin komma gåendes emot Nicke Picke Nedved och mig. Jag hade på mig en VSK tröja under min jacka och den såg tydligen "Bärra" så han hälsade på mig, jag hälsade han välkommen till Västerås och han log över hela ansiktet!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-05

Betyg, VSK - Östersund

Här kommer lite betyg hur VSKarna skötte sig i dagens match. Jag missade lite pga supportershopen jobbet men ger kommentarer och betyg av det jag såg.

Målvakter:
David Wikström, 2/5 - Gjorde en riktig tavla på Östersunds sista mål och hade inte mycket att göra.

Försvarare:
Oscar Pherson, 2/5 - Tyckte Oscar var virrig idag och tappade helt markeringen på Östersunds första mål.
Jonas Stark, 3/5 - Lite passiv ibland men väldigt säkert i nickduellerna
Johan Slättman, 3/5 - Även Slättman lite passiv men stabil
Joonas Botold, 3/5 - Såg inte mycket av han i första, gjorde det han skulle. Utbytt tidigt

Mittfältare:
Patrik Grönvall, 4/5 - Sjukt bra, jobbar, sliter och är duktig framåt. Dock tappar han lite bakåt
Titus Mulama, 3/5 - Titus krossbollar är sjuka, har en magisk vänsterfot. Tyvär ingen duglig högerfot
Johan Svensson, 3/5 - Krigaren Johan Svensson!
Daniel Gustavsson, 3/5 - Målskytt, bra fart och tempo i anfallspelet, utbytt

Anfallare:
Martin Andersson, 4/5 - Krigar, sliter, gör mål och kämpar!
Stefan Bärlin, 3/5 - Målskytt och löper mycket, blir bättre när han kommer in i spelet

Inhoppare:
Robin Blommé, ?/? - Ingen koll överhuvudtaget på Robin idag, dock inga misstag.
Kalle Ljungberg, 3/5 - Äntligen målskytt! Kämpar och sliter!
Filip Mårtensson, 2/5 - Helt galen spelare, vill ge han en 5a för sin kämparglöd dock inte bästa tajmingen idag

Förresten?!  Någon mer än jag, Tåbbä och Nicke som såg att Kalle Ljungberg fick två gula utan rött idag? eller vem fick vilket kort?
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-05

Mer om Succén!

Äh orkar inte skriva imorrn, blev nu istället!

VSK började matchen grymmt jäkla bra och tog ledningen tidigt i matchen tack vare lagkaptenen Martin Andersson. Efter det kontrollerade VSK allt! Östersund hade inte en chans och ungefär 10 min senare var det dags för VSK mål igen.

En hörna slogs in i straffområdet och skyttekungen, frälsaren, kejsaren, trollkaren och comebackande anfallaren Stefan Bärlin slog in den i krysset! Helt underbart att se "Bärra" göra mål igen!

Sen kom tyvär VSK raset och man släppte in till 2-2. Tungt att vara VSKare, men när jag stod i supportershopen så hörde man jublet! Johan Svensson hade gjort 3-2 till VSK i slutet av första halvlek efter ett "misslyckat" inlägg som gått direkt i mål!

Sen i andra slog Daniel Gustavsson in 4-2 och matchen var säkrad! han gick in i straffområdet och placerade bollen i ena hörnet! Snyggt gjort av en 18-åring!

VSKs femte och sista mål gjordes av den eviga talangen Kalle Ljungberg! Tror det var hans första mål i VSK tröjan och hoppas nu att han fortsätter och att han får chansen mera, han är värd alla chanser han får!

Östersund fick in ett tröstmål och matchen slutade 5-3.

Bra match av VSK och skönt att man kunde behålla den positiva känslan även nu på höst säsongen!
Nu kan det lika gärna sluta med Superettan!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-05

Succé!

Bärlins första match i VSK!
Bärlins första Mål i VSK!

Skönt att se Bärra i VSK tröjan igen och skönt att se att han och laget presterar! Hoppas det gäller hösten ut bara,
mer kommer imorrn!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-05

Snart match!

Snart drar matchen igång! den matchen som alla VSKare väntat på i 2,5 år, den matchen då Stefan Bärlin ska göra comeback i VSK tröjan!
Jag börjar bli riktigt taggad och hoppas mycket folk sluter upp ikväll och stödjer vårat sköna gröna VSK!
Startelvan i dagens match är lite underlig och kan vara hur fantastisk och även floppa hur mycket som hällst.

David Wikström

Joonas Botold     Jonas Stark     Johan Slättman     Oscar Pherson

Daniel Gustavsson     Johan Svensson     Titus Mulama     Patrik Grönvall

Martin Andersson     Stefan Bärlin
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-05

Stefan Bärlins återkomst!

Idag kommer Stefan Bärlin göra sin första match i den otroligt vackra grönvita matchtröjan. Fan jag är asladdad, sist jag såg Stefan göra mål var mot Gefle i Superettan år 2004. Då gjorde han mål men ändå torskade VSK med 1-3.

Det laget som spelade då var:

David Wikström

Martin Zanton     Patric Feltendahl     Jonas Stark     Christian Söderberg

Joonas Botold     Johan Svensson     Mathias Elison     David Curtolo

Lucciano Damianovici     Stefan Bärlin

Det finns ändå många spelare som idag spelar kvar i VSK. Men jag ska ändå lista upp alla.

David Wikström, given som VSK målvakt, spelar idag mot Östersund
 
Martin Zanton, spelar i Västerås IK
Patric Feltendahl, tränare VSK
Jonas Stark, given VSK back, spelar idag mot Östersund
Christian Söderberg, spelar i GIF Sundsvall
 
Joonas Botold, kvar i VSK dock som högerback, spelar idag mot Östersund
Johan Svensson, kvar i VSK, spelar idag mot Östersund
Mathias Elison, slutat
David Curtolo, kvar i VSK
 
Lucciano Damianovici, Spelar i Syrianska IF Kerburan
Stefan Bärlin, Spelar idag mot Östersund sin första match i VSK efter Norgeresan
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-04

Utmaning från Natacha

Utmanad av http://wannabetash.blogg.se/

Regler: Det du ska göra är att lista upp 8 sanningar om dig själv, som du inte tror att dina läsare vet om. Vad det är för sanningar spelar ingen roll, huvudsaken är att den är sanna ;) Glöm inte att länka den/de som utmanade dig samt att meddela dem du utmanat (det är inte säkert de läser inlägget).

Efter du har gjort utmaningen utmanar du 5 personer (dock inte den som utmanade dig).

De 8 sanningarna:

1. Jag är överaskande bra i köket
2. Jag har lite ont i huvet
3. Jag tycker Formel 1 är skönt att sova till
4. Jag längtar till skolan börjar
5. Jag hatar alla jävla insekter, mest tveskärtar, gråsuggor och getingar
6. Jag älskar alla vädertyper förutom när det blir slask
7. Jag tycker det börjar bli drygt med sanningar
8. Jag måste städa då mitt rum är stökigt

Jag utmanar: Malin J, Anton, Biine, Jocke  och Bille

Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-04

Måndag

Nu har jag precis kommit hem från mormor och morfar och sitter vi datorn. Ska strax åka till gymmet för att pumpa lite, ska bli skönt men jobbigt.

Ikväll kommer Anton förbi och han ska förhoppningsvis få pisk så det skriker om det i Pes. Men man vet aldrig med den grabben, han har alltid något ess i skjortärmen.
Postat i Vardagslunken | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-03

Relax!

Nu har jag precit hoppat ur bastun. Så jävla skönt att få lite värme mot kroppen dessa dagar med lite sämre väder och regn.

Ville bara säga det..
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-03

VIK Hockey på is

Idag var jag på VIKs första isträning i ABB Arena Nord. Mycket bättre arrangemang iår än förra året men det kan alltid bli bättre. Kul att hela 1500 personer var på plats för att stödja grabbarna.

Bäst på plan var Patrik Nilson, Per Arlbrandt och Johan Thalberg. Alla imponerade på sina olika sätt, Nilson kämpade, Arlbrandt dribblade och Thalberg räddade.
Söderqvist satte även två straffar vilket är väldigt imponerade av en föredetta back.

Snart drar träningsmatcherna igång och då kommer de riktigt testen igång.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-03

Skivrecension: The Verve - Urban Hymns



Artist: The Verv
Medlemmar i bandet: Simon Jones, Peter Salisbury, Richard Ashcroft, Nicke McCabe & Simon Tong
Album: Urban Hymns
År: 1997
Skivbolag: VC Records Ltd
Personliga favoritlåtar: 1. Bitter Sweet Symphony  2. Sonnet  4. The Drugs Don't Work  9. Lucky Man  12. Velvet Morning
Kommentar om skivan:
The Verv har många gånger förknippats med ett annat brittisktband, Oasis. Jag förstår att man kan göra det förväxlingen på banden för båda spelar ungefär samma musik. Dock känns Urban Hymns som ett mycket lugnare album än något av Oasis album.
Denna skiva är en av mina favoriter i min samling och helt underbar att lyssna på när man vill ta det lungt. Superhiten Bitter Sweet Symphony är nog The Vervs mest kända låt dock finns många versioner ute på nätet där det står att Oasis har gjort låten. Det är väldigt fel, det är The Verv som gör den underbara låten!

Betyg:
KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel
10 av 10 Kiwifåglar
Postat i Albumtoppen | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-03

Bärra in Action!

Imorse drog brorsan och jag till Swedbank Park för att se Stefan Bärlins första träning i VSK tröjan. Var väl ca 15 supportrar där och kikade på grabbarna när de tränade.
Tycker det väl väldigt bra fart på träningen och Hansken var otroligt aktiv, skrek och gav direktiv hela tiden. På matcherna sitter han helt tyst men här så gapade han på för fullt.

Det man kunde säga om träningen var att Bärlin visade klass på övningarna och det var positivt. Titus krossbollar var för övrigt underbara och Svenssons för också helt okey, han visar ju vilja iallafall.
Blev imponerad av många unga spelare som var med, Calle Sundberg, Filip Stenström och Robin Blommé var riktigt bra med boll. Calle visade att han kan bli en riktigt bra anfallare om några år och FIlip har de styrkorna ingen annan VSK mittback har.. Fart, Bra passningsspel, Bra bollkontroll och en offensiv vilja.

Det var den första träningen man har sätt idag, om några timmar ska man gå till ABB Arena Nord för att kika VIK Hockeys första isträning, får se vilka spelare som visar klass då.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-02

Peskväll

Jo men visst, nu står Emil och kikar var jag skriver här. Har nyss krossat han på Pes 2008 ett antal matcher. Han är för dålig den grabben ;-)
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-02

Skivrecension: U2 - How To Dismantle An Atomic Bomb



Artist: U2
Medlemmar i bandet: Bono, The Edge, Adam Clayton & Larry Mullen Jr
Album: How To Dismantle An Atomic Bomb
År: 2004
Skivbolag: Island Records, Universal Music
Personliga favoritlåtar: 1. Vertigo  3. Sometimes You Can't Make It On Your Own  6. All Because Of You  7. A Man And A Women  9. One Step Closer
Kommentar om skivan:
U2 är U2. Ett sånt fantastiskt band som gör sjukt bra musik, Bonos röst och den fantastiska musiken är underbar!
En av mina bästa skivor rakt igenom, alla låtar är bra och helt perfekt att ha i badet.
Från den rockigalåten Vertigo till den lugna One Step Closer. Ett måste att ha i skivhyllan, ett klassiskt värk som kommer säljas i många år.

Betyg:
KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel
10 av 10 Kiwifåglar
Postat i Albumtoppen | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-02

Underhållande träningsmatcher

Fy fan vad segt det är att kika träningsmatcher.. Jag han se Trezeguets 0-1 mål och jag blev överlycklig, sen somnade jag och vaknade när domaren blåste av matchen.

Han se att Ramsey hade mycket boll på sin kant och att Sissoko kämpade på som vanligt. Nu ska jag se andra halvlek.

FORZA JUVE!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-02

Gäsp

Gud vad trött och seg jag är, helt sjukt. Nu har jag nyss lagat och käkat lunch iallafall och ska nog strax krypa ner i badet och lyssna på lite The Plan.

Ieftermiddag ska jag nog se IFK Göteborg - Malmö FF på Tv4. En väldigt spännande match faktiskt, båda lagen har några spelare jag ska hålla lite extra koll på.

I Göteborg ska jag hålla koll på högerbacken Adam Johansson som varit grym varje gång jag sätt Göteborg och i Malmö ska jag hålla koll på anfallaren Ola Toivonen och nyförvärvet från den Holländska ligan, Rick Kruys.

Kolla bara på detta målet från Rick Kruys:


Sen efter Malmö matchen så kommer Arsenal - Juventus igång! Ska blir kul att se Juve igen, ska även bli spännande att få se om våra kära svenskar, Albin Ekdal och Olof Mellberg får spela.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-01

Skivrecension: Oasis - Heathen Chemistry



Artist: Oasis
Medlemmar i bandet: Liam Gallagher, Noel Gallagher, Collin Murray Arscher, Andy Bell & Alan White
Album: Heathen Chemistry
År: 2002
Skivbolag: Big Brother Recordings
Personliga favoritlåtar: 1. The Hindu Times  4. Stop Crying Your Heart Out  5. Songbird  6. Little By Little  8. (Probably) All In The Mind  9. She Is Love  11.  Better Man
Kommentar om skivan:
En av Oasis bästa skivor och även den sista Oasis skivan i min samling. Väldigt många bra låtar på denna skivan och de har samma stuk allihopa.
Även coolt med ett hidden track på Better Man. En skiva som är perfekt när man vill lyssna på mycket bra engelskmusik!

Betyg:
KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel
6 av 10 Kiwifåglar
Postat i Albumtoppen | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-01

Dagens Lången

Milan - Sevilla: 1
Moskva - Chelsea: 2
Feyenoord - Dortmund: 1
Celtic - Tottenham: X

Odds: 17.77
Insatts: 50
Vinst: 889:-
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-08-01

Göteborgsresan del 2 av 3

Upp klockan 8 på morgonen på hotellbåten för att börja fixa till och städa, var mycket att fixa idag som var osäkert. Vi hade inge hotell på kvällen och det kändes rätt tungt hela dagen med tanke på att Iron Maiden skulle spela på kvällen och vi visste att alla hotell i hela Gbg var fullbokade!

Vi började dagen iallafall med hotellfrukost som var riktigt mumsig sen gick man upp och duschade och städade. Sen så gick vi och dumpade av grejerna vid Gullbergskajen i Sebbes farsas bil. Efter det traskade vi ner mot stan för att shoppa lite i stan.

Jag fick tag på en laddare till telen och två flaskor vatten, vi lärde oss av gårdagen. Jocke köpte en present till Jen, Sebbe köpte lite böcker och så inhandlade Jocke, Sebbe och Edde även lite kläder från H&M.
Lunchen blev Burger King tror jag sen började vi jakten på hotell. Vi gick till turistbyrån och skulle kolla där på datorn och visst fanns det två dubbelrum där, Fan vad skönt och vi bokade och var glada.

Vi stack till hotellet och skulle checka in. Bara det att våran bokning hade inte kommit in! Vi hade inget rum nu igen, vad fan gör vi nu då? Vi får ringa efter klockan 18.00 sa Sebbe och vi lämnade hotellet.

Tillbaka på kullerstenen som gick mot Gullbergskaj för att lämna inköpen och sticka vidare mot Liseberg!

Det var då den roligaste händelsen i Gbg hände! Taxichaffisen var utländsk och kunde inte svenska, han kom säkert från något engelsktalande afrikanskt land. Jocke som drev med alla taxichaffisar under hela tiden i Gbg kunde inte stå emot denna gången heller.

Jocke sa - We want to Chat Noir! det var alltid lika kul när han sa det till alla taxichaffisar för reaktionen var likadan, är ni dumma ihuvudet typ.
Men då svarade afrikanen: yes haha, very big pussys, take on finger, the whole hand or the head, very big pussys.

för övrigt hade han varit där och tyckte det var skit bra. fan garvar när jag tänker på det, aldrig garvat så mycket i hela mitt liv. Galen resa!

Framme på Liseberg så skaffade vi biljetter och gick in. Vi åkte först flumride en gång och sebbe blev övervåt! sen lyckades vi lura upp höjdrädda Edde i Lisebergsbanen. Jockes hysteriska skrattanfall och Eddes livrädda ansikte var sjukt underhållande tyckte jag och Sebbe.

Sen var det dags att börja ringa till hotellen i Gbg. Jag tror vi ringde 7 hotell utan något ledigt rum, jocke och edde blev bara mer och mer bekymrade. Tillslut fick Sebbe napp! det var ett 4 stjärnigt hotell som hade 4 enkelrum lediga och det tog vi direkt!

Det firade vi med att åka Lisebergbanan igen, fattar inte hur vi lyckades få med Edde igen men han är kung! Vi avslutade Liseberg med att åka Flumride igen, hata Jocke!
Japp det stämmer, han skulle åka längst fram dock lurade han mig och hon som jobbade där att han inte fick ner bena så jag fick åka längst fram istället! jag fick en hel tsunami över mig och min röda Ben Sherman t-shirt blev helt blöt.

Sen åkte vi och hämtade grejerna vid kajen och jag fick smaka de godaste chipsen i världen! Sourcream & Pepper för goa!

Vi åkte till nya hotellet och var för skönt! Slängde upp högtalarna och började dunka musik och tog en dusch och fixade. Skönt att vara i ett rum med fläkt! Sen kom grabbarna över och vi förfestade, sen kom två nya bekantskaper. Isabella och Natacha, två trevliga tjejer som var kompisar med Sebbe. Natacha som visade sig vara en Pete Doherty fantast var en positiv överasskning och Isabellas glädje hela tiden och också något som behövdes i våran något trötta grabbkrets.

Vi festade och en efter en försvann alla. Edde gick upp och kom inte ner igen, Natacha stack hem till Borås och Jocke drog iväg från krogkön.

Så det var bara jag, Sebbe och Isabella kvar som skulle in på Rockbaren i Göteborg. För skön kväll det där, god och billig dricka, bra musik och trevligt sällskap. Sen blev det taxi hem för att sova i den 4-stjärniga sängen.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Kategorier

5 Senaste Posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.