2010-06-26

Lite musiktips igen

Har blivit mycket musiktips här på sistonde och det beror mycket på den vackra vädret ute. Hinner inte blogga så mycket men upptäcker så mycket bra musik nu på sommaren. Ett längre inlägg kommer om någon dag antagligen så ni vet!

Johnossi – What's the Point - Bassflow Remake
The Chords – Appetite For Consumption feat. Timbuktu
Tutankamon – Have You Ever Been In Love
Kungers – Drömfabriken
Boo Boo Vibration feat. Promoe – Scimmie Metropolitane
Far & Son – Panik (Tony Senghore Remix)
Näääk – Så Jag Lever Mitt Liv - Feat. Nimo
Stiko Per Larsson – Bröder
Shout Out Louds – Tonight I Have To Leave It
Slagsmålsklubben – Brutal Weapons
Brother Ali – Palm The Joker
Knekta Kungar – Killar & Tjejer
Helt Off – Marknadens soldat
Håkan Hellström – Dom Dimmiga Dagarna (Foggy Days)
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-06-23

Johnossi

Det här inlägget ser jag som en hyllning till ett av Sveriges bästa rockband på senare tid. I flera år har Johnossi byggt på sig och har gett succéplatta efter succéplatta. Det roliga är att bandet endast består av: John Engelbert och Oskar Bonde dock låter det som att bandet har 4-5 till medlemmar. Vilket ös!

Här är några av deras riktigt topplåtar enligt mig:

Johnossi – 18 Karat Gold
Johnossi – Party with My Pain
Johnossi – Bobby
Johnossi – Execution Song
Johnossi – Glory Days To Come
Johnossi – There's A Lot Of Things To Do Before You Die
Johnossi – Man Must Dance
Johnossi – Press Hold
Johnossi – Summerbreeze
Johnossi – Dead End
Johnossi – Roscoe
Johnossi – What's the Point
Johnossi – Mavericks
Johnossi – What's the Point - Acoustic Version
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-06-20

Taggning till Peace and Love

Jag är så sjukt jävla taggad till sommarens största händelse för min del, Peace and Love i Borlänge. Det kommer bli så sjukt bra att få höra underbar musik och festa med Linköpings Universitets Party Crew. Idag ska jag försöka komma på allt som ska med och sen leta upp det, kan bli en del känner jag.

Vad borde jag ta med? har ni förslag?

Min Peace and Love lista med alla artister!
Peace and Love
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-06-18

Man kan bara älska det!


Ni ser också att en från Västmanland vann också, gör det ännu bättre!
Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-06-17

Shopted

Det är nog ett nytt ord som beskriver mina senaste dagar måste jag säga. I förrgår natt så beställde jag kläder för 900 och igår så shoppade jag med Jocke för 500. Ska ner på stan imorrn och då kan det bli nått fynd, vad fan har hänt?

Kanske ska starta modeblogg nu mitt i allt. Eller nej, kan inte ens uppdatera den här nå vidare. Nytt poetiskt verk lär komma snart också för alla er fans där ute!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-06-14

Fotbolls VM eller Tråk VM?

Nu har ett antals matcher gått i VM och jag har bara sätt 1 bra match hittils. Den utspelade sig igår kväll mellan Tyskland och Australien och tyskarna imponerade kan jag säga! Tyskarna spelade med en vilja, energi, teknik som inget annat lag har varit i närheten av hittils i VM.

Jag har blivit imponerad över två lag hittils i VM. Självklart Tyskland och även hemmanationen Sydafrika, med hemmastödet så tror jag Sydafrika kan komma långt i årets VM.

Apropå hemmastödet, kan de inte sluta tuta me de jävla tutorna. Blir tokig när jag sitter hemma framför teven och det ända jag hör är TTTÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTT.

Nej jag hade förväntat mig mer av inledningen av VM men nu jävlar kommer snart de riktiga matcherna och då hoppas jag på riktig sambafotboll!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-06-09

Bostadsguide Norrköping

Fick en kommentar från "en blivande KSM:are" på inlägget innan och självklart ska jag svarar på det så gör det här med en liten bostadsguide på de ställen jag har varit på i NKPG, vi tar det i bokstavsordning. Alla dessa lägenheter finns på Studentbo

Bollen - Billigt, Äckligt, Curry och delad dusch och kök. Ja det säger det mesta, men vill man ha lite pengar över och tycker om en värmande currylukt så är verkligen Bollen ett alternativ för dig. Men se upp för vägglussen. De finns lite här och där om man har otur.

Dalkarlen - Fräscha lägenheter, härliga kök, lägenhet i miniformat fast med delat kök. Ett hett alternativ för den som vill ha lite gemenskap men ändå kunna stänga in sig ibland. Bodde själv där ett halvår och tyckte det var mysigt men för lite party om jag ska vara ärlig.

Gripen - Finare än Bollen och billigare än Dalkarlen är mottot. Mysiga kök med en härlig gemenskap med också små mysiga rum. Ett av stadens partyhus och här behöver man aldrig känna sig ensam, det har man inte tid med. Jag bor på Gripen nu och anser att plan 5 is the shit!

Markattan - Sjukt centralt, fina lägenheter med eget kök. Bor man här har man lite tur, alltid mycket folk som vill här. Priset avskräcker lite men har man lite extra cash över? Ja då är det här ett mysigt alternativ.

Pelikanen - vad fan är det? har aldrig varit där. Men får man välja mellan fågel eller fisk så känns fågel närmast.

Vattentornet - Mysiga små lägenheter med egna kök och badrum. Vill man bo så att man ser hela Norrköping från takterassen så har man hamnat helt rätt. Priset kan avskräcka en men med tanke på den härliga puben längst ner så kanske man tycker priset kan vara värt.
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-06-07

Musiktips från Västerås

Nu när jag sitter i mit kära rum här i Västerås så tänkte jag bjuda på lite härliga musiktips. Hoppas ni njuter av dessa vackra toner!

Promoe – Västerås
Jacco – Vår betong
Detektivbyrån – Lyckans Undulat
Andreas Grega – Du lilla ängel
Florence Valentin – Pokerkväll i Vårby Gård
Håkan Hellström – Klubbland (Flight 2 Remix)
Håkan Hellström – Tro Och Tvivel
Movits – Fel del av gården
Kalle Baah – You Are My Angel
Kings Of Leon – California Waiting
Royksopp – Eple
The Plan – Mon Amour
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-06-04

Sista helgen i Peking.. för den här gången

På söndag så bär det av till Västerås för ett långt och härligt sommarlov innehållandes massa fantastiska saker känner jag rent spontant. Men först så vill jag leva livet med klassen här i Norrköping så mycket som möjligt, kommer sakna dessa fantastiska personer hela sommaren.

Den här veckan så har (de få som är kvar här i Norrköping) umgåtts till max och blivit massa roliga och mysa saker som t ex grillkväll på Vattentornets tak, käkat god mat, sen en fantastiskt pubrunda igår som var sjukt mysig och rolig. Man fick dricka den legendariska DUFF beer också så det förgyllde kvällen ytterligare.

Ikväll så har våra 3or examensfest och vi ska dit och festa med de och imorgon så blir det antagligen Karateklubben där The Ark kommer och gäst Dj:ar.

Nu ska jag göra färdigt Hovets hemsida men nu kan få spana in lite bilder så länge!

Norrköping, Utsikt från Vattentornetstak

Norrköping, Utsikt från Vattentornetstak

Norrköping, Utsikt från Vattentornetstak

DUFF


Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-06-02

Flyger iväg som ett pappersflygplan

Nu har Maskinen släppt musikvideon till Kärlek Vid Sista Ögonkastet. Rätt skön video och rolig twist!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Kategorier

5 Senaste Posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.