2009-02-28

Skön utsikt!

Som jag skrivigt tidigare har gymmet skön utsikt över fotbollsarenan och där kommer man spendera många timmar i sommar för att se lite gratis fotboll, självklart inte på VSK matcherna. Men Syrianska matcherna kommer man nog se några från cykeln på gymmet.

Men jag har kommit fram till att det finns mer än bara fotbollsarenan som utsikt. Det finns ju väldigt mycket vackra brudar på gymmet också, varje gång man är där ser man en ny 10 poängare! Så när man håller på med maskinerna så sitter man där och ser vältränade brudar och det är klart läckert!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-28

Folkisar och grabbsnack!

Ikväll så hängde man med göteborgsgrabbgänget (Pimme, Sebbe och Edde). Det blev lite folkisar, massa grabbsnack och lite Pes. Sjukt skön kväll men imorrn blir det ännu bättre! Alla vi värkar vara taggade till max så jag ser inga hinder till en mindre rolig kväll!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-27

Favoriten!

Nu har jag nyss varit och handlat lite med morsan och en favorit följde med mig hem från affären. Det är OLW:s härliga och sjukt goda Sourcream & Peppar Chips. Det är så underbart goda och kommer ihåg första gången man smakade de, det var i Göteborg tillsammans med Pimme, Sebbe och Edde. Vi hade gått runt i city och hade solen i nacken hela tiden utan att käka nått, när vi väl kom till vår packning så började vi moffa chips och det var dessa.

Så sjukt gott!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-26

8an nästa?

Fan sitter här lite smått taggad och tänker på min kära vän Tåbbäs framtidsvisioner. Han vill ju starta upp en fotbollsklubb i div. 8 och det låter som en kanonidé och fan vad kul det skulle vara! Men hans placering på mig är ju lite skrämmande, Tåbbä ser mig och brorsan som fullfjädrat mittbackspar men jag skulle däremot kunna lira ytterback för att kunna maxa mitt fotbollskunnande som består av kämpaglöd och offensiva utflykter. Jag har därför gjort mig själv nu som en FM spelare för att ni ska kunna se min översikt hur jag tror mig själv är, på ett ungefär:

Jag som FM spelare



Men frågan är: Är det någon som är sugen att starta korpen till i år? Jag är sugen, är du?
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-26

Svider

Jag borde ta mig en grundkurs i rakning eller nått. Är alldeles illröd om halsen nu efter jag rakat mig, jag vet inte vad jag ska göra för att undvika det heller? Det känns som min hals håller på och smälter bort eller nått, så ont gör svidandet!

Vad ska jag göra? Bästa tipset får en härlig belöning!
Postat i Vardagslunken | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-25

VIK klara för kvalserien!

Nyss hemkommen från Karlskoga efter att ha sätt Bofors - VIK. Det slutade med en VIKtig seger för Västeråsarna och nu är man klara för kvalserien, och väl där kan allt hända. Bäst i matchen idag var Patrik Juhlin och Johan Thalberg. Men snyggaste målet gjorde Pär Arlbrant, ett stenhårt slagskott i krysset! Världsklass!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-25

Svår natt med konstig dröm

Konstig natt detta. Haft skitsvårt att sova och sen för att krydda det lite extra så har man drömt om massa konstiga grejer. Första drömmen handla om ett gäng som gick och knivhugg personer för att få inkomster från krogar/affärer och liknande. Andra drömmen handlade om att terrorister tagit två finska skolor till gisslan, anledningen till detta hade nått med Intersports innebandyklubbor att göra. Det slutade med att de sprängde skolorna och kroppsdelar landade på hela svenska östkusten (Västerås, Stockholm).

Vad ska man reflektera av det? Jag var livrädd när jag vaknade, jag ville inte titta utanför fönstret för jag trodde verkligen jag skulle se kroppsdelar ligga utanför mitt fönster.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-24

Vad hände med Zupermatchen Zlatan?

Nu sitter jag vid datorn efter att ha varit med Nicke Nedved och Oliver på Strike och kikat på Champions Leagues supermatch Inter - Man Utd. På förhand var snacket att detta kommer bli Zlatans show och till och med jag trodde Zlatan skulle dominera idag. Men icke, matchen var allmänt chansfattig mellan två lag som säkrade hemmåt och hade för stor respekt för varandra. Bästa spelare i vardera lag är väldigt svårt att ta ut men måste nog bli dessa:

Manchester United:
Christiano Ronaldo - Första halvlek var riktigt bra men han försvann helt i andra.

Inter:
Julio Cesar - Höll nollan och fick några tunga skott emot sig som han stoppade.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-24

Gratulerar Pimme!

Fick SMS av Jocke för ett tag sen att han ska på visning på en lägenhet och jag är riktigt glad för hans skull. Jag vet ju själv hur skönt och kul det skulle vara att skaffa egen lya och så. Dock känns ju allt rätt osäkert nu efter studenten vad som händer, vill ju plugga men vad ska jag göra om jag inte kommer in? Jag måste nog söka jobb och så också, men vart undrar jag?
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-23

Tröttsamdag blev till Träningsdag

Eftermiddagen/Ikvällen har inneburit träning och en skön avslappningspromenad. På gymmet hände en grej jag reagerade starkt på: en av ledarna där hade sitt barn med på gymmet, ungen sprang runt och försökte ta hantlar och grejer. Är det bara jag som tycker det är konstigt att mamman tillåter ungen att leka med tunga och farliga saker för ett barn i knöhöjd?

På kvällen blev det en långpromenad med Nicke Nedved som gällde och skönt att snacka av sig. Blev allt från motorcykelgäng till fotboll och stundenten.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-23

Tröttsam första dag på lovet

"Imorse" vaknade jag vid 13:30 och direkt kände jag att dagen var förstörd, när man väl har lov vill man väl inte sova bort det? måste fan sätta klocka på lovet också känner jag så jag inte sover bort lovet. Nu ska jag till gymmet för att vakna upp lite iallfall.

Någon som promenixa ikväll kanske?
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-22

Sammanfattning av dagen

Fotbollen på Swedbank var en riktig parodi. Man kom dit och snön föll och det kändes mer som en bandymatch än en fotbollsmatch. Fotboll ska spelas i fint väder och massa sol och inte i snö. VSK spelade bara med juniorer i princip så jag, Eddie och Olle drog till Bistro vid halvtid.

Bandyn blev också en liten parodi, 1600 kom för att kika på denna för VSK:s del helt betydelselösa match och det märktes. Det var inge tryck från läktarna och det kändes som att VSK:arna sket fullständigt att de förlorade. Dagens överraskning var dock Patrik Anderbro som var pigg och gjorde två härliga kassar. Dock vann SAIK med 4-3 efter de vänt i sista 10 minuterna.

Efter bandyn drog jag, Eddie och Chrille till Håkan Hellström konserten i Bombardier Arena och jag måste säga att den var riktigt jäkla bra! Håkan Hellström var bättre, mycket bättre, live än vad jag trodde. Dock hade spelningen varit mycket bättre om den varit på en fredag typ än en söndag. Bästa låtarna var utan tvekan: För en lång tid, Känn ingen sorg för mig Göteborg och Klubbland. Men fanns många andra guldkorn också som t.ex. Kom igen Lena, Hurricane Gilbert, Jag har varit i alla städer, En midsommarnattsdröm, Tro och tvivel, Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så jag hatar dig.

Och det skönaste av allt, två i bandet (Håkan Hellström och han på kongas) har samma typ som keps/basker som mig. Jag är inte ensam!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-22

VSK och Håkan Hellström

Om ungefär två timmar är det dax för VSK fotbolls fjärde träningsmatch för säsongen och nu är det Frej som är på besök på Swedbank Park. Jag ska dit och stödja grönvitt och även spana in nyförvärvet Vadim Jevtusjenko som debuterar i dagens match. Jag tror VSK tar en behaglig seger och rullar ut Frej och vinner med några kassar.

Direkt vid avspark ska man röra sig vidare till ABB Arena Nord där det blir ett toppmöte i den svenska bandykulturen. Det är Sandviken som gästar VSK och jag hoppas på VSK vinst inför mycket publik. Matchen gäller ingenting utan känns som en prestigematch, psykologiskt viktig inför slutspelet.

Sen när idrotten slutat är det dax igen för att röra sig vidare mot nästa arena på Rocklundaområdet. Då ska man till Bombardier Arena för att se Sveriges popikon och gamla Broder Daniel basisten, Håkan Hellström. Man har lyssnat på hans musik nu flera år och det blir första gången man ser han live, ska bli kul att se hur han presterar live.. eller rättare sagt hur  hans röst är live.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-21

Drinktips

Sitter nu framför datorn med en härlig drink i vänsterhanden, dax för mig att förgylla denna bloggen med ett drinktips.

Jägercola
1 Snyggt glas (gärna stort och rymligt)
1 Jägermeister
1 Cola
Mycket is

Så gör du:
Du tar glaset och ställer det på ett välstädat bord (gärna ek som det finns). Sen tar du och tar fram is och håller i så mer än hälften av glaset ser ut som nordpolen. Efter det tar du och öppnar korken till den svarta Jägermeisterflaskan och låter den hällas ut över isen så du får lagom mycket (ungefär häflten av isen). Efteråt tar du den andra svarta drycken, colan, och fyller upp till kanten. Du avslutar det hela med att ta en färgglad drinkpinne och rör runt, sedan bör du ta på en bra låt och sätta dig i soffan och njuta.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-21

Vilken Morgon!

Oj vilken schöön morgon jag haft! Jag vaknar upp lite sakta och ser att det starka soljuset skiner in i rummet och låten Under the Bridge spelas i högtalarna. Detta måste nog vara topp-5 på skönaste uppvakningarna någonsin, och nu ska jag fortsätta göra den här morgonen bra.

Daxs att se På Spåret som morsan spelade in från igår.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-20

Fredagmorgon

Nu sitter man här klockan 07:55 på denna härliga fredagsmorgon. Idag så är det sista skoldagen innan sportlovet börjar och det ska bli så sjukt skönt att få ta det lugnt nu en vecka och glömma skolan helt. Nu strax ska jag gå till gymmet för en riktig genomkörare för överkroppens muskler.

Ikväll är det hockey igen och det är nu Huddinge som gästar ABB Arena Nord. Jag tror VIK vinner med 6-2 ikväll då Huddinge faktiskt har några riktigt bra spelare eller iallafall två stycken, brorsorna Victor och Oscar Ahlström. Jag hoppas Niklas Olausson är med ikväll och om han är det tror jag han och Pär Arlbrandt gör minst två poäng var. Det här känns även som Patrik Juhlins match, tror skridskomaskinen gör ett mål idag också

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-19

Ett smart sätt att komma till träningen

Imorse fick jag verkligen en känsla som jag haft många gånger men nu kom den starkare en någonsin. Jag var väldigt trött efter att ha gått upp 07:30 för att gå till gymmet, men jag tänkte stanna hemma och sova för jag var för trött. Men då fick jag ångest för att jag skulle få ångest för jag inte tränat.

Mitt tips till er: Få ångest för att ni kommer få ångest om ni inte tränar!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-18

Bild från hösten

Kikade runt lite grann på Facebook nyss och insåg att jag hade ett eget fotoalbum med bilder som folk taggat mig i. Detta är en bild från pluto i höstat som jag tänkte jag kunde publicera här, har en av mina vanliga festkombiniationer på mig haha.

Mig från Pluto
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-18

Sauna

Nu sitter man här och har den dära schööna känslan i kroppen man bara kan få efter det varma infernot i en bastu. Strax ska jag gå upp till övervåningen och göra nått snack av någon slag, blir antingen en tonfiskburk eller en macka. Sen ska jag kika på Batman Begins och njuta av livet!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-18

Lyxförmiddag imorrn

Imorrn ska jag ha en så kallad "lyxförmiddag". Det innebär först att jag går till gymmet för att köra konditionspass som innehåller ca 15 km träning. Sen gå hem och bada och lyssna på lite bra musik, sen slänga in en pizza i ugnen för att sedan avnjuta denna med lite Pepsi Max och en bra film!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-18

Tack Wassberg!

Äntligen har denna Sussane Gunnarsson fått åka hem från tvprogramet "Mästarnas Mästare". Jag har väntat på det sen första programet och nu har det äntligen hänt och den som slog ut henne var ingen mindre än den levande legenden Thomas Wassberg. Det som förgyllde programet ännu mera var att min favorit Pelle Fosshaug vann programet och satt säkert!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-17

Trötthet

Det är helt sjukt, jag är helt jäkla slut. Jag har ni setat vid datorn senaste timmen och jag känner att jag inte har koll på vad jag har sagt och gjort nästan haha. Så om det är någon som tyckt jag varit mer konstig än normalt så är det därför. Nu ska jag gå och lägga mig, första gången på länge det blir innan 12 kan jag säga!
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-17

Krönikan till P4

Här lägger jag upp min krönika jag gjort till P4, den som kommer sändas på P4 är lite förkortad men detta är den jag är nöjd med. Ni får gärna ge kommentarer och feedback!

Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-17

Friluftsdagen

Nu har friluftsdagen varit och jag känner mig riktigt nöjd med den. Bra jobb av alla som ställde upp och alla försökte verkligen. Jag tycker att syftet att lära känna andra och idrotta är två saker som hör ihop, hur många har inte fått nya kompisar tack vore idrotten?

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-16

Schönaste Låten!

Hör bara på den hära covern som Martin skickade länk till. Den är helt underbar och den klart schönaste covern på jag hört. Mycket bättre än orginalet och han har till och med lyckats få texten ännu mera "sexy" och uppseende väckande.

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-16

It's HOT!

När jag skulle gå in i bastun så var det som att komma in i en vägg av värme. Kolla termometern utan att jag haft någon vatten i princip.

Bastun
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-16

P4

Måste bara göra ett inlägg om våran P4 produktion jag, Madde och Sandra håller på med. Vi ska göra ett reportage och en krönika som handlar om musik i affärer eller som Sebbe sa till mig: Hissmusik. Madde och Sandra är de som är mest drivande i reportaget och all eloge till de, de gör det super bra!

Jag är den som fick ansvaret för krönikan och jag blev super nöjd med resultaten fast den kanske blev lite lång så måste nog försöka få ner den lite. Jag ska försöka lägga upp krönikan här imorrn så kan ni få lyssna och säga era kommentarer till den.

Så här ser det ut när jag arbetar i radiostudion:
Jag i radiostudion - Fotograf via min Iphone: Patric Lundström
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-16

Kvällsplanering

Nu ska jag strax ta bilen och åka till gymmet, ska träna muskler-överkropp idag. Efter det så ska jag hem till min varma och otroligt schööna bastu där jag dricker ett glas Pepsi Max och chillar med lite Promoe. Sen blir det lite data och avslutar kvällen med riktigt skön sömn, imorrn är det friluftsdag och vi i Skol IF har varit med och planerat så det blir spännande hur det går.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-16

Iphones högtalare i form igen!

Igår tog jag tag i saken och letade litegranna på nätet hur man ska göra för att fixa högtalarna på Iphonen då mina är pajade (spillde vatten över den i sommras). Jag gjorde rent högtalarna som det stod på ett forum och nu har ljudkvaliteten och volymen fördubblats! Underbart internet är ibland!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-16

Högskoleprovet

Nu har jag precis skickat in anmälan till högskoleprovet, jag velade som fan men nu har jag gjort det. Jag vet dock inte om det var i tid! Jag skickade min betalning någon minut över den skulle vara inne så vet inte om de bekräftar den, men aja jag hoppas iallfall.

Förra gången gick det inte bra men nu fan ska det gå bra!! om jag får göra provet dock..
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-15

Blir så tokig!

Idag var jag i Rocklundahallen och kikade på när VIK krossade Sundsvall med hela 9-1. Hela VIK laget var bra men bäst var nog VIKs nyförvärv iår, Arlbrandt, Olausson, Jacina, Öberg, Ström med mera. Jag tror VIK tar 3e platsen i serien och slipper kvala till kvalserien.

När vi kom hem från matchen slog vi på TV4 Sport för att se slutet i Mora - Troja och Troja vann till VIKs gläjde. Men nu undrar ni vad jag blir tokig på?

Jo på att alla gnäller på dessa stackars hockeykommentatorer i onödan. Morsan började gnälla på "Borken" idag för att hon trodde han menade en sak fast det var tvärtom. Så snälla, lyssna noga innan ni gnäller!
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-15

Trevlig kväll!

Igår drog jag till brorsan på kvällen för lite öldrickande, pizza och pes. Var riktigt kul och vi han även spela kultspelet V-Rally! Efter det så skulle vi möte upp Chrille och Putte på stan och det blev även krogen. Kvällen där var trevlig med schöönt folk, god öl och en massa jäkla skämtdans.

Så här kan det se ut när grabbarna går ut på stan:
Grabbarna!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-14

VSK - AIK: 2-4

Nu är jag väl hemma från Swedbank Park efter att ha spanat in mitt kära VSK mot Allsvenskalaget AIK från Stockholm. Jag tippade innan matchen att AIK skulle vinna med 4-1 men matchen slutade 4-2 och VSK var ett mål bättre än vad jag trodde. Har några punkter jag har att anmärka på efter matchen.

1. Simon Lundevall - Grym idag, Matchens lirare, men bör kolla upp mera
2. Temesgen Berhanes mål var världklass, riktigt snygg!
3. Nya VSK målvakten Martin Sundström varierade toppräddningar med billiga misstag. Dock hans första match i VSK
4. Filip Mårtensson ska inte spela på kanten, in med han centralt
5. Filip Stenström gjorde många bra brytningar men tappade markeringen på högersidan för ofta
6. Tobias Holmgren är given i startelvan!
7. AIK rullade boll bra med härligt passningsspel men hade inget djupledsspel i överhuvudtaget. Placerar de på en 4-6 plats i Allsvenskan.
8. AIK gjorde tre!! riktigt billiga skit mål idag.
9. Var över 2000 personer och kollade på matchen idag!

Nu ska jag duscha!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-13

"Babyhawks" drar folk men än någonsin

Nu när man snabbläser lite på Sportbladet dök denna artikeln upp, http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/allsvenskan/article4405284.ab. Malmö som var redo för konkurs gjorde det helt rätta och släppte sina överbetelade stjärnor och ojsan nu klarar Malmö ekonomin och de har vunnit 4a matcher irad. men det häftigaste av allt är att Malmö idag har sålt hela 12 500 biljetter till matchen Malmö - AIK.

12 500 i en Allsvenskmatch? Det som säger att Malmö inte har nått i Elitserien att göra borde nog börja kolla upp lite, Malmö är på gång!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-13

Rysningar

Jag får rysningar när jag kolla in detta målet, så jäkla sjukt!

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-13

Shopping!

Vad har hänt med mig? Nu har jag nyss varit iväg och köpt två par byxor och efter lite snabb beräkning kom jag fram till att jag shoppat kläder för typ 3000 denna månaden haha. Det jag shoppat är:

5 t-shirts
2 tröjor
2 par byxor

Varför gör jag sånt här för? Jag behöver kläder men pengar skulle vara fint också.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-12

8 serier bowling!

Nu sitter jag helt slut framför datorn och spelar lite FM då jag nyss kommit hem. När jag vaknade imorse kunde jag inte tänka mig att jag skulle spela 8 serier bowling men så blev det iallfall. Glömde bort helt att vi hade KM idag och det gick väl sådär, började dåligt och avslutade dåligt.

Imorrn blir det gym, vara med Anton och sen vara med Jocke och grabbarna!
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-12

Brunch och P4

Nu sitter jag i Västerås Närradios studio och har verkligen bara jobbat med radio idag. Började med att sända Brunch imorse och det gick rätt bra. Jag startade en ny grej idag som heter Fräscht eller Risigt. Där jag ska lista de tre fräschaste, bra, grejerna i sportvärlden och de tre risigaste, dåliga, också.

Dagens lista blev denna:

Fräscht:
1. Bröderna Elm -
Kommentar: Startade i gårdagens landskamp och är glödheta!
2. Per Fosshaug - Kommentar: Fortfarande kvar i dokusåpan Mästarnas Mästare och är min givna favorit!
3. Peter Forsberg - Kommentar: Ska spela ikväll med Modo i deras fullsatta arena!

Risigt:
1. Henrik Larsson
- Kommentar: Velar hela tiden och först var han färdig för HIF och nu inte?
2. Sven-Göran Eriksson - Kommentar: Torsk mot USA inatt med sitt Mexico, blir det foten i veckan?
3. Antonio Margarito - Kommentar: Boxade med gips innanför handskarna, vadå fusk?!

Har även precis gjort färdigt min krönika till P4. Jag är riktigt nöjd med den och hoppas jag får upp den här på bloggen inom en snar framtid också!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-12

Förväl Jupiter!

Nu sitter jag i mitt rum och i högtalarna strömmar Lars Winnerbäck med låten Förväl Jupiter. Jag ska strax börja gå till Kopparlunden då det är dax att sända mitt, Johannes och Eriks radioprogram Brunch. Vi vet inte riktigt vad vi ska prata om men jag ska nog försöka diskutera lite FRA-lagen, sport och en massa jäkla bra musik!

Brunch
VårRadio 93.7 MhZ
Tid: 10.00 - 11.00
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-11

Det bästa Norge gjort på länge!

Äntligen för Norge nått som jag kan vara stolt över, inte ofta man som svensk är stolt över Norge men nu är jag det! Norge har stämt Sverige på grund av den svenska FRA-lagen, enligt Dagens Nyheter, http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1042&a=882927.
FRA-lagen som är jag är verkligen emot och många andra är emot lagen håller med Norge att det strider mot de männskliga rättigheterna och att man borde få leva livet utan att ha någon som bevakar än.

En annan som är emot FRA är Västeråsartisten Promoe.

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-11

Bowling DM och Högskola

Ikväll är det bowling dm som gäller och jag gör debut i klassen u-23. Jag tror det inte kommer gynna mig då jag inte är spec bra men jag ska iallfall göra mitt bästa, mer kan man inte göra iallafall.

Igår fick jag hem en katalog från Luleå tekniskahögskola och jag blev intresserad direkt så jag kikade lite. Skolan har en journalistutbildning med inriktning radio så det kommer jag söka! Känns helt perfekt att ha en radioutbildning men den största nackdelen är denna..

Vem vill bo i ett kallt jävla iskallt helvete i tre år? och snö som man spyr och närmare granne är en isbjörn?
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-10

Pelle Fosshaug

Mannen och den levande legenden! Han är verkligen min favorit i Mästarnas Mästare som går på Svt 1. Han borde verkligen vinna då han är Mästarnas Mästare i bandy, VM Guld, SM Guld.. ja han har vunnit allt som går att vinna i bandyn tror jag. Idag så gjorde han hysfsat ifrån sig men är kvar.

Men för fan Gunnarsson åk ut någongång! Du skulle åkt ut i först programet så du är inte värd dessa tv minuter. In med Peja igen för dig din fotskadade lilla kanotist!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-10

Helt slut

Känns som jag knappt kan röra mig, har precis kört kondition på gymmet och nu sitter man här som en övergäst solroslimpa. Ska snart hoppa i badet men det känns som man inte orkar gå dit.. först idrottspassen idag där alla mosade på och sedan kondition, man blir för slut.

Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-10

Gympapasset klart!

Nu sitter jag iskolan igen och har nyss käkat, vi gjorde vårat gympapass på förrmiddagen och jag tycker det gick bra med tanke på att vi bara tränat en gång.

Ikväll ska jag gymma igen men känner förtillfället att det är segt men det löser sig säkert!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-10

Austin Powers

Oj o oj vilken kille Mike Myers är måste jag säga! Killen är ett komiskt underverk och mina absolutfilmer med han är världshjälten och 60-talets sexikon: Austin Powers. Kollade nyss på första filmen och vissa delar är helt underbar humor som man bara kan se i en Mike Myers film.

Klipp från första Austin Powersfilmen:

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-09

Gym igen

Idag är det alltså måndag och det betyder vardag och det betyder gym. Blev träning på överkroppensmuskler och det kändes främst i triceps idag, vet inte hur men så är det. Imorgon så ska jag, Johannes och Erik framföra vårat gympapass och det vi kan avslöja är att det som väntar är ryskmusik tillsammans med amerikanskfotbollsfys.

Smaka på den ni!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-09

Nilssons glädje är förståeligt

Mikael Nilsson är nog den spelaren som fått hoppa runt på antalet olika positioner mest i svenska landslaget i fotboll någonsin. Nu enligt sportbladets artikel, http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/landslaget/article4363118.ab, så är "Micke" glad att vänsterbacken Erik Edman är tillbaka efter skada. Det känns skönt att Erik är tillbaka också då vi inte haft någon dominant på den sidan på länge. Men känns som svenska truppen är lite skadad för tillfället nu inför Österrikematchen men om jag skulle få bestämma hur landslaget skulle spela nu så skulle det bli detta:

Andreas Isaksson

Olof Mellberg      Daniel Majstorovic      Erik Edman

Kim Källström

Sebastian Larsson      Viktor Elm      Christian Wilhelmsson

Ola Toivonen

Zlatan Ibrahimovic      Marcus Berg
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-09

Ögonbryn

Nu sitter jag i skolan med min kära vän Malin L och hon fick den stora äran att döpa detta inlägg. Ögonbryn får stå för hur rynkiga de blev imorse när jag inte hittade min huvudbonad utan fick ta min kära mössa istället. Jag känner mig som en liten lodis men så får man känna sig ibland.

I eftermiddag ska jag, Johannes och Erik göra vårat jävla gympapass till imorrn och vi har typ inte ens valt musik. Jag ska även tillsammans med Madde och Sandra göra vårat reportage till P4 Västmanland, det ska vara inne på torsdag typ och vi har knappt börjat!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-09

Ny Design!

Nu har jag gjort om bloggen lite och jag är riktigt nöjd över resultatet på framsidan kanjag säga! lite små fix kvar men det jag däremot dampar på är ett jag har gjort nått konstigt så om man går in på nått inlägg ser det rent ut sagt förjävligt ut. Jag vet inte vad jag ska göra, hjälp mig någon. Jag orkar inte sitta och leka detektiv och se vad som har hänt. usch,

Hoppas ni gillar nya designen iallfall, det är ju för eran skulle jag gör den!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-08

Dålig "Nya kläder-dag"

Det räckte inte med att min kofta dog i tvätten, en stund senare kom morsan med min nya Ted-shirt och visade hur den såg ut. Jag vill förresten poängtera att morsan inte varit klumpig, kläderna har inte hållit måttet bara. I koftan stod det inte hur den skulle tvättas och kollar nu på t-shirten så förstår ni vad som är fel.

Ted-shirten med tappat tryck

Jo det blodröda trycker har försvunnit helt från tröjan, jävla piss. Jag har iallfall reklamerat den och hoppas de skickar en ny tröja för annars känns det sjukt ovärt. Denna dagen har sugit totalt om man tänker klädesmässigt, eller det sjuka är att alla kläder jag hade på mig på Konrad i fredags har pajat.

Mina jeans har pajat, koftan krympt och min t-shirten har tappat trycket, det är kul ibland med kläder!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-08

Vad händer? & Hur tänker de?

Nu sitter jag hemma vid datorn och undrar vad som händer ikväll. Det kommer säkert bli så att man hyr en film och käkar lite skräpmat eller nått, dock kommer jag bli så jävla rastlös så det är helt sjukt. Men vet inte vad jag ska göra annars. Jag saknar gymmet, fan konstigt att säga så men så är det.

Nu blir jag jävligt less båda på sportbladet och på svenska bandyförbundet när jag läser denna artikeln på sportbladet: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/bandy/article4355698.ab. Det står att svenska bandyförbundet gick ungefär 500 000 plus på bandy vm och att VSK och Tillberga gick back 250 000 kronor var på att arrangera bandy vm. Ska då inte svenska bandyförbundet hjälpa VSK och Tillberga med pengar för de gick back på att arrangera nått som svenska bandyförbundet arrangerar? Sen när sportbladet listar de sämsta publiksiffrorna i bandy vm undrar jag hur de tänker och fått fram de siffrorna.

Man räknade ingen publik på arenan och jag tror inte sportbladets utsända sitter och räknar hur många det är på varje match? Gör om gör rätt, bandy vm var succé sportsligt men allt annat har varit skit rent ut sagt!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-08

R.I.P min kofta!

Nu har jag nyss kommit hem från min kusin och hjälpt de bära deras 160 kg stenskiva och när jag kom hem väntade en sorlig överasskning. Morsan hade tvättat min kära nya kofta och när hon hämtade den ur maskinen så skulle den passa ett litet barn. Min kära nya, sköna och bästa kofta!

Men som tur är pröjsar hon för en ny så antingen blir det en likadan eller en annan, vem vet.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-07

Bandy och en sväng på stan i natten

Igår kväll var det bandy som gällde i ABB Arena. VSK mötte göteborgslaget Kungälv och föväntningarna innan var en stor vinst. Det var helt uselt med publik igår, ca 700 personer, men trycket från den lilla VSK klacken var ändå relativt bra av det jag hörde. Det var nog den roligaste bandymatchen på länge då det var roligt folk där, gott och dricka och det blev ändå tillslut en storvinst, 7-2.

Efter matchen så sprang jag och Nicke Nedved hem till mig för att hämta lite nya alkoholhaltiga drycker för att gå till brorsan och förfesta. Schöön musik, schöönt folk och gott att dricka. Sen drog vi ner på stan och det blev konrad och när jag och Nicke Nedved gått in hör man utifrån att brorsan glömt körkortet så de drog någonstans. Jag och Nicke Nedved gick in och hade riktigt najs iallfall. Det blev till och med lite vimmel från våran sida också:

Jag, Niclas, Matte och Danne

Nicke Nedved och jag

Och ni kanske lägger märke på min t-shirt? Det är den nyaste Ted-shirten och är en hyllning till mitt favoritband Looptroop Rockers och till min familj. Jag är nöjd med den och tycker den blev jäkligt bra, ska jag fortsätta designa t-shirts?
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-06

Schöön fredag

Nu har jag nyss, äntligen!, kommit hem från skolan. Jag slutade som sagt vid 16:00 idag på en fredag, kan inte vara rätt. Idag har jag umgåts med riktigt sköna människor och har nog haft roligt och garvat hela dagen! De jag umgåts mest med idag är Malin J, Malin L, Amelie, Johannes, Erik, Frida, Sandra och Madde. Schöna människor som man inte pratar med så mycket, iallfall inte Malin L, Amelie och Frida. Alla är bra på sitt sätt och dagen har som sagt varit schöön.

Dagens implusgrej måste varit när Malin L sa att hon var hungrig och tyckte vi skulle åka till donken, så jag, Malin L, Malin J och Amelie åkte dit med mig som chafför och köpte lite käk.

Nu funderar jag på vad som händer.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-06

Gym

Nu har jag nyss kommit hem från mitt dagliga gympass, idag blev det bara styrka och det kändes som ett lätt pass. Alla gånger har jag kört lite kondition som uppvärmning men har lite ont i halsen så struntade i det idag. Snart ska jag hoppa i badet och gosa ner mig och efter det blir det att hälsa på mormor och morfar innan skolan.

Ikväll är det bandy och jag tror jag ska gå. Jag är lite sugen men motståndet värkar inte vara det roligaste, Kungälv. Efterdet kanske det blir att dricka lite pilsner men allt är så osäkert, vet inte vad jag vill riktigt.

Fick in Sverige på oddset!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-05

Miss Li gråter

Idag har jag gymmat som jag skrev och idag blev det 1,5 mil totalt om man räknar ihop allting. Började med 3 km på crossovern och gick sedan över och körde 9.5 km på cykeln och avslutade med 2,5 km på crossovern igen. Nu nu är man lagom slut i bena men sjukt skönt.

Jag har nyss kikat på solen i ögonen som är Lars Winnerbäcks dokumentärfilm om sin turné i sommras. Jag var på en spelning, Strömsholms Slott, och den var riktigt jäkla bra! Lars Winnerbäcks låtar är underbar musikaliska och hans texter är djupa, ibland nästan för djupa. Filmen handlar om alla hans spelning och lite om hans historia och de visade ett antal klipp från alla arenor han varit på i sommar, bland annat Strömsholms Slott. På ett klipp så visar de låten om du lämnade mig nu som är en duett med Lars Winnerbäck och Miss Li. Miss Li börjar gråta i sången och känslorna svämmade över i teven. Underbart!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-05

Klockan är 07:51

Nu är klockan 07:51 och jag har precis klivit upp ur sängen och suttit vid datorn för att kolla lite nyheter. Men vad är då anledningen att jag går upp 07:30 en torsdag då jag börjar skolan 12:00? Jo om typ 10 minuter ska jag knalla över tlll gymmet för att köra mitt konditionspass. Dock måste jag upp på övervåningen och läsa VLT och käka tonfisk märker jag, magen är hungrig.

Jag är hungrig.
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-04

De 15 skönaste låtarna (för tillfället)

1. Den ljusnande FRAmtid - Promoe
2. Detta har hänt - Promoe
3. New Day - Promoe
4. Sömnlös - Mind Kaos feat Promoe
5. Det sociala arvet - Timbuktu feat Promoe
6. Blind - Promoe
7. The never ending story - Mind Kaos feat CosMIC
8. Ring snuten - Looptroop, Timbuktu med flera
9. The Masterplan - Oasis
10. Jag sköt Palme - Looptroop
11. Candy Kane - Caesars
12. My Hero (Acoustic) - Foo Fighters
13. Angels (Live) - Robbie Williams
14. Hjälp de brinner - Timbuku feat Promoe
15. Human - The Killers

Som många ser är det mycket Promoe men han är den klart hetaste artister för tillfället! Hur många artiser har två album som strax kommer släppas? Nummret på låten spelar ingen roll då alla är de 15 skönaste för tillfället och alla är lika sköna, dock bör en Promoe låt bli högst upp. Dock vet jag inte vilken av de men någon iallfal..

Nu ska jag bada!

Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-04

Träning träning träning

Nu har jag nyss kommit hem från mitt dagliga gympass och idag var det benstyrka + lite allmän styrka på schemat. Blev mycket lår idag fast jag varierade lite med mage, armar och bröst också. Känns skönt att komma igång med tränandet och hoppas det ger resultat också vilket jag hoppas.

Nu har jag gymmat 3 gånger denna vecka och det är inget jag känner är jobbigt, snarare tvärtom. När jag kommer hem från gymmet vet jag inte vad jag ska göra för man bara sitter hemma så gymmet är dagens höjdpunkt ,lätt! Nu funderar jag på att bada, käka och kika tv programet om Lars Winnerbäck. Sen funderar jag på en promenad också, för skönt att varna ner dagen med en promenix :)

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-04

16 en fredag?!

Fan fick nyss reda på att vi kommer sluta klockan 16 på fredag, vem har kommit på den idén att vi ska vara kvar ända till 16? På fredagar ska man sluta typ 14, chilla, ta det lungt och ha det skönt. Men nej nej vi går till 16.. YEAH!

Sitter nu på redaktion 3 och hör lite musik i högtalarna och ska strax börja jobba med den ekonomiska krisen som vi har valt som ämne till vårat projekt.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-04

Tungt att vakna

Nu har det varit riktigt tungt att gå upp på morgonen två dar irad. Jag vet inte om det är för att kroppen vill vila efter träningspassen men jag kommer knappt up på morgonen känns de som. Det tog en kvart för mig att stänga av väckarklockan som står på mitt skrivbord, lite väl mycket eller?

Nu står det på Sportbladet att det är nå tjafs mellan Niklas Wikergård och svenskahockeylandslagets förbundskapten Bengt Åke Gustafsson. Wikegård säger att Bengt Åkes kontakt med elitserieklubbarna är för dåligt, men Bengt Åke kontrar med att den är helt perfekt.Jag vet inte vad man ska lita på? Jag tror Bengt Åke har bra kontakt med klubbarna men sämre med spelarna.

Wikegård sa även att han tycker Bengt Åke borde missonera hockeyn mer i landet och det håller jag med om. Bengt Åke ska inte bara åka på elitseriearenor utan kan även åka och se lite matcher och lag i allsvenskan. Iår finns en allsvenskspelare med i landslagstruppen, Dick Tärnström i AIK. Förra året var Patrik Berglund, VIK,  och Kenny Jönsson, Rögle, med i svenska landslaget. Det finns kvalitet i allsvenskan så spana noga Bengt Åke!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-03

Första konditionspasset

Idag körde jag mitt första konditionspass och efteråt kunde man konstatera att jag sammanlagt sprungit/skidat och cyklat i 1.4 mil ikväll. Började med 2.5 km på skidmaskinen som jag kallar den (crossovern?) och sedan hoppade jag på cykeln och cyklade 8 km. Jag gick sedan upp på löpbandet och körde lite intervaller i en km och jag kände mig helt slut så klarade det inge bra tyvär. Jag avslutade med 2.5 km på skidmaskinen och känner mig rätt duktig och det var kul.

Imorrn är det styrka som gäller.. dock är min kropp helt slut efter dagens pass känns det som.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-03

Promoe släpper nytt

Nu har det varit lungt kring Promoe och bandet Looptroop Rockers här på bloggen men nu ett helt inlägg om Looptroop Rockers frontfigur och rapparen Promoe.

Jag har skrivigt tidigare att han kommer släppa ett engelskt och ett svenskt album nu iår och nu har det kommit singlar från båda albumet. Engelska ska släppas helt på internet så det kommer en ny låt varje månad.

Dessa låtar har kommit hittils:
Detta Har Hänt



En skön låt från hans svenska album och handlar om hans liv i helhet. Soundet är skönt och rappen är klockren, blir bara bättre och bättre ju mer man hör låten.

New Day



Ännu skönare beat än "detta har hänt" och rappen är ännu mera klockren här. Man längtar verkligen till det nya albumet när man hör denna låt. Han hyller även den svenska hip hip scenen: Adam Tensta, Afasi & Filthy med flera.

Blind
http://www.looptrooprockers.com/music/Blind.mp3

Samma stuk på beaten som i new day bara att denna känns lite slow. Dock en skön låt för att bara ta det lungt ett tag, och den blir bara bättre och bättre. Rappen är klockren här också som vanligt när Promoe är i farten!
Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-03

Träning

Igår var jag alltså på nya gymmet och nu tänkte jag presentera mitt nya träningsschema jag ska köra:

Måndag: Muskler - Överkropp
Tisdag: Kondition
Onsdag: Muskler - Underkropp
Torsdag: Kondition
Fredag: Muskler - Överkropp

Så idag ska jag till gymmet och springa, skida och cykla och allt som allt blir det ca en timme. Jag känner mig taggad men även lite stel i benen sen idrotten imorse, jävla benböj.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-02

Anledningen

Här kommer en av de främsta fördelarna för mig när jag ska gymma på Friskis i sommar. Någon som tycker det känns typiskt mig att gå på ett gym med denna utsikten:

Utsikten från gymmet
Postat i Vardagslunken | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-02

Första passet

Ikväll har jag gjort mitt första gympass på Friskis på Rocklunda, nu blir det stenhård träning 5 gånger i veckan som kommer blanda kondition och styrka. Jag kommer lägga ut en bild senare där den främsta anledning till att jag bytt gym kommer synas så är det någon som vill gissa så är ni välkommna!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-02

Superbowl & Babel

Igår kväll var jag ute och promenerade med Malin ett tag och det var skönt att få lite friskt luft och snacka lite. Efter det så var det Superbowl som gällde och är så jävla less på dessa reklamavbrott som var typ varje minut. Jag dampade framför teven och fattar inte hur man orkar se de skiten. Jag är imponerad över Morrisson som gjorde en touch down som var hela 100 yards lång, det vill säga hela planen.

Med Babel menar jag inte fotbollsspelaren Ryan Babel i Liverpool utan filmen Babel. När vi kom till skolan imorse vad jag förbered på en lång och seg genomgång men det slutade att vi fick gå till biografen Electra och se filmen Babel. Rörande film som är helt underbart filmat, tänk om man kunde göra något likande.

Nu blir det Playing With Fire
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-01

Mina senaste månader i bilder

Nu har jag lagt över lite bilder från min telefon och tänkte visa upp de här i bloggen. Det mesta är konserter men finn några idrott och skolgrejer också.

Afasi & Filthy

Afasi & Filthy gästade Pluto och en plats långt fram var given

Tingsek var på Sigurd

Magnus Tingsek kom till Sigurdsgatan och det var ruskigt bra!

Sandviken - VSK

Sandviken - VSK och en härlig grönvit vinst och god iskall Jäger!

Maskinen

Maskinen kom till Pluto och man ramlade runt med Tiken långt fram i publiken

Looptroop Rockers!

Man såg väl Looptroop Rockers rocka sönder Konrad! (Bilden är photoshopad i efterhand)

Svensk VM Guld i bandy

Man var på plats i ABB Arena för att se Sverige vinna VM guld i bandy

Caesars

Man såg Caesars i Globen!

Oasis

Efter Caesars kom Oasis upp och vilken underbar konsert säger jag bara!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-01

Jag har fått ordning!

Ja den rubriken var så sjukt skön att skriva! Jag har precis skickat in idrottshemtentan så ångesten över den kan nu vara borta, så ruskigt skönt! Jag har även kollar upp lite högskolor och har gjort en liten ranking på de högskolor jag vill in på:

1. Sundsvall
2. Kalmar
3. Jönköping

Det kan mycket väl bli ändringar, fler och borttagningar av skolor men dessa känns speciella för tillfället.

Om dryga 50 min är det dax för mitt livs första Superbowl!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-01

Förvirrad

Jag är förvirrad märker jag. Vad fan ska jag göra i höst? ska jag plugga? jobba? bor kanske inte i Västerås?

Det jag måste kolla upp snarast är:

Vad vill jag plugga?
Vart vill jag plugga?
Vill jag jobba istället?
Vad händer med livet?
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-01

vik övertygar - jag övertygar inte

Imorse så åkte jag till Bellevue för att spela match som sagt. Det slutade med att jag spelade den sämsta, värsta, jävla skitmatchen på massa år. Var det värsta jävla skit jag varit med om så jag är lite depp på mig själv nu, jag vet att jag kan spela bra men är ett sånt pucko som inte gör rätt. Vi gjorde även en bland de sämsta matcherna iår och tro det eller ej så vann vi med hela 19-1. Bra jobb gubbar!

Kom hem nyss från Rocklunda efter att ha sätt VIK krossa Troja/Ljungby med hela 6-0. VIKs nyförvärv,: Peter Öberg, Greg Jacina och Ola Svanberg imponerade stort men främst kanadicken Greg Jacina! Han gjorde mål, assist och spöade skiten ur några. Mer såna killar tack! Per Arlbrant gjorde två mål igen och Niklas Olausson gjorde assist som vanligt men de måste lyfta sig lite till i grundspelet. Idag åkte de omkring och gled i två perioder och det kan man inte göra i en kvalserie.
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-01

Bowling

Om typ 7 minuter ska jag börja traska upp till Bellevue då det är bowlingmatch som väntar. Mitt mål är som vanligt att klara 700 och det borde jag göra, om jag är fokuserad. Igår var det en skön kväll med Pes som gällde med Anton och Niclas, det var skönt killsnack och framförallt många härliga vinster för min del!
Postat i Vardagslunken | Comment (3) kommentarer Trackbacks ()

2009-02-01

Pes

Sitter här ni medans Anton och Nicke Nedved lirar Pes. Jag ville bara säga att jag krossade Niclas nyss med 6-1, jag var Lyon och han var Barca så är lite nöjd.

Men skön dag detta, fått lite struktur i mitt rum och på idrottshemtentan och även haft skönt chill nu på kvällen. Men nu kommer frågan:

Vad vill ni ha mer av i bloggen?
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Kategorier

5 Senaste Posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.