2010-03-31

Påsken - överskattad?

Nu är det snart dags för påsken att knacka på dörren och en fråga jag ställt mig hela våren är varför är det så speciellt med påsken? Enligt Wikipedia ser det ut så här:

"Inom kristendomen firas påsken till minne av Jesus från Nasarets död och uppståndelse, samt hans tal, ett firande som utsträckes till en hel vecka"

Men då ställer jag följfrågan som gör att jag tycker påsken är överskattad, varför fira Jesus då när man aldrig annars tänker på han? Jag tycker hela högtiden är jättemysig och speciellt i år när jag kommer hem till famlijen i Västerås och allt kommer bli sjukt mysigt och roligt. Men jag firar fortfarande inte Jesus död, jag firar familjen och vännerna under påsken.

Så nästa fråga, hur fan kom påskharen in i bilden? hela frågan är luddig märker jag. Luddigare än Peter Harrysson måste jag säga.

Men jag tar gärna ett ägg eller två iförsig.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-28

MAT!

Är så sjukt jäkla bakishungrig nu, tur att maten är i ugnen och snart så får man mumsa i sig kyckling, potatis och mangoraja!

Igår så var det Twisterallen på Trappan som gällde och jag var Coach över Hovets Twisterlag, resultatet? Katastrof. Alla KSM lag åkte ut i första omgången och där försvann spänningen över tävlingen. Det var iallafall en rolig dag och sedan bar det hem för att duscha och käka tacos innan det skulle bli förfest hos mig.

En kul och rolig förfest innehållandes roliga personer, Mario Cart, Goldeneye och massa rolig musik. Efter det så bar det iväg till Trappan där det var kravall som gällde och det började sjukt roligt med ett liveband som hade indieallsång. Det bjöds på Florence Valentin, The Coral, Mando Diao och massa annat skojigt. Efter så blev det nattklubb med massa konstig dans till småtimmarna.

Eftersom sommartiden slog till ikväll så stängde Trappan "bara" 02:00 och det fick bli en efterfest som ersatte istället. Gripen plan 3 blev platsen och man fick studenternas vatten i handen (fulvin). Luktade som det smakade, sjukt äckligt.

En trevlig dag på det hela måste jag säga

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-27

Lite Monty Python

 

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-26

Peter Forsberg till Västerås

Den 13e Augusti kommer kungen att beträda isen i ABB Arena Nord när hans stjärnfyllda Icebreakers möter VIK hockey och jag kommer vara garanterat på plats. Ett lag fyllt med NHL stjärnor kan man inte missa och det kan säkerligen bli en tuff utmaning för VIK.

Att se Peter Forsberg på Västeråsis igen kommer bli grymt! Senaste gången jag såg han var när MODO hälsade på VIK för ett par säsonger sen.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-26

Fantastisk bakislåt!

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-24

Du e fyfan sjuk i huvet!

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-24

Gitarrer & Bas, Trummor & Hat

Imorgon så lirar HästpojkenKlubb Republik här i Norrköping och det känns som ett måste att gå dit. Hästpojken som har slagit igenom något fruktansvärt i år med massa hits som t ex:

Hästpojken – Gitarrer & bas, trummor & hat
Hästpojken – Ett bättre djur
Hästpojken – Katarina är ett hål
Hästpojken – Jag e jag

Han kommer i för sig till Peace and Love också men kan ju vara kul att få se hur han är live. Klubb Republik brukar alltid vara riktigt kul och spela bra musik, så att gå dit känns nog givet. Förra gången det var så var det extremt kul med massa folk och tänk vilken repris det kan bli.

Bara inte Patrik får oss att svepa massa vin igen, rekommenderas inte.
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-24

Musiktips

Johnossi – What's the Point
Maskinen – Kärlek Vid Sista Ögonkastet
Glesbygd'n – Låt Det Ligga (Ve Storsien)
Hästpojken – Ett bättre djur
Markus Krunegård – E4, E18, väg 13
Weeping Willows – Broken Promise Land
Volbeat – Soulweeper
Tingsek – Mind On Hold
Thåström – Tillbaks till Trehörnsgatan
Thom Yorke – Analyse
Theodor Jensen – Bapada
Tenacious D – History
Red Hot Chili Peppers – Under The Bridge
Pato Pooh – Follow Me
Oasis – Champagne Supernova
Nick Cave & The Bad Seeds – Into My Arms
Mofeta & Jerre – Bomben
Moby – Porcelain
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-23

Man mår så konstigt

Jag vet inte riktigt vad jag känner i hjärnan och hjärtat. Jag går runt och är allmänt deprimerad hela tiden känns det som, det kan vara så att jag saknar många saker nu. Jag vill åka hem till Västerås, saknar min kära famlij och alla polare där hemma. Tänk att få komma hem och hitta på bus med brorsan eller att festa gärnet med polarna eller bara att ut och gå med morsan.

Jag saknar också sommaren, jag är trött på vintern och vill ha varmt och skönt så man kan ut och gå hela nätterna få annars kan man inte sova. Saknar också allt som har med sommaren att göra som t ex grilla, fotboll, varmt, sol. Ja precis allt det där som har med sommaren att göra, dock inte getingar och sånt äckligt skit.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-22

Mat

Sitter och taggar inför kvällen matlagning, har inte ätit nått på hela dagen så ikväll kommer det bli husmanskost för hela slanten. Det blir att koka lite potatis, steka prinskorv och, som grädden på moset, bruna bönor!

Kommer sitta fint i magsäcken. Har varit lite bakis hela dagen efter gårdagens festligheter som var sjukt kul. Tack alla!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-21

Teds samlade poetiska verk del 5

Postat i Teds samlade poetiska verk | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-20

Tråk?

Detta kan ha varit en av de segaste dagarna i mitt liv även fast den spurtade förbi på dagen. Jag vaknade klockan 12 och drog med mig Carl till stan där jag köpte en fickplunta, lite öl och lite käk tills idag. Sen stack jag till Spetsen och gjorde färdigt våran spexfilm tills morgondagens FUL-sittning.

Sen har jag bara slöat och kikat tv, ska alldeles strax ta att diska lite och fylla fickpluntan och tagga till morgondagen. Vi börjar 11 med massa "lekar" och liknande för att sedan vid 18:00 ha sittnings med käk och spex. På kvällen blir det nattklubb med massa roligheter, jag tror morgondagen blir en trevlig dag!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-19

Idrott på "hög" nivå

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-19

Burp

Postat i YouTube | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-19

10 timmar på Universitetet

Kom precis hem ifrån Universitetet efter att ha varit på vårat programs, KSM, hemvåning. Började dagen med handledningsmöte där vi fick igenom uppsatsen vi skrivigt och det kommer nog bli kanoners rakt igenom. Efteråt så satt jag och några i Hovet och redigerade lite film till vårat spex på överlämningen på söndag. Filmen kommer bli kultförklarad, nästan iallafall.

Efter det så blev det Sagan om ringen på vårat programs egna biograf med Carl och Alexander. Kul att sitta och analysera och diskutera under filmen. Vi har kommit fram till mycket spännande om de två första filmerna som t ex att haschet flödar i filmen, Frodo är en mes, Legolas är gay och att alla kvinnor borde vara i köket. Lite konstigt, lite annorlunda men så kan det bli ibland.

Nu är så jag så extremt trött och fötterna klibbar sig mot golvet nästan. Luktar inte speciellt mysigt heller, äsch man lever bara en gång.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-17

Sommarjobb sökes

Håller på och letar sommarjobb som en tok och det är typ den enda jag tänker på hela dagarna, vad f*n ska jag göra i sommar? förrutom Peace and Love då. Jag har nog sökt överallt där det går att söka känns det som. Har hunnit avverka SJ, Hemglass, ByggMax med mera.

Har ni något på laget eller nå tips? eller vart passar jag att jobba? Kommentera
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-15

Pepp Pepp PEPSI!!!... ?

Helt sjukt hur pepp man är för Peace and Love, det är min kära våningsgranne Carl som får mig så sjukt otroligt pepp för det. Bara för att jag var så pepp igår så slängde jag ihop en Spotifylista med alla band som kommer till Peace & Love.


Bara att njuta:
Peace and Love

Idag så har jag känt mig rätt "vuxen" också. Har hunnit vara i skolan och jobba med gruppen till vårat uppsatsarbete, gick hem och åt min hemmagjorda Wok som blev över sen igår. Pluggade med Alexander till våran uppsats och sedan gick jag hem och pluggade på våran skrivuppgift som vi har förutom uppsatsen.

Efter det så sökte jag lite sommarkurser och det fick bli:

1. "Att skriva för webben och interaktiva medier" via Södertörn

2. "Fotbollshistoria" via typ Umeå, kommer inte ihåg.

Sen blev det promenad med Kim och Elias och sedan blev det gym på Nautilus.

Det här måste vara det konstigaste inlägget jag gjort på bloggen, känner mig förvirrad. Gör ni?

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-14

Peace and Love 2010

Nu har jag precis köpt biljett till festivalen och det kommer bli sjukt underbart i Camp KSM. Kan det bli misslyckats? bra camp, sjukt bra band och fest, jag längtar som fan kan jag säga.

De här banden skulle jag vilja se förtillfället:

Europe
Imperial State Electric
Jay-Z
John Fogerty
Mando Diao
The Ark
The Hives
The Kooks
Them Crooked Vultures
Helt Off
Hästpojken
Markus Krunegård
[ingenting]
Andreas Grega
Chords
Nikola Sarcevic


Har precis gjort en spellista med alla band som ska uppträda och har en känsla att den här listan kommer utvecklas rejält fram till festivalens början.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-13

100 Höjdare levererar

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-12

idiotjävel

Läste nyss på Sportbladet att man äntligen gett ut namnet på den allsvenska fotbollsspelaren som våldtagit en 18 årig sovande tjej på en efterfest. Det var ingen skräll, det var Yannick Bapupa.

Talangen kom till Djurgården, 2002, från hemlandet Kongo och visade direkt framfötterna och blev en av Allsvenskans tekniskastjärnor. 2002 och 2003 så vann Yannick SM guld med Djurgården och sedan bär det av till Åtvidaberg och Gefle IF. I Gefle så började privatlivet rubbas för kongolesen, Den 24 juli 2007 dömdes Bapupa för misshandel, olaga frihetsberövande och olaga hot av Gävle tingsrätt och den som anmälde var Bapupas hustru.

Efter att ha kommit tillbaka från det privata missödet så började karriären att stiga igen och inför säsongen 2010 så skrev Babupa på för toppklubben Kalmar FF. Men nu är alltså han dömd till två års fängelse och karriären borde vara över med all rätt. Alla får göra ett misstag men att göra två grova misstag är hela katastrof. Jag hoppas han blir våldtagen i duschen i fängelset, svin!

Läs hela artikeln på:
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/sverige/allsvenskan/article6765978.ab
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-12

Fredag

Så vad kommer den här helgen att innehålla tro? det är nog en fråga som alla ställer sig på fredagen och kanske redan tidigare i veckan. Helgen har blivit ett slags helgon som alla ser upp till känns det som, nästan iallafall.  Så här kommer min helg att se ut, Jippie!

Fredag:
Gym på Nautilus
Filma med nya Hovet
Lite plugg
Studentbion på Trappan

Lördag:
Lite plugg
Systembolaget
25 årsfest hos Lina

Söndag:
Bakis
Plugg
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-10

Finlandsvenskeri

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-09

Usch!

Kom nyss fram till att det fulaste i som finns i hela världen är alla "S-ljud". Det är så sjukt jävla fult att jag knappt kan koncentrera mig ibland på vad folk säger för det är så extremt fult. Det som gör lätet så sjukt enormt jävla fult är för att det blir som ett litet surrande och jag vill bara ta bort det ur talspråket. Alla andra ord klingar fint förutom det äckligt till läte.

usch!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-09

Play

Har missat en del tvprogram jag måste se ikapp, tack att ni finns alla playsidor. Först ska jag se På Spåret och sen blir det att kika igenom Boston Tea Party. Annars är det fullt upp idag, ska ha gruppmöte och sedan hovetmöte och sända radio. Hur ska det gå ihop?
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-05

Ny kategori

Nyhet här på bloggen igen! Alla mina favorit YouTubeklipp kommer komma upp här så fort jag hittar något nytt. Det har varit lite musik och komediklipp här tidigare och de blir flyttade till YouTube fliken till höger. Här är senaste inslaget, Super Mario - vad hände sen?

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-04

Fniss

Måste bara fortsätta att lägga in favoritklipp. Underbart!

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-04

Teds samlade poetiska verk del 4

Postat i Teds samlade poetiska verk | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-04

Så jävla bra!

Lyssna och njut! Jag avnjuter en Whiskey undertiden också

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-04

Nu har man varit på systemet

Överraskningen som skulle komma på min födelsedag har blivit lite försenad och det tackar jag för mina härliga polare för. I tisdagskväll så blev jag överraskningsfirad på Världens Bar i Norrköping och jag blev totalt chokad måste jag säga, de bjöd på Öl och Jäger och var en fantastisk kväll. Tack alla!

På eftermiddagen på födelsedagen så fick jag till systemet där jag gjorde min första storhandling, 460: -, och det blev Whiskey, Skumpa, Öl och Vin. Fantastiskt skönt att få köpa själv och inte behöva störa andra på deras fredagar.

Jag känner mig lite halvkrasslig och det känns inte bra, måste vara pigg till helgen då jag ska hem till Västerås igen. Sen vill jag vara pigg nästa vecka också då det är fokus på vårat uppsatsskrivande.

Nu ska jag dock kika på Basil Mus och käka tortellini!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-01

Snart födelsedag

Imorgon är den stora dagen man väntat länge på, den dagen man fyller 20. Ska bli otroligt kul och framförallt riktigt skönt att äntligen kunna ta sig till systemet och välja sin fin whiskey själv. Just nu är jag bara så extremt trött, efter en helg med flytt och party så brukar man vara det. Ska strax lira lite Zelda tror jag men måste första kolla upp försäkringen och bostadsbidraget.

Imorrn kommer en liten överasskning här på bloggen!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Kategorier

5 Senaste Posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.