2010-03-28

MAT!

Är så sjukt jäkla bakishungrig nu, tur att maten är i ugnen och snart så får man mumsa i sig kyckling, potatis och mangoraja!

Igår så var det Twisterallen på Trappan som gällde och jag var Coach över Hovets Twisterlag, resultatet? Katastrof. Alla KSM lag åkte ut i första omgången och där försvann spänningen över tävlingen. Det var iallafall en rolig dag och sedan bar det hem för att duscha och käka tacos innan det skulle bli förfest hos mig.

En kul och rolig förfest innehållandes roliga personer, Mario Cart, Goldeneye och massa rolig musik. Efter det så bar det iväg till Trappan där det var kravall som gällde och det började sjukt roligt med ett liveband som hade indieallsång. Det bjöds på Florence Valentin, The Coral, Mando Diao och massa annat skojigt. Efter så blev det nattklubb med massa konstig dans till småtimmarna.

Eftersom sommartiden slog till ikväll så stängde Trappan "bara" 02:00 och det fick bli en efterfest som ersatte istället. Gripen plan 3 blev platsen och man fick studenternas vatten i handen (fulvin). Luktade som det smakade, sjukt äckligt.

En trevlig dag på det hela måste jag säga

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Kategorier

5 Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.