2010-02-28

Gripen!

Nu sitter jag på mitt nya rum på Gripen och trivs redan som fisken i handsek. Nu ska jag spela N64 med Carl, YEAH!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-27

Klassiker

Vem kommer inte ihåg den här klassikern? Förresten, ett riktigt bra år! :)

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-27

Musiktips

Nu när man sitter hemma en fredag så vill jag bjuda alla där ute på lite musiktips, OBS väldigt blandad musik.

Andreas Grega – Ta vad du vill
Babian – Babian
Bob Dylan – Like A Rolling Stone
Broder Daniel – When We Were Winning (Long Version)
CunninLynguists – Nothing But Strangeness
Damien Rice – Cannonball
Deadmau5 – The Reward Is Cheese (Vs.Jelo)
Embee – Upside Down
Embee – Desire To Be Free
Embee – Four Years Of Silence
Familjen – Huvudet I Sanden
Foo Fighters – Times Like These
Guns N' Roses – Knockin' On Heaven's Door - Live Version
Hästpojken – Gitarrer & bas, trummor & hat
Johnossi – What's the Point
Laakso – Norrköping
Lars Winnerbäck – Tvivel - Live Sentrum Scene Oslo 5 september 08
Lodger – I Love Death
Looptroop – Night Train
Looptroop – Heavy Rains
Maskinen – Nr 1
Mustasch – Double Nature
Mötley Crüe – Don't Go Away Mad (Just Go Away) - International
Oasis – Live Forever
Osten Af Mozzarella – Commodore 64
Pihlis + Moneybrother – Alla längtar någon annanstans
Promoe – Lullabies To Myself
Queen – Under Pressure
Rooney – When Did Your Heart Go Missing?
Sahara Hotnights – Rockaway Beach
The Killers – Mr. Brightside - Jacques Lu Cont's Thin White Duke Mix
The Plan – Mon Amour (Alternative Single Mix)
Them Crooked Vultures – New Fang
Thåström – Släpp aldrig in dom
Tom Waits – Downtown Train
Volbeat – I Only Wanna Be With You
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-26

Flytt och Bakis

Igår var en riktig kanon kväll innehållandes lite vin, lite öl och annat smått och gott. Vi började förfesta hos Kim på DK och det var mycket bra musik, trevliga personer - ja en helt lyckad förfest i klarspråk. Sedan drog vi vidare till Hugo där det var Klubb Republik som körde och det var riktigt lyckat. Alla var på precis rätt nivå och kvällen innehöll nog allt.

Om någon timme så ska jag gå till Studentbo för att hämta mina nya nycklar till min nya lägenhet på Gripen. Ska bli riktigt underbart att flytta, även fast jag har bott riktigt bra på DK. Behöver lite ombyte då jag inte trivs riktigt på DK, kan bero på att alla förtillfället ser min nakna rygg genom mitt fönster.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-25

Kan vara det roligaste svenska komediklippet

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-23

Swicsh

Ja så har det låtit idag, tiden har bara öst på hela dagen. Jag vaknade klocka 14:00 och insåg att jag sovit bort hela dagen så skyndade mig till gymmet. Blev ett hyfsat hårt pass och det var så underbart jäkla skönt, sen varvade jag ner med en timmes promenad med Alexander. Var riktigt mysigt att gå runt "strömmen" i Norrköping, rekomenderas starkt.

Sen har jag lirat lite Nintendo 64 och går riktigt bra på Zelda nu, ska lira lite strax tror jag. Kom nyss hem från radion då det var dags för Versus igen, var Brasilien vs. Kanada och var inte intressant battle mellan Ole och Arash.

Om en vecka fyller jag 20 för övrigt! SKÅÅL!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-22

Kiwifågelsanalys av Tre Kronor

Ni som följt den här bloggen ett tag vet att Kiwifåglar brukar dyka upp ibland men de har somnat till ett tag, tyvärr. Men nu är de tillbaka och först ut av allt är Tre Kronor som ska få känna på pipandet i öronen. Detta gäller spelarna och tränaren Bengt Åke Gustafsson, bästa man kan få är 5 kiwifåglar och sämst 0.

KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel

Henrik Lundqvist
Daniel Alfredsson
Nicklas Bäckström
Niklas Kronwall

KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel

Loui Eriksson
Mattias Öhlund
Daniel Sedin
Henrik Sedin
Fredrik Modin
Johan Franzén

Kiwifågel
KiwifågelKiwifågel

Nicklas Lidström

Henrik Zetterberg
Magnus Johansson
Henrik Tallinder
Douglas Murray
Bengt Åke Gustafsson (Coach)

KiwifågelKiwifågel

Jonas Gustavsson
Peter Forsberg
Johnny Oduya
Samuel Påhlsson
Tobias Enström

Kiwifågel

Patric Hörnqvist
Mattias Weinhandl

Obs: Stefan Liv har inte fått spela någonting så han näms inte i betygsskalan.

Kommentar: Inga spelare har varit jättedåliga men vissa spelare måste börja hitta rätt nu, nästa match är i slutspelet och då ska alla spelare vara på topp och göra sitt jobb. De som 1 kiwifågel var Patric Hörnqvist och Mattias Weinhandl som båda varit sådär i öppningen på turneringen, de är här för att göra mål men varit ont om det än så långe. De som imponerat mest är de tveksamma spelarna Fredrik Modin och Magnus Johansson som gjort toppenmatcher så här långt, imponerade! Andra som imponerat är Loui Eriksson, Johan Franzen, Henrik Lundqvist, Daniel Alfredsson, Nicklas Bäckström och Niklas Kronwall.

När man inte trodde spelarna kunde bli bättre så klev de fram, Alfredsson spelar sin livs hockey samtidigt som den unga Loui Eriksson gör mål på mål. Nicklas Bäckström tar sitt ansvar och är den offensiva kreatören, hockeygodisvarning varje gång han spelar. Franzén och Kronwall har nyss varit skadade men det märks verkligen inte på planen, kämpaglöd och borde ha mer speltid. Henrik "The King" Lundqvist imponerar i målet och ser ovanligt lugn ut i målet, det märks att han blivit äldre och framför allt bättre!

Nu laddar vi om till Kvartsfinalen!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-22

Tre Kronor analysen

Tänkte bjuda på lite tankar och analysera lite om de två första matcherna som Tre Kronor gjort i turneringen så hår långt. Kommer vara allt från hur spelarna har presterat och hur man kan få de ännu bättre.

Det första man måste få säga är att Sverige har ju ett oändligt sparkapital kvar att utnyttja. Bengt Åke spelar sin demokratihockey och alla spelar ungefär lika mycket. Det blir det nog ändring på till nästa match som är mot Finland och då tror jag det blir helt annorlunda, då kommer det toppas rejält. Nicklas Lidström kommer få spela ca 25 minuter, och mer spelare som säkert kommer toppas är: Henrik & Daniel Sedin, Daniel Alfredsson, Niclas Bäckström, Peter Forsberg, Henrik Zetterberg, Johan Franzen och backarna Nicklas Lidström, Niklas Kronwall & Douglas Murray. Bättre spelare under rätt omständigheter på plan vilket kommer bli ett jättelyft för alla.

Den bästa kedjan så här långt i turneringen är fjärdekedjan innehållandes Fredrik Modin, Samuel Påhlsson och Johan Franzén. Det skapar väldig problematik för Bengt Åke att ta ut laget, kan man verkligen ha en av NHLs största målskyttar i en svensk fjärdekedja? Svaret är nej, även fast vi inte har så många alternativ i dagsläget. Dock måste kedjorna ändras om för man märker att vissa spelare inte trivs med varandra och liknande. Därför skulle jag sätta ihop de här kedjorna om jag var coach över Tre Kronor.

Henrik Lundqvist (Jonas Gustavsson)

Daniel Sedin - Henrik Sedin - Johan Franzén
Nicklas Lidström - Niklas Kronwall

Peter Forsberg – Henrik Zetterberg – Loui Eriksson
Douglas Murray - Johnny Oduya

Daniel Alfredsson – Nicklas Bäckström - Patrik Hörnqvist
Magnus Johansson - Henrik Tallinder

Mattias Weinhandl – Samuel Påhlsson – Fredrik Modin
Mattias Öhlund - Tobias Enström

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-20

Svensk vinst i natt

http://www.dn.se/polopoly_fs/1.989018.1257455922!images/3993778055.jpg

Igår natt så spelade Tre Kronor sin andra match i OS och vann efter många om och men med 4-2 efter att Tre Kronor gjort en sådär match mot ett Vitryssland som har gått framåt i utvecklingen. Vitryssland har alltid varit en blåbärsnation inom hockeyn har på senare år utvecklats rejält. Min teori kring detta är KHL:s intåg i hockeyvärlden. Vitryssland har hela 14 spelare i ryska superligan och tre NHL spelare i truppen, vilket jag tror har gjort Vitryssland till en starkare hockeynation. Man är vana att spela tuffa matcher och kan nu utmana storlagen på ett helt annat sätt än tidigare. Dock borde Sverige dominera men det gjorde man inte och det blev en jämn match.

Några av anledningarna var Bengt Åkes demokratihockey, alla ska spela lika mycket och få känna sig delaktiga. Ett exempel på detta var när ”BÅG” plockade in den offensivt skickliga Nicklas Bäckström att lira boxplay och ett mål kom direkt i baken. Kom igen nu ”BÅG”, rätt spelare på rätt situation på isen, inget slarv nu.

Under matchen tyckte jag att det fanns tre spelare som imponerade mest av alla, två forwards och en offensiv back. Bäst av alla var Daniel Alfredsson med sina två mål och allt glöd han spred på isen. Han var alltid först hem, först i anfall, tacklades och snurrade upp sina motståndare. Hockeygodis!

Näst bäst av alla tyckte jag faktiskt att Linköpingsspelaren Magnus Johansson var. Många var tveksamma innan turneringen om han verkligen platsade i truppen och det visade han inatt. En magisk assist till Alfredssons första kasse, härlig spelkänsla och magisk puckbehandling. Vår bästa offensiva back för tillfället.

Tredje bäst var också en annan spelare som var extremt tveksam innan turneringen, Fredrik Modin. Imponerade i närkampsspelet, bra puckbehandling, inte ett felbeslut och gör alltid sitt jobb på plan. Fantastiskt att se Modin i den här rollen, kan bli nyttigt framåt i turneringen.

Någon som inte imponerade var Jonas ”Monstret” Gustavsson i målet. Varierade jätteräddningar med jätte billiga returer ala Johan Thalberg. Tur att vi har Henke Lundqvist i målet, annars hade OS sätt riktigt jäkla tufft ut.

Mer OS kommer imorron!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-20

Svensk vinst i natt

http://figureskate2008hb.svt.se/content/1/c8/01/54/35/46/trekronor411.jpg
Igår natt så spelade Tre Kronor sin andra match i OS och vann efter många om och men med 4-2 efter att Tre Kronor gjort en sådär match mot ett Vitryssland som har gått framåt i utvecklingen. Vitryssland har alltid varit en blåbärsnation inom hockeyn har på senare år utvecklats rejält. Min teori kring detta är KHL:s intåg i hockeyvärlden. Vitryssland har hela 14 spelare i ryska superligan och tre NHL spelare i truppen, vilket jag tror har gjort Vitryssland till en starkare hockeynation. Man är vana att spela tuffa matcher och kan nu utmana storlagen på ett helt annat sätt än tidigare. Dock borde Sverige dominera men det gjorde man inte och det blev en jämn match.
Några av anledningarna var Bengt Åkes demokratihockey, alla ska spela lika mycket och få känna sig delaktiga. Ett exempel på detta var när ”BÅG” plockade in den offensivt skickliga Nicklas Bäckström att lira boxplay och ett mål kom direkt i baken. Kom igen nu ”BÅG”, rätt spelare på rätt situation på isen, inget slarv nu.

Under matchen tyckte jag att det fanns tre spelare som imponerade mest av alla, två forwards och en offensiv back. Bäst av alla var Daniel Alfredsson med sina två mål och allt glöd han spred på isen. Han var alltid först hem, först i anfall, tacklades och snurrade upp sina motståndare. Hockeygodis!

Näst bäst av alla tyckte jag faktiskt att Linköpingsspelaren Magnus Johansson var. Många var tveksamma innan turneringen om han verkligen platsade i truppen och det visade han inatt. En magisk assist till Alfredssons första kasse, härlig spelkänsla och magisk puckbehandling. Vår bästa offensiva back för tillfället.

Tredje bäst var också en annan spelare som var extremt tveksam innan turneringen, Fredrik Modin. Imponerade i närkampsspelet, bra puckbehandling, inte ett felbeslut och gör alltid sitt jobb på plan. Fantastiskt att se Modin i den här rollen, kan bli nyttigt framåt i turneringen.

Någon som inte imponerade var Jonas ”Monstret” Gustavsson i målet. Varierade jätteräddningar med jätte billiga returer ala Johan Thalberg. Tur att vi har Henke Lundqvist i målet, annars hade OS sätt riktigt jäkla tufft ut.

Mer OS kommer imorron!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-20

Svensk vinst i natt

Igår natt så spelade Tre Kronor sin andra match i OS och vann efter många om och men med 4-2 efter att Tre Kronor gjort en sådär match mot ett Vitryssland som har gått framåt i utvecklingen. Vitryssland har alltid varit en blåbärsnation inom hockeyn har på senare år utvecklats rejält. Min teori kring detta är KHL:s intåg i hockeyvärlden. Vitryssland har hela 14 spelare i ryska superligan och tre NHL spelare i truppen, vilket jag tror har gjort Vitryssland till en starkare hockeynation. Man är vana att spela tuffa matcher och kan nu utmana storlagen på ett helt annat sätt än tidigare. Dock borde Sverige dominera men det gjorde man inte och det blev en jämn match.

Några av anledningarna var Bengt Åkes demokratihockey, alla ska spela lika mycket och få känna sig delaktiga. Ett exempel på detta var när ”BÅG” plockade in den offensivt skickliga Nicklas Bäckström att lira power play och ett mål kom direkt i baken. Kom igen nu ”BÅG”, rätt spelare på rätt situation på isen, inget slarv nu.

Under matchen tyckte jag att det fanns tre spelare som imponerade mest av alla, två forwards och en offensiv back. Bäst av alla var Daniel Alfredsson med sina två mål och allt glöd han spred på isen. Han var alltid först hem, först i anfall, tacklades och snurrade upp sina motståndare. Hockeygodis!

Näst bäst av alla tyckte jag faktiskt att Linköpingsspelaren Magnus Johansson var. Många var tveksamma innan turneringen om han verkligen platsade i truppen och det visade han inatt. En magisk assist till Alfredssons första kasse, härlig spelkänsla och magisk puckbehandling. Vår bästa offensiva back för tillfället.

Tredje bäst var också en annan spelare som var extremt tveksam innan turneringen, Fredrik Modin. Imponerade i närkampsspelet, bra puckbehandling, inte ett felbeslut och gör alltid sitt jobb på plan. Fantastiskt att se Modin i den här rollen, kan bli nyttigt framåt i turneringen.

Någon som inte imponerade var Jonas ”Monstret” Gustavsson i målet. Varierade jätteräddningar med jätte billiga returer ala Johan Thalberg. Tur att vi har Henke Lundqvist i målet, annars hade OS sätt riktigt jäkla tufft ut.

Mer OS kommer imorron!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-19

Nintendo 64

Idag så gick jag och hämtade mitt nyinköpta Nintendo 64 på posten. Jag kallar det ett klipp och känns otroligt kul att nu kunna lira Mario Kart, Super Mario, Zelda, Goldeneye och de andra godbitarna igen. När man inte trodde det kunde bli bättre så har man en Kung, ölen, brevid sig och Tre Kronor lirar igen om några timmar. Underbart!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-18

En dag på jobbet för Tre Kronor

Imorse så vann Tre Kronor sin första match i hockeyturneringen under OS 2010. Tyskland som ställde upp med köttmur på blålinjen och körde styrspel under hela matchen, effektivt javisst. Sverige spelade som en träningsmatch och lät alla få spela t ex Lidas körde nästan 10 minuter mindre än i vanliga fall i Detriot. Sverige har minst två växlar kvar att dra igång och jag tror detta blir riktigt bra.

Bästa spelare igår var Bäckström, Kronwall, Alfredsson, Henke Lundqvist och kungen Peter Forsberg. Tyckte kedjorna gick sådär och de behöver nog någon match till för att få ordning på spelet. Nästa match mot Vitryssland blir säkerligen som mot Tyskland med matchen mot Finland på måndag kommer bli något speciellt. Jag längtar redan!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-18

Bedöm själva

Fick kritik för min sågning av Bruno K Öijer, nu har ni chansen själva? Klippet nedan är från Thåströmkonserten i Linköping jag tycker fortfarande det är katastrof. Ingen fantasi, ingen utstrålning och inte den bästa rösten direkt. Men han har säkert gjort nått annat bra, hoppas jag.

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-17

Laddningar inför Hockeyn har börjat

När jag kom hem från Universitetet så lade jag mig i sängen och slaggade i typ 3 timmar för att orka med ikväll då Tre Kronor gör entre i hockeyturneringen. På andra sidan blå står ett taggat och kaxigt Tyskland som faktiskt kan ge Sverige en match ikväll. Man har 6 stycken NHL spelare och sedan är resten av spelarna från den lokala ligan DEL. Några av stjärnorna är: Christian Ehrhoff, Vancouver Canucks och Marco Sturm, Boston Bruins. Jag tror det slutar med svensk storseger med siffrorna 6-1.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-16

Kedjorna klara!

Sportbladet avslöjade kedjorna till Hockeylandslagets match mot Tyskland imorrn natt och dem ser man nedan. Laget ser fruktansvärt bra ut om jag får säga det! skulle gärna haft Franzen med Bäckström och Alfredsson men tror aldrig att Loui Eriksson skulle kunna ta platsen i fjärde kedjan lika bra. Vi behöver starta Franzen där även fast hans målsinne kan vara bland det största i laget. Den kedjan som kommer bli mest intressant är andra kedjan med stjärnorna Peter Forsberg, Henrik Zetterberg och den unga målgöraren Patrik Hörnqvist. Där kommer det snurras, kämpas, dansas ja det kan hända precis vad som helst med de herrarna på isen. Jag ser fram emot matchen mot Tyskland!

Första Femman:
22
) Daniel Sedin– 20) Henrik Sedin – 80) Mattias Weinhandl
2) Mattias Öhlund – 39) Tobias Enström

Andra Femman:
21)
Peter Forsberg – 40) Henrik Zetterberg – 27) Patrik Hörnqvist
5)
Nicklas Lidström – 55) Nicklas Kronwall

Tredje Femman:
91)
Loui Eriksson – 19) Nicklas Bäckström – 11) Daniel Alfredsson
10)
Henrik Tallinder – 6) Magnus Johansson

Fjärde Femman:
93)
Johan Franzén – 26) Samuel Påhlsson – 33) Fredrik Modin
3)
Douglas Murray – 29) Johnny Oduya

Målvakter:
30) Henrik Lundqvist 1) Stefan Liv 50) Jonas Gustavsson

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-16

SOPA!

Kikar curlingen nu på Kunskapskanalen och Sverige leder över självaste Great Britain. Det ser oförtjänt bra ut för svenskarna som imponerar måste jag säga, dock saknas Peja Lindholms skrik och ansikte i rutan. Men dessa nykommlingar gör det bra och trycker tillbaka världsmästarna från öarna.

Nu ska jag iväg och sända radio, Studentradion.nu klockan 21 är det som gäller!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-16

Twitter

Idag så hade vi två föreläsningar på schemat, 10-12 & 13-15. Den på förmiddagen var rätt seg och tyckte att den borde ha kommit i höstas istället men så kan det bli ibland. Den på eftermiddagen var däremot en av toppföreläsningarna på KSM. Budskapet i den var ungefär: Använd Twitter annars fuck off. Mark Media gick igenom hur nya digitaliserade världen ser ut och lite i framtiden, var ruggigt intressant och kul.

Jag har haft min Twitter i några år nu men pushar för den lite extra i med föreläsningen: http://twitter.com/bowlted
Postat i Vardagslunken | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-15

Tröttheten är ett faktum

Är så jäkla trött att det är helt sjukt då jag inte kunde sova igår natt så somnade imorse vid 05:00 och 5 timmars sömn senare så var det bara att gå upp och fixa sig till Universitetet. Vi satt i nya grupperna idag och gjorde våran idébeskrivning som jag tror kommer bli asbra! Efter det gick jag hem och typ somnade och om drygt en timme så är det dags för gymmet.

Kommer inte orka nått, vill bara sova.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-14

Snart så!

Detta är ett litet smakprov inför Embees skivsläpp i slutet på månaden, jag längtar verkligen efter ljudet i brevlådan när skivan trillar ner. Tror den kommer vara underbart bra! I klippet här under så är det en akustisk version av hans nya låt 'Upside Down'. Embee lirar trummor, Maia Hirasawa sjunger och Jerre, från Mofeta & Jerre, spelat gitarr.

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-14

Riktigt skön helg!

Nu har Jocke och Edde lämnat Norrköping och nu sitter man i sin ensamhet i mitt nystädade rum. Har varit en kanon helg och allt har varit toppen och sjukt festligt. Höjdpunkterna var lätt Thåström/Johnossi och alla sköna samtal som bara vi kan ha. Det största skämtet på hela helgen var när Bruno K. Öijer kom upp på scen i 10 minuter och skrek en dikt typ, kan ha varit det sämsta jag sätt på en scen någonsin.

Jäkligt synd att Filip & Fredrik åkte ut På Spåret också, hade gärna sätt de en gång till i finalen. Nu får man se Birros skäggstubb en gång till istället, det får väl duga men han är inte värd det.
Postat i Vardagslunken | Comment (4) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-13

Ted poetiska verk del 3

Postat i Teds samlade poetiska verk | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-11

Västeråsare på gång

I eftermiddag rullar två glada, festsugna Västeråsare in på centralstationen i Norrköping då det vankas en helg med Thåström, Johnossi, Rockölspel, Fest och andra urspårningar. Ska bli grymt kul att få hänga en helg med Jocke och Edde, nu har jag chans att gå upp i ledning i bloggkampen igen fast med Jocke brevid mig. Ska bli kul att se hans min när min rad går in.

Vaknade tidigt idag för att fixa lite i lägenheten, har diskat och städat hela morgonen. Nu ska jag fortsätta med det också, Heppåre!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-10

Internetkvällen

Oj vad mycket kring internet jag har gjort ikväll. Började med att köpa Spotify Premium och sedan uppdatera min Iphone, tog lite tid kan jag säga. Mitt i allt så försvann alla kontakter på telefonen också så det har varit en strulig kväll. Nu ska jag städa och diska, roligt? Nej!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-10

Låttips

Looptroop - Night Train

Bästa låten förtillfället, när jag hör den här vill jag bara sitta i en bastu med trevligt sällskap och en kall öl i handen
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-09

Bästa videon finns på mammas gata

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-08

Helgens snedsteg

Helgens största snedsteg var tipsomgången, mitt största system hittils i bloggkampen sprack helt och fick bara 8 rätt medans den gamla räven Jocke prickade in 10an och gick ikapp poängmässigt och fick övertag även snittet. Blir revansch i helgen kan jag säga.

Resultat efter omgång 6:

Ted: 8 - Snitt: 9,33
Jocke: 8 - Snitt: 9,5

Postat i Bloggkampen/Stryktipstävlingen | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-08

Helgens snedsteg

Helgens största snedsteg var tipsomgången, mitt största system hittils i bloggkampen sprack helt och fick bara 8 rätt medans den gamla räven Jocke prickade in 10an och gick ikapp poängmässigt och fick övertag även snittet. Blir revansch i helgen kan jag säga.

Resultat efter omgång 6:

Ted: 8 - Snitt: 9,33
Jocke: 8 - Snitt: 9,5

Postat i Bloggkampen/Stryktipstävlingen | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-08

Mycket att tänka på

har inte blivit så mycket bloggande på sistonde och det beror mycket på att vi har mycket i skolan nu och att jag testar ett nytt kostprogram! Jag kommer skriva utförligare om det inom kort som presenterar vad det är och varför jag kör det.

Nu ska jag däremot gå och spela lite Risk med folk i klassen, jävlar vad land jag kommer plocka in ikväll känner jag!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-08

Kan vara bland de roligaste jag har sett

Hittade det roligaste klippet på länge, snacka om bortblåst.

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-07

Vad har hänt med örat?

Mitt vänsteröra är så jäkla mysko så det är helt sjukt, ha varit likadant i typ en månad. Känns som att trumhinnan sitter på fel plats, det knäpper om trumhinnan och det rinner sjukt mycket efter jag duschat eller badat. Ska åka ut till Lasse om en kvart så ska han kolla på det, hoppas verkligen det är nått naturligt som går över om någon dag. Orkar inte med penicillin eller nått annat sånt tjafs för i helgen kommer ju Jocke och Edde över till mig i Norrköping och då ska man må prima.

Annars så en trevlig kväll igår och underbart väder idag! Solen lyser som en stor glödlampa mitt på den blåa himmlen. För att toppa detta så har jag nyss ätat mammas hemmalagade pannbiff!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-06

Ja då ses vi på lördag!

Ny vecka och ny tips och omgång i bloggkampen. Förra veckan slutade det lika mellan Jocke och mig, fast det gör det inte den här omgången. Jag känner på mig att jag vinner över Jocke då han inte koncentrerat sig på uppgiften utan var på konsert med Thåström igår.

Vill också tilläga att morfar är med och sponsrar tipset idag, skönt med lite uppbackning ibland!

Teds Tips:
1. Manchester U - Portsmouth
1
2. Bolton - Fulham
1X2
3. Burnley - West Ham
1X2
4. Hull - Manchester C
2
5. Stoke - Blackburn
1X
6. Sunderland - Wigan
1X
7. Ipswich - Middlesbrough 1
8. Plymouth - West Bromwich
2
9. Barnsley - Watford
1X
10. Blackpool - Leicester
1
11. Bristol City - Coventry
1
12. Nottingham - Sheffield W
1
13. Scunthorp - Crystal Palace
1X

144 kr, 2 hela och 4 halvgarderingar
Postat i Bloggkampen/Stryktipstävlingen | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-05

Festis

Nu sitter man hemma i sitt kära "pojkrum" igen och bara njuter av att ha allt serverat för sig. Fick skjuts från tåget hem, fick mat, slapp diska, fick öl, gratis hockey (Tack Anton!) och en trevlig På Spåret kväll med familjen. Dock så känner jag att en fredag borde vara party och ha det kul med kompisar. Men skönt att ta det lugnt ibland ändå, fick ju iallafall se VIK krossa Växjö med hela 7-2 i ABB Arena. Hur f*n gick det till?

Kvällens På Spåret imponerade också, dock väldigt besviken att jag inte tog ordvitsen om Jerusalem, Ger-USA-Lem. Kul att få se kungen Foppa i tv också, mer sånt till folket.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-05

Västerås, här kommer jag

Om 1,45 timmar så sitter jag förhoppningsvis på tåget tillbaka till Västerås igen, ska bli otroligt mysigt och skönt att komma hem-hem igen. Ser fram emot en rolig, mysig och skön helg, har inget inplanerat förrutom hockeyn ikväll. En spännande match mellan VIK och Växjö, tror det blir sudden i matchen.

Hoppas också tågen går som de ska idag, orkar inte med buss, förseningar eller annat skit. Vill bara gå och sätta mig på min plats, njuta av min bok eller eventuellt lite surfande på datorn. Vill ni hitta på nått i helgen? skrik till!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-04

Husmanskost

Ett av svenska språkets finasta ord måste jag säga, att ett ord kan vara så förknippat med så god och nyttig mat. Pannbiff med Lök, Köttfärslimpa, Skomakarlåda, Kålpudding, Lövbiff, Dillkött och Järpar. Ja ni hör ju hur mycket gott det finns inom det ordet!

Håller på och tillagar min husmanskost nu, Falukorv, Bruna Bönor och Potatis.

Bon Appétit!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-04

Tidig morgon

Imorse så hade vi föreläsning klockan 08:15 och det handlade om det otroligt spännande ämnet fotnötter, ja det låter inte så jäkla kul men det var det faktiskt. Mikael Godhe som hade hand om förläsningen bjöd på sig själv flera gånger och drog härligt ironiska skämt imellanåt, det gillas skarpt. Efter lektionen har jag städat och börjar packa lite inför morgondagens resa till Västerås, nu ska jag dock laga lite mat.

Har dock inget roligt hemma att laga, blir typ köttbullar och makaroner. Hur charmigt är det?
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-04

Plugg Plugg

Den här dagen har varit en av de längsta någonsin, först upp tidigt för att slänga in tvätt i tvättmaskinen. Sen dra till gymmet och var hemma igen vid 11:00. Sen har resten av dagen gått ut på att fota en halvtimme med Adam och sedan sitta vid datorn och muggla. Under den där halvtimmen hann jag halka så en knapp på mina byxor typ explodera, fick sjukt ont i arslet för er som ville veta det. Har även läst lite texter ikväll och ska göra det nu innan jag lägga mig också, vill verkligen ha helg nu.

VIK vann förövrigt borta mot Bofors idag med 7-3, hur f*n gick det till? Kan det vara dags för islossning nu? typ 50 omgångar försent. Men skönt att spöa dessa Närkebor iallafall.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-02

Kycklingcurry

Idag på lunchen så blev det lite av en flashbacklunch med en Kycklingcurrypasta. Det var en typiskt rätt på Gideonsbergsskolan som man fick rätt ofta och som nästan alltid smakade lika gott, så när den fanns på menyn idag så var det bara att köra. Förövrigt en trevlig lunch med mycket snack om förr i tiden med Kim, Elias, Ole, Patrik, Elinor och Nathalie.

Såg också Alexander Bard idag på Universitetet. han hade någon politisk föreläsning vid 12 som lät intressant, men skippade shortsnissen för en längre lunch istället.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-01

Klubb Solid imponerar!

DJ Sulo och Cosmic, föredetta medlem av Looptroop, är onsdagskungarna när deras klubbkväll Klubb Solid brukar utspela sig på Pluto i Västerås. Nu la de upp sin senaste klubbkvällsmixtape på nätet och helt underbar att lyssna på, 194 minuters HipHop, Urban och Dancehall.

Njut av denna spelning för det gör jag!

http://bit.ly/a6JgD9
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-01

Thåström & Johnossi

Bara att börja tagga den 12 februari så drar vi ett gång från Norrköping/Västerås för att se Thåström och Johnossi i Linköpings Sporthall, kommer bli sjukt bra! Bara det att ett så pass känt band som Johnossi är förband till legenden Thåström är stort, riktigt stort.

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-01

Taggning för Gripen

Hjälpte Alexander att flytta en soffa idag från Myrorna till hans nya lägenhet på Gripen plan 5, samma våning som jag kommer flytta in på 1 Mars. Gick då in en sväng i mitt kök och fick se en skymt av min lägenhet då personen där började flytta ut sina grejer. Såg bra ut och stort, även fast det bara är 1 kvm större än min nuvarande lägenhet på Dalkarln.

Köket värkade också sjukt mysigt och trevligt, det blir nog bra! Har lite inredningsförslag också, kan bli mums!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-02-01

Ny morgon

Måndag igen, helgen gick så sjukt jävla snabbt med bara roligheter. Ska ta en liten sammanfattning av helgen:

  • Fredagskvällen började med att jag, Kim, Ole och Amanda drog på Bio eller rättare sagt Sherlock Holmes. En bra film som imponerade mest i slutet. Efter filmen drog vi vidare för att käka och ta något smarrigt att dricka, vi började på Trappan och avslutade på Världens Bar. Åt Kycklingspett med Ris och Mango-Currysås, var fantastsikt gott och några öl och en virre på det så var kvällen avslutad där.
  • Lördagen började tidigt vid ungefär 10:00 och ett besök till Nautilus då det var dags att pumpa på gymmet igen. Höll på ungefär en timme och sjukt skönt att få gymma av sig lite. Efter gymmet så drog man hem och duschade, städade badrummet, käkade och diskade så man kunde börja tagga till Vinterkravalle-N och den Legendariska Förfesten på Gripen. Förfesten var underbart kul med mycket folk och roliga gyckel, våra gyckel gick sådär men vi är nöjda ändå. Det är inte nu vi ska vara på topp utan i höst när alla nya nollor kommer. Det var sjukt mycket folk på kravallen sen på Trappan och vi kom sjukt tidigt så det blev lite segt efter ett tag men var kul ändå.
  • Söndagen var sjukt seg då jag vaknade vid 15:00 och det kändes så värdelöst, en hel dag bortsoven. Resten av dagen bestod av film typ, såg Men In Black hemma på eftermiddagen och sen gick jag och köpte lite mat med Ole och tog med till Mike för att kika film. Vi skulle kika Old Boy men det slutade med en Spike Lee rulle som heter Do the Right Thing. Skön rulle med många kända skådespelare i början på sina karriärer. Efter filmen kollade vi på någon serie som jag inte kommer ihåg, rätt skön var den dock.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Kategorier

5 Senaste Posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.