2009-04-30

Valborg idag

idag är det Valborg det vill säga är en partykväll så det skriker om det! Jag ska på fest med Jocke och Edde hos Sebbe så om någon vill komma så kan de ju slå en pling till mig så ska jag se om det kan lösa sig.

Sitter annars i skolan och lyssnar på Seven Nation Army nu och hör Johannes knappa på sin logg till projektarbetet. Fräscht!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-28

Barcelona stoppat

Kikade Barcelona - Chelsea idag i semifinalen i Champions League. Chelsea arbetade hårt hela matchen och Barca skapade inte mycket framåt. Barcelonas passningsspel imponerade stort men för lite i djupled för att det skulle leda till nått. Sjukt imponerad av Drogba idag, snacka en en tung anfallare med teknik.

Fatta han mot Oscar Pherson, vem skulle vinna?
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-26

Fniss

Lekfull, rolig ja en reklam som håller högklass!

Postat i YouTube | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-26

Brage borta

Imorgon så smäller det, det är bortapremiär och min seriepremiär för div 1 norra denna säsongen. VSK kommer gästa Brage från Borlänge. Ska bli kul att få se grönvitt i tävlingssammanhang igen och jag tror på en jämn match men som kommer sluta med vinst till grönvitt.

Det jag ser fram emot imorgon är:

1. Se hur Vadim Jevtusjenko och Martins Sundström klarar sig i tävlingsammanhang
2. Få se Patrik Grönvall lira igen efter skadan
3. Se vilken form Stefan Bärlin är i.
4. Se VSK vinna! 

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-25

En liten undran

En sak jag inte fattar är att när man varit ute på krogen och festat järnet hela kvällen så kommer man ihåg allt förutom en sak. När man gick från datorn till sängen för att sova, det är alltid ett mysterium och jag lär aldrig få reda på varför tråkigt nog.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-24

Det blev Promoe

Jag hittade tillslut någon att gå med på Promoe och det var Sebbe som agerande räddande ängel denna onsdagkväll. Promoe är så jäkla grym att jag blir imponerad, hans variation av rap, reagge och nu nya fräscha eurotechno blir en jäkligt bra blanding, men det jag blir mest imponerad över är texterna. Alltid något syfte och vill alltid säga något.

Promoe är kung och idag köper jag hans nya platta, Kråksången!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-22

fy fan

säger bara fy fan vad värdelöst, vart finns du som ska på Promoe ikväll? ta med mig!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-22

Moneybrothers nya, Succé!

Läste i VLT förra veckan att man var besvikna på Moneybrothers nya platta och det var inte kul att höra men idag hörde jag första låten och jag måste hylla den! Tycker låten har kvar Moneybrotherstuket och videon är fruktansvärt grym, bra och lekfullt gjort. En Succé helt enkelt!


Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-20

Laddar om

I helgen var det Studentkryssning som var riktigt jäkla nice! Dock beskiven på maten och Tax Freen men så är det ibland, man kan inte alltid vara nöjd. Så är det ju Promoe på onsdag! Jag vill gå! Jag ska nog gå, vill någon gå med mig?
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-17

Fredag

Ett sånt där klassisk rubrik som man skriver när man inte vet vad man ska skriva. Men det är inte bara det jag inte vet, jag har ingen aning vad som händer ikväll. En fredagkväll där man sitter och knappar på datorn eller vad händer? Frågorna är många och svaren är noll!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-16

In i väggen

Efter gårdagens idrottsdag så kan jag säga att min kropp har fysiskt gått in i väggen. Jag kom knappt upp ur sängen imorse av träningsverken och det har inte blivit bättre under dagen. Har haft ont i:

1. Händerna
2. Handlederna
3. Biceps
4. Axlar
5. Huvud
6. Bröst
7. Mage
8. Rygg
10. Min onda jävla ben.

Min benskada jag har haft hela mitt liv känns det som kände jag av idag också hela dagen, brukar alltid få när jag tränat en längre period men att jag fått det efter en dag känns inte skoj någonstans. Att jag har ont i en visdomstand har gett dagen en extra krydda också.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-15

Idrottensdag

Det måste ha varit idag, även fast det inte står i kalendern så har jag insätt att det måste vara det. Jag började dagen med att åka till Bombardier Arena för att lira basket på idrotten, var lagom svettigt men en hel del poäng av mig och lagen jag spelade i. Sen blev det skolan någon timme och gjorde inte nått vettigt där vilket känns rätt tragiskt så jag åkte till gymmet istället. Där blev det mycket överkropp och kändes som jag skulle spy ett tag men det gick över rätt snabbt.

Tog då bilen till Ringvallen där man lirade fotboll med några KGgrabbar och man dominerade väl lite där också faktiskt, vann ju pricken två gånger av två så är klart godkänd! Sen blev det styrelsemöte med VSK bowling och avslutade kvällen med Chelsea - Liverpool och Fifa 09 hos Emil.

Vad sägs, idrottensdag?
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-13

Urk

Jag hatar engelskatalet man ska göra i skolan nu, jag började skit bra men fastnade nått fruktansvärt svårt. Jag har försökt jobba vidare men vet inte hur jag ska göra, nu är jag smått stressad över det också. Urk!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-13

Stressad!

Jag börjar bli stressad, den där jävla pinkoden som behövs till anmälan till högskolan har inte kommit än. Vad ska man göra? Min anmälan är klar och det är bara pinkoden som saknas, vet någon vad man ska göra?
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-12

Vimmlat lite

Blev en sväng ut igår med brorsan och de och träffade på denna goa tjej och det slutade med en vimmel i baren!

Vimmel: Ted - Bille
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-12

Vad händer i Världen?

Vad händer ute i stora vida världen undrar jag i denna stund när jag har slagit mig ner vid datorn. Tänk att vi människor inte utforskar världen mer och då menar jag inte semesteranläggningar i Thailand eller Oslo utan varför inte hyra en guide och utforska djunglerna & savannerna i Afrika, barrskogarna i Kanada eller varför inte bergen i Asien?
Postat i Vardagslunken | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-11

Silly Seasonkoll: VSK Bandy

Tänkte ta och kolla upp lite hur det står till i våra avslutande idrottsklubbar i stan. Först i ordningen är det bästa laget och det laget som kan bära titeln som Svenska Mästare 2009! Jag tror VSK kommer behålla nästan hela stommen och om det är någon spelare som lämnar så kommer en bättre spelare att ersätta, VSK sattsade långsiktigt inför förra säsongen och det blev SM guld så varför då inte bygga vidare på det man börjat.

SM Guldlaget 08/09:

1 Kalle Samuelsson
2 Stefan Edberg
3 Ted Andersson
4 Anders Bruun
5 Magnus Joneby
6 Fredrik Johansson
7 Johan Andersson
8 Tobias Holmberg
9 Jonas Nilsson
10 Patrik Anderbro 
15 Oscar Gröhn
16 Oskar Robertsson
17 Johan Geibert
18 Victor Engström
19 Michael Carlsson
20 Klas Nordström
30 Daniel Kjörling
91 Kim Barklund

Klara förluster:

1. Kalle Samuelsson - Tillberga

Kommentar: Kalle har suttit på bänken i VSK nu ett antal år och för att utvecklas och bli en stormålvakt behöver han speltid som han får i TB under legenden Pelle Fosshaugs ledning.

10. Patrik Anderbro - Slutar
Kommentar: "Slangen" slutade egentligen inför den här säsongen men blev "påtvingad" en säsong till och fick avsluta sin karrär med sitt första SM Guld någonsin, att han gjorde två mål i finalen gör inte sagan mindre lycklig!

Klara nyförvärv:

-

Rykten ut:

16. Oscar Robertsson - Ryssland
Kommentar: Oscar skrev i veckan på ett nytt kontrakt med VSK bandy men en klausul finns så han kan lämna om en ryskklubb visar intresse för försvarsgiganten.

Rykten in:

Rinat Shamsutov - Dynamo Moskva
Kommentar: Löst rykte och alltid en spelare som dyker upp på Silly Season, har hus i stan och har hjärta för klubben. Jag tror inte Rinat är aktuell då mittfälltsplatserna är i princip fulla inför nästa säsong.

Anders Östling - Dynamo Kazan
Kommentar: Östling har ni varit på äventyr i Ryssland och har dominerat mittfälltet i VSK många år. Det som talar för att han kommer är hur stor han är i Västerås, det inte talar för att han kommer är att vi har andra bra mittfältare i truppen, som är yngre..

Kalle Spjuth - Free transfer från Hammarby
Kommentar: När Anderbro slutar blir en lucka ledig på anfallspositionen som ska fyllas, Kalle är ett alternativ då han blivit släppt från Hammaby pga ekonomiska problem.

Stefan Erixon - Free transfer från Hammarby
Kommentar: "X:et" blev vald till Sveriges bästa mittfältare år 06/07 och har efter det hunnit med spel i Hammarby och i ryska klubben Zorkij. Ekonomiska problem i Hammarby är en anledning till att rykterna med "X:et" uppkommit av fansen.

Patrik Nilsson - Dynamo Kazan
Kommentar: Ryktades först vara på väg till Sandviken men de har gjort klart med Vetlanda forwarden Christoffer Edlund så deras anfallsplatser är fylda. VSK har fört diskussioner med Patrik men det som kan hindra är pengarna som Nilsson kräver.

Olov Englund - Free transfer från Hammarby
Kommentar: Olov har varit i kontakt tidigare med Västeråsklubbarna (VSK & Tillberga) och nu när Hammarby har ekonomiskaproblem så det ryktas att VSK vill värva landslagsförsvararen.

Sebastian Karlsson - VSK Juniorer
Kommentar: När Kalle Samuelsson drar till Tillberga så ska andra målvaktsplatsen fyllas och VSK kommer nog till 99% chans att flytta upp "Sebbe" till A-truppen.

Sammanfattning:

Många rykten runt klubben förtillfället men det kommer nog inte hända så mycket mer än att VSK värvar en anfallare och möjligtsvis tar tillbaka Anders Östling från Ryssland. Men skulle jag plocka ut en trolig startelva nästa säsonge skulle den se ut så här:

Daniel Kjörling

Oscar Robertsson - Stefan Edberg - Anders Bruun

Victor Engström                                                      Ted Andersson

Tobias Holmberg - Magnus Joneby - Michael Carlsson

Jonas Nilsson - Patrik Nilsson
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-10

Vilket skämt!

Satt nu och kollade lite vimmelbilder ifrån onsdagens utgångPluto och det var då jag gjorde upptäckten att det var Påsk-studentfesten. Så jag var tydligen på min andra studentfest i onsdags utan att veta om det, jadu ibland händer det eller vad säger man haha.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-10

Maskinen har tillfälligt avbrott

Idag skulle Maskinen spela på Silk och gud vad jag har längtat efter den kvällen länge! Maskinen är bland de hetaste banden för tillfället och att de skulle komma hit är ju helt underbart kul! Men tyvär så ställer Maskinen in ikväll pga sjukdom. Vilket jag tycker är riktigt piss!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-09

Party med Västerås Kändiselit!

Njaa.. namnet kändiselit är kanske lite väl mycket att ta i när man pratar om de grabbar man var ute med igår men de är ju rikskändisar så varför inte. Kvällen började med att jag stack över till ABB Arena för att se VSK Sports bli krossade med 17-2 mot Svenska Mästarna!, VSK bandy. Efteråt bjöd supporterklubben på fika för att gratulera guldet och några bira. Efter bandyn var det meningen att jag skulle träffa Ellen men det blev inte så tyvär så jag fortsatte hänga med grönvitt.

Men vilket lag ställde VSK Bandy upp med då? Jo spelare som Magnus Joneby, Tobias Holmberg, Victor Engström, Kalle Samuelsson med mera ställde upp i matchen och i båset så såg man försvarsgiganten Oscar Robertsson styra och ställa. Alla hängde med vidare ner på stan sen för att kika på andra halvlek mellan Liverpool - Chelsea, en för övrigt avslagen match efter Villareals mönstaranfall igår!

Efter fotbollen blev det Pluto konstigt nog och det var Tobbe Holmberg och Robertsson som ville dit mest av alla om jag kommer ihåg det rätt. På Pluto så var det skön stämmning med billig öl, mycket VSK snack och en del dansande med alla också faktiskt. Kvällens skönaste kille var Magnus Joneby som är lagkapten i VSK Bandy; bjöd mig på öl, var otroligt rolig och en jäkel på dansgolvet haha.

En annan trevlig kille är VLT sportjournalisten Kevin Johansson som också var en pratgladprick igår. Vi snackade mycket om allt och kom fram till att vi sökt samma högskolor i höst, nästan samma iallfall. Tänk att bli klasskamrat med han, det vore nått det. Då kan jag säga att Sundsvallskrogar får akta sig för oss! haha

En trevlig kväll på det hela!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-07

Lokalkändis?

Alltså jag blir bara mer och mer förvånad för varje gång folk kommer till mig och säger att man är en linslus då jag är med i tidningen och liknande hela tiden, säger de. Jag tycker det inte är så men idag så fick jag en funderare när jag skulle handla på Ica Steens.

Jag gick fram till kassan och skulle lämna fram körkortet då jag hyrt film och då kollade hon bara på de fyra första siffrorna, "1990", och frågade om det stämde, "japp det stämmer bra" sa jag och fick tillbaka kortet. Sedan följde hon upp med kommentaren att hon inte behövde se mer då hon ser mig i tidningen hela tiden.

Jag tycker det är skumt!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-07

Gym!

Nu har jag äntligen varit på gymmet igen! Som jag har längtat! (det har jag faktiskt gjort). Igår så öppnade Friskis & Svettis gymdelen på Rocklunda igen efter vattenläckan och var kul att få kliva in på vackra gymmet igen. Eller...

Det kommer blir vackert! Just nu är det betonggolv och plast på väggarna men det gör ju alltihopa lite mysigare!
Postat i Vardagslunken | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-06

Rent och Snyggt!

Nu har jag precis varit riktigt duktig och storstädat mitt rum, det behövdes kan jag säga! Jag vet inte om jag är ensam om det men det finns en tendens hos mig som är att lite kläder på golvet *host och lite glas *host råkar hamna i mitt rum för länge och tillslut måste man börja zick zacka sig fram genom kläderna på golvet och nästan stå på datastolen för att kunna se över alla glas som står framför dataskärmen.

Men nu är de borta med vinden och en doft av Ajax, (inte fotbollslaget från Amsterdam utan tvättmedlet), och sommar sprider sig i rummet!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-06

Påsklov, Sol och nu blir det Golfbanan!

Ja som nu hör på rubriken så är jag sjukt harmonisk och min hjärna och hjärta har kopplat denna dagen till sommar! Det är därför jag nu ska ta och åka till morfar för att hämta han och köra ut till Tortuna Golfklubb för att slå lite på rangen. Så se upp alla där ute för nu kommer det spridas små vita bolljävlar!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-05

Rolig, Kul, Trevlig men JOBBIG helg!

Nu har det varit fullt ös hela kvällen med filmproduktion som är en kortfilm till rörlig bild i skolan. Jag tycker alla under inspelningarna varit grymma och att fika allt filmande under tidspress, trötthetflamsighet på två dagar tycker jag är underbart bra gjort!

Man har fått lära lite nya människor och två utomstanare som är Ikí från Kungsbacka och Göran från Stockholm. Jag tycker båda gjort ett enormt arbete under filmproduktionen och främst Ikí, hon har talang kan jag säga! Att hon är en jäkligt rolig och absolut en av de snällaste personerna jag träffat har gjort det till en trevlig bekantskap!

Vill även tacka lite statister/biroller som ställt upp under filminspelningarna. Var inte så många men det var verkligen värdefullt för våran film, de som var med var: Salapojken, Kattis, Harald, Elin, Lisa, Marcus, Malin, Kerstin, Marina med mera. Det har varit en jäkligt kul helg!

Dock är det alltid tråkigt med avsked som tex Ikí till Kungsbacka. Man vet att det kommer ta ett tag till man ses, man kanske inte ses nå mer heller även fast man vill. Alla andra i filmen kommer man träffa på igen med tanke på att alla bor i Västerås men de utanför Västerås (förrutom Salapojken och Sandra) träffar man sällan, sällan och kanske till och med aldrig?!

Vill också tacka Wiking för att du ställde upp för oss när vi skulle spela in i Växhuset och du är verkligen värd en helsida i en tidning! Dock kan det bli lite svårt att fixa men om jag blir chefsredaktör någon gång så lovar jag att fixa det!

Sist tackar jag min härliga grupp för två roliga med stressiga dagar!

Tack Johannes, Sandra och Madde!

Postat i Vardagslunken | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-04

Eller hur?

Jag har nu kommit på det absolut värsta man kan höra i en diskussion, konversation eller vilket samtal som helst. Det är när en person börjar med ett påstående och avslutar med att säga Eller Hur? Det är en så ledande fråga att man inte kan göra annat än hålla med. Personer som säger eller hur får ett sånt överläge för den låter så kaxig, nej jag gillar inte ordet.

Det känns så falskt, eller hur?
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-03

Harmoni!

Det är verkligen dagens nyckelord! Jag känner mig så sjukt harmonisk nu när jag sitter vid datorn och skriver på bildmanuset till våran spelfilm på rörliga bilden. En liten skräll är musiken jag hör i högtalarna som är Lasse Lindh, det kändes lite somrigt nu när man ser vädret ute som varkligen bara skriker ut att det snart är sommar och sol över hela Sverige!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-03

Min ansökan till högskolan för tillfället

1. Mittuniversitetet, Sundsvall - Journalistprogrammet

2. Högskolan i Kalmar,
Kalmar - Journalistik och medieproduktion

3. Göteborgs universitet,
Göteborg - Sports Coaching

4. Luleå tekniska universitet,
Piteå - Journalistik i nya medier

5. Luleå tekniska universitet,
Piteå - Radioproduktion i nya medier

6. Södertörns högskola,
Stockholm - Journalistik och multimedia

7. Södertörns högskola,
Stockholm - Journalistik, människa och miljö

8. Södertörns högskola,
Stockholm - Journalistik med samhällsstudier - inriktning historia

9. Växjö universitet,
Växjö - Programmet för Coaching och Sport Management

10. Högskolan i Jönköping,
Jönköping - Medie- och kommunikationsvetenskapligt program Medieproduktion

11. Högskolan i Jönköping,
Jönköping - Medie- och kommunikationsvetenskapligt program Öppen ingång

12. Mälardalens högskola,
Västerås - Historia 1-30
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-02

Mys i bastun!

Nu tänker ni alla på två människor som myser i en bastu men det tänker inte jag på. Utan jag upplevde mig själv i bastun tillsammans med musik och ett glas Pepsi Max, det är mys det! Nu därimot så sitter jag och funderar på högskoleansökan. Jag ska in på studera nu och lägga till mina första val och rangordna de lite, någon som vet någon bra kurs eller program på Mälardalens Högskola?
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-04-01

Ont i tån!

Fy fan vad jag har ont i tån är helt sjukt. Det blev till under jobbet i helgen där man fick springa som en liten vessla runt hela stället. Men det var inte anledningen till det onda utan anledningen var att jag hade på mig mina nya Adidas Stan Smith skor och det gjorde att min stortå trycktes ihop och ett nageltrång blev till!

När jag skulle fixa till det gjorde jag det bara ännu värre så det är så schöönt!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Kategorier

5 Senaste Posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.