2008-07-31

Skivrecension: Oasis - The Masterplan



Artist: Oasis
Medlemmar i bandet: Inte samma medlemmar på alla låtar
Album: The Masterplan
År: 1998
Skivbolag: Creation Records
Personliga favoritlåtar: 1. Acquiesce  3. Talk Tonight  6. The Swamp Song  7. I Am The Walrus (Live)
Kommentar om skivan:
1998 släppte Oasis ett samlingalbum med B-sidor som de inte har släppts tidigare, det blev The Masterplan. The Masterplan bjuder på flera stycken fantastiska låtar inspierande av de olika albumen. Favoriten är Acquiesce som finns med i fotbollsfilmen GOAL.
Det engelska soundet finns kvar dock nu i olika versioner och även de låterna som är lite mer rock eller akustiska.

Betyg:
KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel
6 av 10 Kiwifåglar
Postat i Albumtoppen | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-31

Regn!

Det regnar ute, helt fantastiskt ju! Varit sol och 30 grader hur länge som hällst nu ju så en regnskur är rätt skönt faktiskt, det kommer jag fira med en hyr DVD (Jumper), Nya favoritchipsen (Sourcream & Pepper) och ett härligt glas Pepsi Max.

Hörs senare!
Postat i Vardagslunken | Comment (4) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-31

Skivrecension: Oasis - Don't Believe The Truth



Artist: Oasis
Medlemmar i bandet: Liam Gallagher, Noel Gallagher, Collin Murray Arscher, Andy Bell & Zak Starkey
Album: Don't Believe
År: 2005
Skivbolag: Big Brother Recordings
Personliga favoritlåtar: 1. Turn Up The Sun  3. Lyla  5. The Imbortance Of Being Idle  7. Guess God Thinks I'm Abel  8. Part Of The Queue  9. Keep The Dream Alive
Kommentar om skivan:
Oj Oj Oj Oasis senaste album och gud vilket album det är! Ett av mina favoritalbum men den kommer inte upp riktigt i nivå med (What's The Story)  Morning Glory?
Alla låtar är hur bra som hällst på skivan och en variation mellan låtarna, ena riktigt rockig medans den andra är lugn och känslosam.

Betyg:
KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel
8 av 10 Kiwifåglar
Postat i Albumtoppen | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-30

Hur kommer VSK spela med Bärlin?

Ja den frågan ställer sig nog alla VSK supportrar för tillfället. Det känns verkligen hur kul som hällst att "Bärra" är tillbaka i den grönvita tröjan, men kommer han prestera?
Senast Bärlin var i VSK var året 2004 och han dundrade in 23 mål och vann skytteligan i Superettan! En annan spelare som vunnit skytteligan i Superettan är Olof Guterstam och han spelar förtillfället i Allsvenskalaget Hammarby IF.

Bärlin är som sagt en kvalitetsspelare och det året när han rullade in 23 kassar i motståndarens mål så gjordes de flesta av målen på långboll över backlinjen. Det spelet spelar inte VSK idag, VSK för mer spelet och försöker komma ut på kanterna.
Men man vet aldrig, Bärlin kanske anpassar sig fast det troliga är att VSK anpassar spelet till Bärlin.

Hur skulle de olika uppställningarna se ut då? Några får ni här.

4-3-3

David Wikström

 Joonas Botold    Jonas Stark    Johan Slättman    Tobias Holmgren

Daniel Gustavsson    Martin Andersson    Titus Mulama

Patrik Grönvall    Stefan Bärlin    Temesgen Berhane

3-5-2

David Wikström

Robin Blommé    Jonas Stark    Johan Slättman

Johan Svensson

Joonas Botold    Martin Andersson    Titus Mulama    Daniel Gustavsson

Stefan Bärlin    Patrik Grönvall

 
Min startelva mot Östersund:

David Wikström

Joonas Botold     Jonas Stark    Johan Slättman    Oscar Pherson

Daniel Gustavsson    Martin Andersson    Titus Mulama    Kalle Ljungberg

Stefan Bärlin    Patrik Grönvall
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-29

Kungen är tillbaka!

Stefan Bärlin är tillbaka!


Idag så kallade VSK Fotboll till presskonferens på kansliet. Det skulle presenteras två nyförvärv, ena var Viktor Holm från Skiljebo. Det var rätt givet, men den andra var tveksamt.
Men då kom rykterna att den föredetta skyttekungen i VSK och Superettan för ett par år sen hade skrivigt på.
Jag och Eddie gick dit och väl på plats hade fler personer hört rykterna och det var en fröjd för ögona att se Bärling komma intraskande med nummer 11 på ryggen!

Detta har vi väntar på sen han lämnade Västerås för proffslivet i Norge.
Tack AC, Tack VSK, Tack Sponsorerna och Tack Bärlin för att du är tillbaka!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-29

Göteborgsresan Del 1/3

Nu ska jag börja sammanfatta resan till Göteborg med grabbarna en dag i taget. Jag kommer börja med Fredagen den dagen vi åkte och sedan Lördag och sist Söndagen och hemresan.

Fredag:

Klockan 06:00 vaknade man på Fredagen jävligt trött för att man var tvungen att vänta på tvättmaskinen skulle bli klar dagen innan för att hänga upp den sista delen av packningen. Direkt på morgonen packade man ner de sista grejerna i väskan och satte sig vid datorn för att blogga om Enköping - VSK.

Sen blev det att slänga sig i duschen och kasta i sig lite frukost och börja traska nedåt stan med packningen på ryggen för att byta ut Vackra Vega till Göteborg en helg. På väg ner på stan så gick jag förbi Malin och lämnade lite drickbart inför hennes helg i Uppsala.
Väl nere på stationen träffade man grabbarna som satt och väntade, Sebbe vaktade två hundar åt folk som skulle in på pressbyrån också tydligen haha. Så med mycket packning, sjukt varmt väder och glatt humör gick vi ut för att vänta på tåget.

Väl på tåget tog det ungefär en halvtimme och ungefär klockan 08:30 kunde Jocke döda för en Öl så första bärsen öppnades då och ju mer av resan som gick dessomer bärs öppnades, Jocke stod för några klockrena kommentarer som att skrika ut fyllkärring över hela vagnen och nått om toan ;-)
Väl på tåget träffade vi Martina också :) den tjejen är överallt ;D

Väl i Göteborg tog vi oss till Sebbes familjs båt där jag trodde vi skulle ha sovit och dumpa grejerna. Sen traskade vi ner på stan och satte oss på Gyllene Måsen, donken. Då kom Jocke med nästa citat "Känns fan som efter krogen" och klockan var 13:00 ungefär.
Sen gick vi på stan tills incheckningen skulle ske  på hotellbåten på Gullbergskajen,  mitt gullbergskaj paaaaradiss!, Vi checkade in och bestämde fördelningen på rummet som ändå skulle bytas på kvällen tydligen. Jag och edde skulle dela rum och Jocke och Sebbe på andra, dock blev det jag och sebbe som sov och jocke och edde.

Det var hur varmt som hällst på rummet och det var då mina datahögtalare kom till användning, vi dunkade Thåström, Ramones, Clash ja taggningsmusik till Thåström iallafall. Förfesten bjöd på roliga bilder, god dricka, bra musik och jävla massa humor!

Sen hoppade vi på en taxi till arenan där Thåström skulle spela. Vi tog den från Avenyn efter jocke total dampat ungefär att vi inte skulle hinna fram. Taxichaffisen höll på Gais förresten, Hata Gais!

Vi långt fram i publiken och det var sjukt jävla varmt. Men när väl Thåström kom igen var det så sjukt jäkla bra!
Bästa låtarna han körde var Du skall vara president, Die Mauer, Brev till 10-e våningen, Ingen sjunger blues som Jeffrey Lee Pierce, Sonder Boulevard, The Haters, Fanfanfan och Tore Johnson låten.
Underbar spelning av Thåström och man fick fan gåshud när Die Mauer, Brev till 10-e våningen och Du skall vara president kom igång.

Vi dissade Kent och drog oss tillbaka till hotellbåten där vi sov och festade igen. Dock alla segare in innan, började öl drickandet för tidigt och för varmt väder kom vi fram till efteråt.
Sen fixade vi oss iordning och skulle ut och röjja göteborg. Vi försökte komma in lite överallt men kom inte in men tillslut kom vi in på ett ställe som hette Keybar, det var som Slisk fast sämre!
Vi drog därifrån och på vägen hem råkade vi gå förbi ett ställe som hette Chat Noir som tydligen är en strippklubb som Hells Angels härskar över haha.

Vi drog tillbaka till hotellbåten och snackade och somnade.

Det var första dagen i Göteborg, rolig, varm, Thåström och trevligt sällskap!

Jocke och Edde på Tåget

Sebbe

Sebbe och Jocke

Thåström
Postat i Vardagslunken | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-28

Skivrankningen!

Nu kommer den första uppdaten för att se vilka skivor som kan konkurera med varandra. Nu kommer jag lista de skivor jag recenserat och högst betygt först.

Plats

Album

Kiwifåglar:

1

Oasis - (What's The Story) Morning Glory?

10

2

Babyshambles - Shotters Nation

8

3

Babyshambles - Down in Albion

8

4

The Libertines - The Libertines

7

5

Oasis - Standing On The Shoulder Of Giants

5

6

Oasis - Definitely Maybe

5

7

The Libertines - Up the Bracket 

4

8

Oasis - Be Here Now

3


Just nu har jag bara recenserat engelskmusik men ju mer skivor som kommer ju mer blandat blir det.
Så frågan är ju kommer Millencollin, Rage Against The Machine, Looptroop Rockers, Red Hot Chilipeppers, Foo Fighters kunna ta sig in på plats ett där (What's The Story) Morning Glory ligger för tillfället.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-28

Skivrecension: Oasis - Be Here Now

Be Here Now


Artist:
Oasis
Medlemmar i bandet: Liam Gallagher, Noel Gallagher, Paul Arthurs, Paul McGuigan & Alan White
Album: Be Here Now
År: 1997
Skivbolag: Creation Records
Personliga favoritlåtar: 4. Stand By Me  10. All Around The World  12. All Around The Worlds (Reprise)
Kommentar om skivan:
En av de få skivorna jag knappt har lyssnat på i min skivsamling, de låtar jag älskar på denna skivan är Stand By Me och All Around The World och den andra versionen av den.
Detta måste vara Oasis längsta skiva, 12 låtar och längden på låtarna är hur lång som hällst. All Around The World är 9.20 min lång, It's Getting Better (Man!!) är 7 min, Fade In-Out är 6.53 min och så ligger resten av låtarna på 4-5 minuter.

Dock så gör Oasis sin grej rakt igenom! Det är Oasis för hela slanten och även fast de andra albumen har fler populära låtar så får de här albumet fullt godkänt. Så ni vet vad som gäller betygsskalen så har alla albumen som kommer upp här godkänt, betyget kommer senare att bilda en ranking här på listan!

Betyg:
Kiwifågel    Kiwifågel    Kiwifågel
3 av 10 Kiwifåglar
Postat i Albumtoppen | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-27

Chat Noir, Thore Johnsson, Alkohol, Skalman

Nu är man hemma från Göteborg. En UNDERBART KUL helg med grabbarna, orden ovan är några ord som beskriver händelserna.

Mer om resan kommer att komma, dock inte idag.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-25

Nu drar jag!

Nu drar jag till Götet med grabbarna! Vi kommer ha det undererbart kul!

Mobilen är med så höra av er om det behövs. Ciao
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-25

Matchrapport: ESK - VSK

Igår var man och kikade på Enköpings SK - Västerås SK på Enavallen i en träningsmatch med stor prestige från läktaren.
Det var väl ca 300 personer på matchen varav säkert ca 70 var ifrån Västerås. Hela matchen hördes det från Västeråsarna och det mesta var saker negativt mot Enköping men mest hat var till den föredetta VSK målvakten, Ludwig "Pluto" Bergström.
Han svarade med att peka finger, runka i luften, ja jävlas tillbaka under matchens gång! Bara det när han gjorde det så blev han så okoncentrerad att han släppte in två baljor inom 3 min.

Hur var matchen då?
VSK började matchen bästa och kunde ledat med 2-0 efter 5 minuter. Men efter missade chanser så får Enköping fast spelet i anfallszon i princip hela matchen. Enköping tog vara från misstag från Västerås spelare och målen rullar in bakom VSK målvakten Erik Biselius som stod för några riktigt heta reflexräddningar från nära håll men trotts det blev det 5 mål i baken.
Bästa spelare i VSK var Temme, DG & Stark. Det var väl de som inte gjorde speciellt många misstag, dock var Botolds första halvlek riktigt bra då han plockade bort den gammla VSK yttern, Andreas Eriksson.

Men det var ett kanonresultat för VSKs del. Nu kan man börja från 0 inför starten av serien igen och börja bygga på ett nytt självförtroende. Hade man vunnit hade risken för underskattning varit stor på Östersund som är nästa matchen på Swedbank Park.

En sak som var rätt mäktigt var att den föredetta storstjärnan Jesper Blomqvist hoppade in i slutet av matchen. Så nu är det bara för att VSK att värva Pontus Kåmark igen!

Spelarbetyg:

Målvakter:
Erik Biselius, 2/5, Släppte in 5 mål och får ta på sig ett mål, bra reflexer

Försvarare:
Oscar Pehrsson, 2/5, Såg inte mycket av han igår, hade problem med deras högerytter
Jonas Stark, 4/5, Bland de bättre i VSK, vann sina dueller och är lugn
Johan Slättman, 3/5, Ungefär samma som Starken men springer bort sig ibland
Joonas Botold, 2/5, Botte var bästa spelare fram till halvlek men sen gjorde han för grova misstag

Mittfältare:
Titus Mulama, 2/5, Titus försvann för mycket i spelet, ESK dominerade mitten
Martin Andersson, 2/5, Martin gör så att VSK inte får nå mittfällt, för offensiv så man blir en kort på mitten, Skadad och utbytt.
Johan Svensson, 3/5, Johan var krigaren igår och kämpade på bra
Daniel "DG" Gustavsson, 3/5, Snabb, utmanade och vågade

Anfallare:
Temesgen Berhane, 4/5, Bra insatts av Temme, Två mål med finess!
Patrik Grönvall, 3/5, Utvisad efter konstigt domarbeslut, visar vilja.

Inhoppare:
Filip Mårtensson, 2/5, Kämpade men ingen spelare som kan ändra en matchbild
Robin Blommé. 2/5, Kom inte riktigt igång
David Curtolo, 3/5, Gjorde bra ifrån sig, bra framåt
Tobias Holmgren, 2/5, Kom inte igång men visade vilja
Kalle Ljungberg, 3/5, kom in som högerback men gjorde det strålande för att vara anfallare
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-24

Skivrecension: Oasis - Standing On The Shoulder Of Giants

Standing On The Shoulder Of Giants

Artist: Oasis
Medlemmar i bandet: Liam Gallagher, Noel Gallagher, Gem Archer, Andy Bell & Alan White
Album: Standing On The Shoulder Of Giants
År: 2000
Skivbolag: Epic Records
Personliga favoritlåtar: 1. Fucking In The Bushes  2. Go Let It Out  6. Gas Panic  8. Sunday Morning Call
Kommentar om skivan:
Oasis är Oasis, men denna gången är det inte den renodlade brittiska rocken utan nu känns det mer som att den var på väg över till den mer "normala" rocken.
Skön mix på skivan med de lugna och låtarna med lite mer fart i. Riktigt skönt intro imed Fucking In The Bushes som är en av favoritlåtarna.

Betyg:
Kiwifågel    Kiwifågel    Kiwifågel    Kiwifågel    Kiwifågel
5 av 10 Kiwifåglar
Postat i Albumtoppen | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-24

Inför: Enköping SK - Västerås SK

Idag ska man åka till Enavallen för att se den härliga träningsmatchen mellan hemmalaget och Superettalaget Enköping mot Div 1 laget VSK.

VSK kommer dit med bästa möjliga lag och jag har tyvär ingen koll vilket lag Enköping ställer upp med. Det jag vet är att många Västeråsare kommer att åka till Enköping idag och några kommer tillochmed CYKLA till Enköping. Jag är för lat för något sånt, skönare att åka med familjen med bil.


Jag tror VSK kommer ställa upp med detta lag:

Erik Biselius

Joonas Botold     Johan Slättman       Jonas Stark   Oscar Pehrsson

Daniel Gustavsson    Johan Svensson    Titus Mulama    Kalle Ljungberg

 Martin Andersson    Patrik Grönvall

Bänken:
Wikström, Blommé, Holmgren, Curtolo, Mårtensson, Berhane



Motiveringar:

Anfallet:
VSK spelade en träningsmatch i helgen mot Skiljebo och i den matchen blev "Temme" matchenslirare. Martin Andersson och Grönvall spelade inte den matchen tror därför att de startar idag.

Mittfältet:
Annars tror jag man sattsar på säkra kort för att inte tappa spelet innan uppehållet, tror dock man ger Kalle chansen från start igen för att han ska kunna visa vad han går för. Curtans passningsspel har varit så blandat tidigare så tror Mulama går in som playmaker centralt.

Försvaret:
Förra matchen mot Skiljebo testade man den unga försvarare John Eriksson som mittback med Stark. Idag tror jag att man går tillbaka till den vanliga backlinjen. Dock tror jag att Blommé och Holmgren kommer att få hoppa in och spela i matchen.

Målvakterna:
Biselius vill ha speltid och tror att Hansken vilar Wikström idag och låter "Bisse" spela och få känna på Superettatempo idag.

Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-23

Skivrecension: Oasis - Definitely Maybe

Definitly Maybe

Artist: Oasis
Medlemmar i bandet: Liam Gallagher, Noel Gallagher, Paul Arthurs, Paul McGuigan & Tony McCarrolk
Album: Definitly Maybe
År: 1994
Skivbolag: Sony Music Entertainment Inc,
Personliga favoritlåtar: 3. Live Forever  4. Up In The Sky  6. Supersonic  10. Slide Away  11. Married With Children
Kommentar om skivan:
En av mina skivor med Oasis och man får det man förväntar. Det engelska soundet som broderna Gallagher levererar hur bra som hällst. Variationen bland låtarna gillar jag mest med albumet, från de rockigare låtarna som Up In The Sky till den helt akustiska låten Married With Children.


Betyg:
Kiwifågel    Kiwifågel    Kiwifågel    Kiwifågel    Kiwifågel
5 av 10 Kiwifåglar
Postat i Albumtoppen | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-23

Första IBloggen

nu står jag på stan och skriver min första IBlogg från Iphonen. Har nyss fikat med Malin, Ellen och Kattis. För trevliga tjejer de där.
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-23

Ted "Bagarn" Nilsson

nu gör jag något helt otroligt i mina ögon. Jag väntar på att mina härligt nybakade Chokladmuffins!
Har inte bakat sen hemkunskapen med Anton på Gidde. Då var vi ju MVG köket så tror dessa kommer smaka underbart!

Bild kommer komma senare med kommentarer!

Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-23

Musklerna jublar!

Jag och Morsan kom precis från Bellevue som hade stängt fram till 14.00. Det gör att mina träningsvärkade muskler jublar! Nu ska vi gå till mormor och morfar istället, så mycket skönare när man har träningsvärk i varenda muskel i överkroppen.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-23

Ont det gör ont

Fy fan var ont jag har överallt!
Sjuk jävla träningsvärk, har inte kunnat sova på två nätter och inatt var det värst av allt. Låg bara i sängen och kunde inte sova och hade ont överallt! Det kändes ungefär som när man har feber, ont i varje led som finns.

Det roliga är att jag ska till gymmet om en timme, blää!

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-22

Skivrecension: Oasis - (What's The Story) Morning Glory ?

Whats the story


Artist:

Oasis
Medlemmar i bandet: Liam Gallagher, Noel Gallagher, Paul Arthurs, Paul McGuigan & Alan White
Album: (What's The Story) Morning Glory ?
År: 1995
Skivbolag: Sony Music Entertainment Inc,
Personliga favoritlåtar: 3. Wonderwall  4. Don't Look Back In Anger  7. Some Might Say  8. Cast No Shadow  10. Morning Glory  12. Champagne Supernova
Kommentar om skivan:
Oasis bästa album!
Den världskända engelska gruppen Oasis har så sjukt välgjord musik. Har det engelska soundet men har inte tagit det lika mycket som tex The Libertines. Det Oasis gör bäst är att både de lugna låtarna till de mer Beatles inspirerande fartfyllda låtarna är lika bra!
Bästa stället för detta albumet att bli uppspelat är i bilen när solen börjar gå ner.

Betyg:
KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel
10 av 10 Kiwifåglar
Postat i Albumtoppen | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-22

Byxfix, Tåg & Oasis

Nu ska jag ta och promenera till Mormor och Morfar så de ska få laga ett par byxor åt mig. Kände mig tvungen att göra det innan Götet.
Idag så ska jag annars fixa tågbiljetter och det kommer nog även komma upp en eller två skivrecensioner här på bloggen. Nästa tur på ordningen är den fantastiska engelska gruppen Oasis!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-22

Skivrecension: Babyshambles - Shotters Nation

Shotters Nation

Artist:
Babyshambles
Medlemmar i bandet: Peter Doherty, Drew McConnell, Mick Whitnall, Adam Ficek
Album: Shotters Nation
År: 2007
Skivbolag: EMI Records Ltd.
Personliga favoritlåtar: 2. Delivery  3. You Talk  8. French Dog Blues  9. There She Goes  10. Baddie's Boggie
Kommentar om skivan:
Babyshanbles andra och senaste skiva som är i samma klass som den första. Exakt samma stuk som första skivan och fortfrande samma tokiga Pete. Dock har man gått lite mer tillbaka som tiden med The Libertines, mer den klassiska Engelska rocken. 
Ett av mina bästa skivköp! 

Betyg:
KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel
8 av 10 Kiwifåglar
Postat i Albumtoppen | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-21

Relax måndagkväll med Jack Black och Timbuktu!

Ja nu ska jag relaxa hela kvällen. Bastun är påslagen och Colan är kyld.
Ska bli otroligt skönt att få in i den varma bastun och lyssna på någon skön musik. Har inte valt musik än, men det kanske blir lite Timbuktu tror jag. Han är för skön den skånska pågen.

Efter det ska jag nog kika på min ny inköpta film, Nacho Libre. Jack Black har huvudrollen och han är ju så sjukt underbart skön! Alla filmer jag sätt med han har varit underbara!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-21

Skivrecension: Babyshambles - Down in Albion

Down in Albion


Artist:
Babyshambles
Medlemmar i bandet: Pete Doherty, Drew McConnell, Patrick Walden & Adam Ficek
Album: Down in Albion
År: 2005
Skivbolag: Rough Trade Records Ltd.
Personliga favoritlåtar: 1. La Belle Et La Bête  2. Fuck Forever  3. A'rebours  5. Pipedown  7. Killamangiro
Kommentar om skivan:
Pete Dohertys nya band efter avslutet med The Libertines. Pete har fortfarande kvar samma Engelska sound som The Libertines men har nu mycket mer variation mellan låtarna. The Libertines var bara engelsk rock hela vägen, Babyshambles har inslag av så mycket mer.
Helt klart en av de bästa skivorna jag har, jag vet inte en dålig låt som finns med på skivan.

Betyg:
KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel
8 av 10 Kiwifåglar
Postat i Albumtoppen | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-20

Götet med grabbarna!

Götet med grabbarna!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-20

Skivrecension: The Libertines - Up the Bracket

Up the Bracket!

Artist: The Libertines
Medlemmar i bandet: Pete Doherty, Carl Barât, Gary Powell, John Hassel

Album: The Libertines
År: 2002
Skivbolag: Rough Trade Records Ltd.
Personliga favoritlåtar: 1. Vertigo  4. Time For Heros  7. Up the Bracket  9. The Boy Looked at Johnny
Kommentar om skivan:
The Libertines första album som jag tycker är sämre än det andra. Dock är musiken den samma, skön rock av den Brittiska  stilen. Det här albumet känns mer likt Pete Dohertys nya band Babyshambles än den andra skivan på något sätt.
Det kanske beror på att denna skivan är lite galen, lite busig ja allmänt Engelsk!

Betyg:
Kiwifågel    Kiwifågel    Kiwifågel    Kiwifågel
4 av 10 Kiwifåglar

Postat i Albumtoppen | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-19

Göteborg nästa?

Ja det kanske blir Göteborg på fredag med Jocke, Edde och Sebbe. Det skulle vara fy jävla kul får jag säga, efter gårdagen så är förhoppningarna höga. Om hela vistelsen i Götet blir lika roligt som förfesten så blir den för jävla kul med massa sjuka grejer haha.

Men nu väntar jag på att sega Nedved ska bli färdig så vi kan ut och gå.


Höörs
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-19

Skivrecension: The Libertines - The Libertines

Här kommer en ny artikelserie på min blogg. Nu är det musik som gäller och jag kommer skriva lite recensioner om de skivorna jag har hemma. Jag går från vänster till höger i min skivsamling så det kommer blir rätt många recensioner.

The Libertines

Artist: The Libertines
Medlemmar i bandet: Pete Doherty, Carl Barât, Gary Powell, John Hassel

Album: The Libertines
År: 2004
Skivbolag: Rough Trade Records Ltd.
Personliga favoritlåtar: 1. Can't Stand Me Now  4. The Man Who Would Be King  5. Music When The Lights Go Out  10. What Katie Did

Kommentar om skivan:
Engelskmusik när den är som bäst. Tyvär har bandet lagt ner men musiken finns som tur är kvar. Om man gillar Engelskmusik så måste man lyssna på The Libertines. Skivan har de brittiska soundet och Petes röst passar så bra in i musiken.
Helt klart ett av mina värda skivköp!

Betyg:
KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel
7 av 10 Kiwifåglar

Postat i Albumtoppen | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-19

Sammanfattning

Grymt rolig förfest hos Sebbe. Precis allt man kunde önska sig, öl, bra sällskap, bra musik, roligt med mera. Sen kom man till Silk och det var ännu mera roligt folk :)
Och idag gjorde jag något jag inte brukar göra, jag började prata med en helt okänd tjej som satt helt ensam och värkade lite nere. Fixade glas vatten åt henne och snackade om allt möjligt. Vi hade trevligt och så där men så gick hon och ja nu vet jag vad hon heter, vart hon går i skolan, ålder, att hon har varit tillsammans med sin kille i 5 månader och så men nej ingen msn. Jag som ville hålla kontaken då vi hade trevligt och att vi kunde lära känna varandra som kompisar.

fuck.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-18

Hmm frågan är, ska man ut?

Ja nu sitter man hemma och funderar vad man ska göra. Men det lutar faktiskt ut att man ska ut ikväll igen, vad annars ska man göra lixom?
Jag har iallafall ett låt tips till er alla där ute!

För skön låt det här är! Tror Klockers blogg var först ute med denna låten men kommer inte riktigt ihåg.

Afasi & Filthy - Glider

Postat i YouTube | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-18

Frågetecken

Idag är det Fredag och den sista vardagen denna veckan. Jag har ingen aning hur det ska firas eller så, ni går gärna komma med förslag vad som ska hända!

För övrigt håller jag på och lägger över en låt till min morfars mobil. Han ville ha Whatever you Want med Status Quo. Han är lite rockig han!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-17

Onsdags Utgång!

Igår (Onsdag) så var man på krogen tydligen, väldigt impulsiv grej. Jennifer och Carro ipincip tvingade mig att följa med de till Pluto. Jag satt vid datorn och ja följde med, det tog mig 40 minuter från att vara helt ovetande vad som skulle hände på kvällen till att stå utanför Pluto och vänta på tjejerna.

Då kom de och jag fick en gratisbiljett :) Tack!
Sen kom vi in och såg att Martina och Karin satt vid ett bord och det var en positiv överasskning. Så vi köpte varsin öl för reapriset 34:- och slog oss ner med våra KG kamrater.
Var mycket trevligt att snacka och träffa de men Karin var ju tvungen att dra vid 12 så Martina stannade med oss. Hon gjorde ett bra val tycker jag. Hon och jag, lantisar som vi är, drack bara 34:- öl hela kvällen. Medans Car och Jen köpte dyra äckliga drinkar, fan vad äcklig Pina Colandan var. Var sjukt ju! har fortfarande kvar äckelsmaken i munnen.

Men vi dansade hela kvällen men var besviken på musiken. Cosmic kom aldrig upp som DJ men några låtar var iallafall dugliga. Några var:

Promoe - Humblin Experince
Basshunter - Boten Anna
Izzo - In the end.

För övrigt vill jag bara hälsa alla idrottsintresserade i stan att hela Västeråsidrottseliten var ute på Pluto igår. VIK Hockey spelarna: Stefan Holmgren, Emil Axelsson och "Mickis" Backlund var på Pluto. Så var två VSKare där också: Viktor Engström i VSK Bandy och Patric Wallen som är reserv i VSK Fotboll.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-16

Sommarspecial avdelning Trav

Igår var man på den härliga, spännande, nagelbitande och dyra sporten trav. Ett måste man ska göra på sommaren, vara på travbanan med trevligt folk, njuta av stämmningen och glädjen, spendera pengar, vinna pengar och som sagt bara njuta.

Igår var det en väldigt trevlig kväll tillsammans med gänget ;D Jag och Jocke fick in 5 rätt på V65 men var nära att få 6 rätt, vi kanske ska tippa snart igen?
Inga storvinster blev det inte trots min chansning på sista loppet. Satte 100:- på att Lutfi Kolgjini skulle piska sin häst först i mål. Hade det gått in hade jag vunnit 2400 men självklart så var det en kamel och ingen vinst där inte. Det var även i det loppet vi torskade V65.

Men trav är något jag vill åka på igen så snart som möjligt. Dock för att vinna pengar den gången..
Postat i Vardagslunken | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-16

usch

alla har någon? vem har jag?
Postat i Vardagslunken | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-15

Ela Ela Ela

Idag är det Tisdag och jag, Jocke, Carro och Jen ska impuls åka på trav i E-tuna. Nu ska jag vinna plenty med pengar hag jag tänkt, iallafall några rödingar skulle inte sitta fel.
Men nu ska jag gå och slänga i mig något att äta och dra ut lite experttips inför travet.

Ciao!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-15

Malmö - Hammarby: 2-4

En bra fotbollsmatch och bra sällskap i soffan kan man sammanfatta kvällen.
Men fan vilka billiga jävla skit äckel mål dessa jävla bajentomtar får. Visst inget ont till bajenspelarna, de tog ju bara chanserna som Malmö gav.
Sandqvist måste råkat ha tagit på sig fel skor i halvtid. Han måste ha tagit på sig Aspers gammla skor då han gjorde en riktig Asper tavla.

Mitt lag av den här matchen:

Kristoffer Björklund (HIF)

Ulrich Vinzents (MFF) - Jimmy Dixon (MFF) - Mikkel Jensen (HIF) - David Johansson (HIF)

Jimmy Touma (MFF) - Ola Toivonen (MFF) - Carlos Gaete (HIF) - Alagie Sosseh (HIF)

Jonatan Johansson (MFF) - Charlie Davies (HIF)
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-14

Sommarspecial avdelning Allsvenskfotboll!

Ja nu komer första delan av Sommarspecial! Det är en serie av olika sommarrelaterade saker, spelar ingen roll vad det är utan den kategoriseras eftersom. I denna stunden tillhör den kategorin Allsvenskfotboll!

Om 29 minuter är det avspark mellan Malmö FF och Hammarby IF. Det något mer namnstarka Hammarby gästar alltså skåningarnas borg. Malmö har de senaste åren haft en av Allsvenskans mest namnstarka truppen men i dagens MFF så är det ungdomarnastid.
Spelare som Daniel Andersson, Anders Andersson, Babis Stefanidis och Niklas Skoog är på skadelistan och kommer inte finnas med mot Bajen. In kommer unga och pigga spelare som Guillermo Molins född 1988, Jimmy Tuoma född 1989, Robin Nilsson född 1988, Jiloan Hamad född 1990 & Anes Mravac född 1989. Alla de spelarna finns med till dagens match mot bajen.

Iförsig har Bajen också några skadade som Rami Shabaan, Emil Johansson, J.Monterio, Petter Andersson, Erkan Zengin och Kleber Sarenpää. Dock  har ju bajen de stora affischnamnen Chanko, Pauliniho och Guterstam med i truppen. Malmös motsvarighet är Jonathan Johansson, Ola Toivonen, Jefferey Aubynn och Jonas Sandqvist.

Jag tror på vinst för Malmö FF idag. Nu börjar strax matchen så nu måste man bänka sig! 
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-14

Promenad genom stan!

Igår drog jag och Emil ut på promenix på kvällen/natten. Vi började med att promenera mot Rocklunda får att span in vad som hände där. Det var lika mycket fart som på en IFK Västerås match, det vill säga jävligt dött.
Därefter drog vi oss vidare upp på Vallbybron och vidare upp mot Vallbyleden typ. Då kom vi förbi Falkenbergska Kvarnen. Där gick jag in och skulle fota, Emil skulle självklart in där också med cykeln. När jag var färdig så gick jag därifrån och kollade bak. Då försökte Emil vända cykeln men den fastnade på bron pga storleken. Ungefär som Austin Powers gör i en av filmerna.

Sen traskade vi in mot stan och förbi Punkt och Skrapan. Sen traskade vi oss upp emot OK Q8 där vi inhandlade proviant. Jag köpte sommarens godaste glass!
Mer om den kommer komma senare. Emil köpte en nattmacka och så drog vi vidare hem till mig där vi uppdaterade mer övergångar på Pes och spelade några matcher!

Från Vallbybron  Emil gör sitt  Västerås från Vallbyleden  Emil fastnade med cykel på bron. Ungefär som Austin Powers gör med bilen i en av filmerna  Domkyrkan
SMS Emil  Nattmacks Emil

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-13

Viva la Fotboll!

Ja idag har det varit en riktigt skön söndag faktiskt, tro det eller ej.

Jag och Emil drog oss ner på stan för att se vad som hände där. Emil gjorde några riktigt läckra inköp får jag säga och de var på rea! Samtidigt träffade jag Amanda från Fagersta vilket var trevligt var längesen man snackade med henne, typ mer än ett halvår.
Sen drog jag och Emil till donken för att köpa en härlig glass! Men till våran förskräckelse så var den trasig! hur fan kan donkens glassmaskiner alltid vara trasiga! det händer fan jämt! Så vi tröst käkade en ostburgare istället.

Sen drog vi hem till mig där vi uppdaterade alla övergångar på mitt Pes 08. Så nu har Nasri, Deco, Elmander, Mellberg, Crouch och grabbarna flyttat till sina nya klubbar. Emil kommer komma hit igen förresten strax så ska han få spö så det skriker om det!

Fan just nu skulle jag vilja se en fotbollsmatch, alltså en bra fotbollsmatch! Inte de skiten som Tv 4 Sport visar förtillfället. Hur fan kan man visa Häcken - Assyriska?
Fy på er men nu ska jag fortsätta lira FM. Höörs
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-13

Söndag!

Nu är det Söndag! Fast det känns som dagarna inte spelar någon större roll nu på sommarlovet. Men jag och Emil ska strax ner på stan och kika lite, man måste ju hålla sig uppdaterad!

Igår så kikade jag lite på Djurgården - IFK Göteborg på 4an. Blev faktiskt lite imponerad över spelet, Allsvenskan brukar alltid vara värdelös att kika på men det var bra fotboll från båda håll. Imponerades mest av Adam Johansson som är högerback i IFK Göteborg. Han kommer bli en riktigt bra fotbollspelare!
Skönt att Götet vann så att Djurgården är bortkopplade, det är ni Malmö lägger in rycket och vinner SM!

P.S. när jag skulle sova igår hittade jag två tveskärtar och en jättespindel vid/i sängen. Hata små äckliga jävla kryp!
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-12

Skäggkampen drastiskt över!

Ja ni läste rätt! Jag höll ut i 12 dagar sen räckte det, skulle på kalas för min kusins barn som fyllde år. Stort grattis Ida!
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-12

Skäggkampen!

Jonas Leetma, Stefan Holmgren & Rasmus Olheden
Jonas Leetma                      Stefan Holmgren                Rasmus Olheden
 
Jag har förresten något jag måste berätat till alla! Jag har startat en utmaning mot mig själv.. Jag ska inte raka mig på x antal dagar. Just nu har jag gått 11 dagar utan att raka mig, får se hur länge det håller. Jag kanske ser ut som Jonas "Ryssen" Leetma, Stefan "Stiffen" Holmgren eller kanske till och med som Rasmus "Raz" Olheden.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-11

Fredagskväll!

Ja nu är det Fredag!! Hell yeah dags för party!!

Ne det blir lungt ikväll, Emil kommer hit och vi ska lira lite Playstation. Det är iallafall det som är planerat, kanske händer någon överasskning, Man vet aldrig!

För övrigt har jag så jävla ont i armen efter gårdagens målning av altan. Jag målade från 10 på morgonen till 18:00 med två timmar rast. Har riktigt jäkla ont men det går över.
På min två timmars rast igår kikade jag pizza och kikade på Morgan Pålsson filmen. Den är så jäkla rolig! Den var grym på bio och lika bra på film. Det är ett tips till alla era sommarkvällar fyllda med regn!
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-11

Om Artisterna

Nu ska ni alla få veta vart jag fick Malmös artister ifrån. The Cardigans stod på Malmö Stads hemsida att de var ifrån staden och på samma sida stod det även att Billie the vision and the dancers var det.
Resten av artisterna hittade jag på Myspace men antar att det inte är en tillförlitlig källa då ;-)

Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-10

Sommarstad 1: Malmö - Skåne

Ja nu kommer en artikelserie om olika städer i vårat kära avlånga land Sverige. Vårt land består inte bara av dalahästar, Abba, Julgröt, Herrgårdsost, Negerbollar, trängselskatt, Carola, Lasse Stefanz, knätofsar... ja ni fattar.

Därför har jag beslutat att jag ska ge betyg på olika delar på varje stad. 

Delarna är:
Shopping
Byggnader
Människorna
Specialliteter
Miljön
Idrotten
Musik


Malmö - Skåne:

Shopping: 5 / 5
Ja överallt finns det shoppingcentrum och Malmö City är stort och innehåller många bra affärer. En stor stad som erbjuder den mest krävande kunden det den önskar!
Turning Torso Öresundsbron Hockeyarenan Swedbank Stadium

Byggnader:
5 / 5
Malmö är i en byggnadsfas för tillfället fast redan nu innehåller den många otroliga byggnader. Turning Torso och Öresundsbron är de mest kända pga av deras betydelser och Turning Torso främst för sitt utseende. Men några nya byggnader som man inte får missa om man är sportintresserad är nya hockeyarenan och nya fotbollsarenan. Nya fotbollsarenan kommer nog bli Sveriges snyggaste dock med det mest använda namnet.. Swedbank Stadium.
Hockeyarenan har ett helt nytt koncept. Det är en multiarena av världsklass men vid sidan av arenan så kommer det att byggas Scandinaviens största köpcentrum. Sug på den!

Människorna: 3 / 5
Knappt godkänt, de flesta personerna man träffade på var tjuriga och väldigt egotrippade. Jag vet inte om det är så i hela Malmö men det är min uppfattning.

Specialiteter: 2 / 5
Jag är inte vidare förtjust i den Skånska bakverket med namnet: Spettkaka. Tycker det mest smakar fisk och är sött.

Miljön: 4 / 5
Skåne är ett väldigt fint län men mycket kullar, träd, gräs ja väldigt fin natur och city känns väldigt välbehållet.

Idrotten: 4 / 5
Malmö FF är stoltheterna i staden och de vann SM Guld 2004, då var jag på plats på Malmö Stadion och såg laget lyfta bucklan. Alltid mycket folk på matcherna och nu med en ny arena som strax blir färdig kommer Roland Nilssons grabbar bli riktigt farliga. Malmö Redhawks som hockeylaget så snyggt heter går det inte så bra för. Har tidigare varit SM mästare och stabilt Elitserielag men ligger förtillfället i Allsvenskan. Mest kända personen i klubben och föredetta ordföranden Percy Nilsson har lämnat sitt uppdrag och håller på med nya hockeyarenan istället. Hockeyarenan som för övrigt kommer bli Sveriges bästa och jag anser att om några år så kommer Malmö ligga i toppen på Elitserien.

Musik: 4 / 5
The Cardigans, Billie the vision and the dancers, Basshunter, Tingsek, The Ark. Inga dåliga artiser som MySpace förknippar med Malmö. Cardigans, Basshunter och The Ark är de tre största men Tingsek är en av mina favoriter så Malmö får ett högt betyg av mig.

Totalt: 3.86 / 5
Postat i Vardagslunken | Comment (3) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-09

Tillbaka igen!

Ja det var ett tag sen jag blogga, har haft mycket att göra hemma. Vi har bygga en altan....igen!
Så nu har vi tre stycken altaner som sitter ihop i olika nivårer.

Aja jag lovade rapport från Malmö och den kommer att komma, dock inte ikväll heller. Har häcken full som Jonas Gardell skulle sagt.

Men jag lever så ni vet om det! Ni får gärna höra av er också, rätt dött på dagarna faktiskt när alla jobbar och är bortresta.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-06

I Bilen på väg hem!

Nu är jag hemma om 1 timme och 50 minuter står det på GPSen. Har varit en lugn och trevlig "semesterresa" till Malmö. Höjdpunkterna var Barsebäck, Rundturen i stan, all god mat och självklart sällskapet.

Mer om min Malmöresa kommer ikväll eller imorrn. Då ska jag utvärdera Golfbanorna, Maten, Folket, Turismen, Byggnaderna..ja allt!

Nu ska jag ta en klunk Cola Zero, äta några polly och sätta igång FM.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-05

Sådärja!

Nu har jag ett extra,sommar knäck på g! Ska kanske få göra ett par hemsidor åt min morbrors företag. Det sitter ju inte fel med lite extra stålar i bakfickan om vi säger så!

För övrigt så var vi nyss och spanade in Malmö lite. Vi tog en sväng förbi Nya fotbollsarenan, Swedbank Stadion. Den kommer bli så jäkla grym. Kommer lätt bli att kika MFF på den ett antal gånger.
Sen tog vi oss förbi nya hockeyarenan, den kommer också bli sjukt jäkla grym! Det är typ bestämt att vi kommer åka ner och kika på MIF - VIK i höst/vinter. Så det ser man framemot.

Nu ska jag fortsätta på tatton eller vara lite social.

Höörs
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-05

Sista dagen i Malmö!

japp idag är sista dagen, imorgon åker man tillbaks till vackra Vega igen! Idag har jag varit på en outlet óch fyndat en sommarjacka, en vit halvglansig puma och en blå hoodtröja Umbro. De två kostade 550 spänn totalt, billigt sa Bill! Odyrt sa Bull!

Nu ska jag åka och spela golf igen. Denna gången är det en annan bana och dock bara korthål tror jag, men det är lite spännande att slå lite. Nu ropar morsan!

Ciaoo
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-04

Tattoplaner

Nu har jag setat och skissat på tatuering hela kvällen i Malmö. Känns som utomlands för fan. Först bada i min morbrors bubbelpool under bar himmel, sedan ut med datorn och sitta i shorts och t-shirt när skymmningen kommer och designa tatto med ett glas pepsi max.

Tror tatton kommer bli riktigt bra! dock behöver jag nog som kan hjälpa till och skissa, någon som är duktig? hör av er.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-04

Goder Morgon!

Idag så kommer man sticka till Helsingborg till något köpcentrum. Vet inte riktigt vad det är men det värkar lite spännande.

Fan vad fin Barsebäck var, äckligt ju. Att allt håller världsklass är helt fantastiskt. Härlig utsikt över vattnet, kanon greener, mäktig layout ja allt var sjukt bra.
Kul att man sänkte sig också, vet dock inte hur mycket jag sänkte mig men något blev det.

höörs
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-03

Min livsgolf!

Ja det stämmer. Idag sänkte jag mig på Barsebäck. Barsebäck som är en av de svåraste i Sverige. Fick 36 poäng på 9 hål och slog ett par på sista hålet.

Nu ska jag duscha för jag här helt svettig efter 10 timmar golf. Jag har spelat 18 hål + 9 Hål 0ch plus träning på rangen, chipping och putting.

hörs
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-03

Nyvaken i Malmö

Nu ligger man i sängen efter att ha precis käkat frukost i Malmö. Lite trött kanske men nu kom morsan och sa att det är dags att göra sig i ordning. Nu ska man till Barsebäck för att spela in sig.

Blir att slå några hinkar, känna på greenerna och sen självklart slå ut från Barsebäcks Masterbana.

Höörs.. Grattis Anton!
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-02

I Bilen!

Nu sitter jag i bilen och har precis käkat på Rasta utanför Jönköping. Blev pannbiff med lök och potatis, helt dugligt och gött med riktig husmanskost. Tandläkaren gick bra imorse iallafall, men lite oväntad tandläkare man hade.
När man tänker på tandläkare tänker man någon mellanålders tant typ. Min tandläkare var en blond, 20 årig och icke att förglömma snygg tjej!

Jag går gärna fler gånger till tandläkaren med den godingen!

Men vad händer nu mer idag då. Vi anländer till Malmö om några timmar och vad som händer där ikväll är oklart. Imorgon blir det golf iallafall. Aja nu ska jag titta på det vackra vädret genom fönsterrutorna i bilen. Ha det bra!

Ciao!
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-02

Avgång

Godmorron!
Nu ska jag börja packa ihop datorn till resan. Men sluta inte gå in på bloggen för det, jag kommer blogga ifrån Malmö och alla händelser där också. Kanske tillochmed kommer blogginlägg på resan ner till Spettekakslandet.

Höörs
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-01

Nya planer!

Jajjamensan! Det blir ingen fotboll på torsdag. Det händer en lite roligare, coolare, finare grej!

Då glider nämligen jag ut på Barsebäck för att lira på Mastersbanan. Annika Sörenstams hemmabana och även en av Europas finaste banor. Eftersom min morbror sitter med i Skånes golfförbund så får det lite billigare.
Annars kostar det 700:¨

Dock lite tråkigt att missa Malmö - Ljungskile men vafan. Tror Tiger Woods har lirat på denna banan!

Barsebäck

Barsebäck
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-07-01

Segt!

Nu har jag precis kommit hem ifrån golfbanan. Gick inge vidare idag, men fick väl ihop en 10-12 poäng. Jag spelade bara 9 hål idag, det räckte gott och väl. Vatten överallt efter gårdagens regn, men aja är man golfare så är man.

Idag händer det inte mycket, kommer ta det lungt och packa inför Malmöresan. Man kanske ska tillochmed kika på en film, dock vet jag inte riktigt vad. Har inga roliga, har sätt alla.

Hööörs
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()