2010-02-01

Ny morgon

Måndag igen, helgen gick så sjukt jävla snabbt med bara roligheter. Ska ta en liten sammanfattning av helgen:

  • Fredagskvällen började med att jag, Kim, Ole och Amanda drog på Bio eller rättare sagt Sherlock Holmes. En bra film som imponerade mest i slutet. Efter filmen drog vi vidare för att käka och ta något smarrigt att dricka, vi började på Trappan och avslutade på Världens Bar. Åt Kycklingspett med Ris och Mango-Currysås, var fantastsikt gott och några öl och en virre på det så var kvällen avslutad där.
  • Lördagen började tidigt vid ungefär 10:00 och ett besök till Nautilus då det var dags att pumpa på gymmet igen. Höll på ungefär en timme och sjukt skönt att få gymma av sig lite. Efter gymmet så drog man hem och duschade, städade badrummet, käkade och diskade så man kunde börja tagga till Vinterkravalle-N och den Legendariska Förfesten på Gripen. Förfesten var underbart kul med mycket folk och roliga gyckel, våra gyckel gick sådär men vi är nöjda ändå. Det är inte nu vi ska vara på topp utan i höst när alla nya nollor kommer. Det var sjukt mycket folk på kravallen sen på Trappan och vi kom sjukt tidigt så det blev lite segt efter ett tag men var kul ändå.
  • Söndagen var sjukt seg då jag vaknade vid 15:00 och det kändes så värdelöst, en hel dag bortsoven. Resten av dagen bestod av film typ, såg Men In Black hemma på eftermiddagen och sen gick jag och köpte lite mat med Ole och tog med till Mike för att kika film. Vi skulle kika Old Boy men det slutade med en Spike Lee rulle som heter Do the Right Thing. Skön rulle med många kända skådespelare i början på sina karriärer. Efter filmen kollade vi på någon serie som jag inte kommer ihåg, rätt skön var den dock.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Kategorier

5 Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.