2009-03-24

En GULD eftermiddag.

Efter lunchbörjaren på Max så tog jag, Anton och Erik en liten snabbvisit i Uppsalacentrum för att se vad som erbjöds och vi hittade inte så mycket så blev verkligen en snabbvisit. Då gick vi tillbaka till puben och alla VSK:are som var där och firade.

När vi kom in på puben var det så mycket folk att man knappt kunde röra sig, efter att ha tänkt igenom möjligheterna så beslutade vi att stå utanför puben med de 50 VSK:arna som stod där för att få lite plats. VSK ramsorna ekade inne i Uppsala och polisbevakningen var enorm kan jag säga. Men efter alla öl och allt drickande så kände vi att det var dags för en liten pisspause igen och då började vi att gå till Max igen, kön till toaletten på puben var nog kanske 30 man lång.

När vi gjort våra behov på Max så såg vi min brorsa Eddie, Tommy och Niclas sitta där och käka så vi hängde med de ett tag. Det slutade med att Tommy tappade ur sin dricka på Niclas och vi gick därifrån för att gå till Puben. På väg till puben så cirkulerades det runt en den Edsbynfolk och vi började skrika lite på de, mest Eddie och Tommy. Det tyckte inte Polisen om och de tog ett snack med de medans jag och Anton började snacka lite skit med en annan Polis från Uppsala, han var rätt trevlig och tyckte det var kul med Västeråsframgångarna.

När vi kom till Puben så var det inte långt kvar till vi skulle börja marschera till Studenternas IP för att se SM finalen. Alla flaggor började komma upp, mer Västeråsare anslöt till klungan VSK:are och medtagna spriten började korkas upp. Tillslut kunde en klunga på flera hundra killar och tjejer begesig till arenan och ramsorna skreks över Uppsala. Det roliga är att varenda Uppsalabo nog stannade upp och spanade in oss, man kände sig som en liten gullig apa på zoo som alla vill se.

Vi kom fram till arenan och snart var det dags för SM FINAL! Mer om matchen kommer i nästa inlägg.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Kategorier

5 Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.