2010-01-27

Sämsta Elm i bästa ligan

Viktor Elm stack till SC Heerenveen
Rasmus Elm stack till AZ Alkmaar
David Elm stack till Fulham

Den yngsta av de tre bröderna är Rasmus Elm och är också den bästa av de tre. Rasmus blev bofast i svenskafotbollslandsslaget under Lars Lagerbäcks slutår och gick sedan från Kalmar till den Holländska toppklubben AZ Alkmaar. Viktor Elm som är mellanborsan är en kvalitetsspelare och som ett fåtal gånger har fått känna på hetluften i landslaget lämnade Kalmar för ett annan toppklubb i Holland, SC Heerenveen. David Elm den äldsta brorsan som alltid har varit "den sämsta Elm" av de tre bröderna lämnade Kalmar FF efter förra säsongen och gick till Premier Leaguelaget Fulham. Ett Fulham som iår spelat UEFA cupen mot storlag som t ex Roma.

David gjorde igår debut i Premier League för sitt Fulham och just nu spelar den sämsta brorsan i det bästa laget. Något som jag aldrig skulle hända, alla trodde att Rasmus Elm skulle bli den första av de tre bröderna att gå till någon av toppligorna i världen (England, Spaninen, Italien).

Kul för David och tänk om det blir ett genombrott? En svensk anfallare i Premier League är något ovanligt. Vi har förtillfället underpresterade Johan Elmander men under tidigare år har flera misslyckats som t ex Tobias Hysén och Rade Prica.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Kategorier

5 Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.