2009-12-22

Världens bästa fotbollshockeylag?

Igår natt när jag låg och slökikade på Carolina - Rangers så började jag fundera vilka fotbollsspelare jag skulle vilja se lira en hockeymatch för typ välgörenhet. Coacherna var ändå rätt givna som jag först tänkte ut, den något äldre och "Världens bäst klädda idrottsman" Fabio Capello får stå i båset med två medhjälpare. Den ena är Pep Guardiola och den andra är Martin O'Neil. Men kom till slut fram till dessa Kedjor:

  • Första Kedjan:
    Zlatan - Xavi - Messi
    Pique - Ramos

    Motivering |
    Här är den mest tekniskakedjan, som även kommer få en hel del spel i Powerplay. Här finner vi de tekniska underbarnen Zlatan och Messi tillsammans med passningsgeniet Xavi. En lekfull kedja tillsammans med stabila backar som också kan bjuda på lite magi stundstals.

  • Andra Kedjan:
    Torres - Gerrard - Rooney
    Rio - Vidic


    Motivering |
    Premier Leagues stoltheter går in i matchen med sin vältränade fysik och sin passion för sporten. Rio och Vidic låser egen zon totalt och är tveksam till att någon kommer förbi det radarparet, till hjälp har de också krigarna Gerrard och Rooney. De två hårtkämpande engelsmännen är inte bara bra bakåt utan dominerar framåt, framspelningarna står Gerrard för och Torres och Rooney spottar in målen.
  • Tredje Kedjan:

    Ribery - Fabregas - Beckham
    Chiellini - Terry

    Motivering |
    Till den här kedjan så hämtas spelare in från den tyska, engelska, amerikanska och italienska ligan. Ribery står för speeden och rörelsen i kedjan medans Fabregas och Beckham serverar bollarna. Chiellini - Terry är stabila så de tre kan leka fritt där framme, kan dock saknas en målskytt.

  • Fjärde Kedjan:
    C. Ronaldo - Kaká - Drogba
    Evra - Roberto Carlos

    Motivering |
    Är nog den offensivaste kedjan och eventuellt den mest vältränade kedjan. CR9 och Drogba ska vara hårda, tekniska och målfarliga: Typiska hockeyyttrar. Kaká ska vara centern som kan bidra till det offensiva samtidigt som han hjälper defensiven. Det mest offensiva backparet bestående av Evra - Roberto Carlos gör att Kakás roll blir ännu tuffare.

  • Målvakter:
    Casillas (Cech)

    Motivering |
    Casillas är en av mina favoritmålvakter och är given i truppen, andra platsen var lite svår att få fram men det slutade med Cech. Han är ju van att ha hjälm så kan bli en giftig back up som dörröpnare i båset.
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Kategorier

5 Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.