2009-12-20

Idrottskoll

  • Tippade som sagt Stryktips igår till helgens omgång och trodde faktiskt på den men satan vad det smällde till bland kupongerna. Jag trodde stenhårt på ett kryss i Fulham - Manchester United men det slutade föga överaskande med en 3-0 seger till Fulham, imponerande klart sagt! Har inte orkat rättat kupongen, tror inte på många rätt tyvär.
  • Sorgebarnet Liverpool FC då? När ska vändningen komma för laget, jag trodde det skulle blir i eftermiddags men Portsmouth övertygade och kunde vinna med hela 2-0. En tung säsong för alla Liverpoolsupportar har nu blivit ännu tyngre, vad ska man göra för att vända en negativ trend?
  • FC Barcelona blev ikväll mästare i VM för klubblag, ingen skräll med tanke på vad Barcelona presterat senaste året men den stora skrällen var att motståndarlaget Estudiantes hade ledningen i matchen fram till i slutskedet av matchen. Som vanligt när det gäller Barca så kvitterade man och kunde sedan avgjöra på övertid. Grattis Zlatan och främst det tekniska underbarnet Messi.
  • I eftermiddags så spelade Tre Kronor landskamp mot Tjeckien i den ryska hockeyturneringen Channel One-Cup. Ett nederlagstippat Sverige började faktiskt utnyttja kapaciteten i laget och kunde gå upp till hela 3-0 i början på sista perioden. Tjeckien vände dock med både skicklighet och en del tur och matchen skulle avgöras i förläggnignen. Då klev sveriges mest formtoppade spelare, Mattias Weinhandl fram och avgjorde matchen till Tre Kronor. Det var för övrigt Mattias tredje mål i matchen och jag anser att nu är Weinhandl given i det svenska OS-laget.
  • I veckan var jag i Göransson Arena och fick se mitt kära VSK åka på storstryk mot Sandviken och var väldigt deprimerad, nu har den växt ytterligare kan jag säga. Idag så kunde Hammarby vinna mot Sandviken i just Göransson Arena, kan det bli årets SM-finalister tro? Jag hoppas och tror fortfarande på VSK men nu är det verkligen dax att få ordning på grejorna.
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Postat av: Söderlund

Föga överraskande att Fulham vann med 3-0? Skulle vilja påstå att det var en riktig skräll!

2009-12-20 (01:05:23) www http://klockers.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Kategorier

5 Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.