2008-10-23

trött - pigg - piggast

Det är beskrivningen på denna dagen. Efter lite sömn blev det att gå upp klockan 08.00 för att gå till skolan och sända radio. Jag och två kompisar sänder radio torsdagar, udda veckor. Programet heter Brunch och är ett njutfullt middagsprogram som handlar om allt mellan himmel och jord fast med lunchtips.

Efter radion hade vi entrepenör och jag och Emil Ö drog först till stan för att kika idér och fantasin skenade iväg. Sen drog vi till IKEA där vi kom på snilleblixt efter snilleblixt.

Efter det drog jag hem till Malin och snackade lite med henne och Ellen. Sedan blev det upp till Bellevue för att träna ungdomar och träna bowling själv.

Sen blev det den klassiska promenaden med Malin runt cityringen på kvällen så nu kan man gå och sova med gott samvete. En dag som gick från en morrontrött Ted dagen efter krogen till en pigg promenerare.

P.S. Afasi & Filthy var riktigt bra och tackar tjejer och Emil för en trevlig kväll :)
Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Kategorier

5 Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.