2008-10-09

Skivrecension: Promoe - Standard Bearer



Kända medverkande artister: Promoe, Embee, CosMIC, Supreme, Timbuktu, Dj Large, Chords & Capleton
År: 2007
Skivbolag: David VS Goliath
Personliga favoritlåtar:
 2. Murder Murdoch  4. Colgate White  5. Sag Was  6. Humblin Experience  11. Keep Movin  12. Airforce One
Kommentar om skivan:
Promoe har gjort det igen och denna gången var det inte bara en skiva. I samma förpackning får man med en konsert från Köpenhamn med Promo/Looptroop, musikvideor och man får också med en dokumentär med Promoe och Looptroop.

Skivan innehåller låtar som inte har blivigt släppta de senaste 3 åren och att de gör en hel skiva är underbart. Att dessa låtar som inte platsar på de andra plattorna får plats på denna och gör denna skiva som en av Promoes bästa.
Detta gör även att skivan har en större blandning på skivan och innehåller allt från reagge låten Humblin Experience till den tunga Murder Murdoch.

Men tillbaka till Konserten och Dokumentären. Dokumentären handlar om Promoe när han var i Jamaica och spelade in låtar till skivan White Mans Burden. Men den innehåller även material om hur Looptroops skiva Fort Europa blev till. Speciellt om den politiska låten Hurricane George som innehåller gästartisterna, Timbuktu och Chords.
En kul dokumentär att se och är ett måste för alla Promoe och Looptroop fans.

Konserten är världklass i Köpenhamn och innehåller alla Promoes stora hittar och att Supreme kommer upp på extranummerna och kör Looptroop gör det verkligen inte sämre. Konserten är perfekt att ha på förfesten eller om man vill höra bra hiphop live hemma!

Betyg:
KiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågelKiwifågel
7 av 10 Kiwifåglar
Postat i Albumtoppen | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Postat av: martina

haha åååå vad gulligt med kiwifåglar, är det nåt du har hittat på själv?

2008-10-15 (22:33:47) www http://heejmartina.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Kategorier

5 Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.