2008-10-21

Fenerbahçe - Arsenal

För skön match hittils. Det är halvtid nu och Arsenal leder med hela 3-1 över turkarna från Istanbul. Fenerbahçe har varit helt katastrofala i försvaret och det har Arsenal utnyttjat med sitt djupledsspel.

0-1 gjorde Adebayor som snyggt placerade in bollen vid bortre efter Fabregas utmärkta pass.

0-2 gjorde Walcott bara minuten efter och rundade målvakten och vinkla in bollen precis innanför första stolpen. Hur kan den grabben bara vara 18 år? han spelar som en hel karl för bövelen.

1-2 gjorde Silvestre, dock i egen kasse. En tilltrasslad situation i eget straffområde och Fenerbahçes Iguiza sköt in bollen och Silvestre får otruligt bollen på sig och in i mål.

1-3 gjorde Diaby efter att ha imponerat hela halvleken. Lurade bort en spelare, höll imot en annan och la in den i borta hörnet från en dålig vinkel. Jag tycker målvakten borde tagit bollen då det inte såg otagbart ut men Arsenal leker iallafall.

Nu börjar snart andra halvlek och om spelet fortsätter som innan kommer Fenerbahçe bränna 5-6 lägen till och Arsenal sätta sina lägen snyggt. Jag tror dock det blir jämnare, dock mer någre mål till.

Postat i Vardagslunken | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()