2008-06-25

Matchsammanfattning: Valsta Syrianska - VSK & Syrianskas publikvärdar - VSKs publikvärdar

Igår så åkte man med Eddie till Märsta för att kika VSK mot Valsta Syrianska. Man förstod redan innan att VSK skulle torska, när vann VSK senast så många matcher irad?
När vi kom fram till Märsta efter en timmes bilfärd med Looptroop/Looptroop Rockers/Promoe i högtalarna så var det dags att leta mat. Den första resturangen vi hittade hette "Resturang Baruk". Vi åkte in där resturangen låg och jag trodde vi hamnat i Rosengård, så vi vände och fortsatte leta. Tilslut hittade vi Carlssons hemlagade, låter ju perfekt tyckte båda. Kom vi in och de som jobbade där hette nog inte Carlsson utan Achmed eller Muhammed.
De hade rätt konstiga maträtter, hör på denna "ljuvliga": Pannbiff med Potatismos och Bearnaisesås. Hur fan kan man blanda de? fy fan vad äckligt.
Aja Eddie och jag beställde in en varsin Kebabtallrik. Var den minsta någonsin tvi fan.

Sen åkte vi till Midgårdsvallen och satte där och lyssnade på den där jävla syriandunket i en timme. Har aldrig dunkat så mycket i huvet, fy fan. Mitt i all syrianmusik kom den första kändisen. AIKarn Nebojsa Novakovic kom och satte sig, hejdå DG! Efter en stund kom även "Rit-Ola" Andersson som är sportchef i AIK.

Så började matchen med ett 100tal VSKare på plats. Man såg direkt att detta skulle bli dåligt, båda lagen började uselt och VSK missade några chanser. Men i slutet på halvleken så fick Valsta hörna som de turligt kunde peta in innanför David Wikströms mål.

Andra halvlek blev ännu sämmre för oss Grönvita medans Valsta Syrianska visade upp bland de bästa spelet jag sätt mot grönvitt iår, snabbt och tekniskt. Valsta gjorde 2-0 tack vare ett självmål av Robin Blommé och på 3-0 målet kom 5 syrianer mot en VSK försvarare, det blev självklart mål.

Det var då det sjuka hände! När de gjorde målet så började Syrianskas publikvärdar hetsa mot oss supportar, de pekade finger och skrek saker upp till oss på läktarna. Det gjorde att våra publikvärdar blev tokiga och började diskutera flitigt med de och vi på läktarna visade självklart vårat missnöje och hånade dessa pajaser i gula syrianjackor. Tillslut fick Polisen gå in imellan pubilkvärdarna och det var då en annan sjuk grej hände. En syrian gick och delade ut pubilkvärdsjackor till alla syrianer för att de skulle få stå på plan. Då fick en styrelseledamot i VSK även en väst som han visade upp för klacken. De ville att han skulle bli publikvärd för Syrianska!

Vilken jävla parodi fy fan.

Så här såg det ut efter 3-0 målet, kollar men centralt i bilden så står publikvärdar från båda lagen och skiker på varandra. Jag räknade även antalet publikvärdar, ordningsvakter och poliser på bilden, ca 18-20 stycken. För att deras publikvärdar hetsat mot oss. Skämms på er!
Så här såg det ut efter 3-0 målet
Postat i Vardagslunken | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Postat av: Totte

Polisen sprang efter matchen ut på parkeringen och stoppade bilen som matchvärden i fråga körde! De pratade ett tag och förde lite anteckningar...

2008-06-25 (19:45:38)


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Kategorier

5 Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.